نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

  1. #1

    هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    سلام دوستان
    من هر کاری می کنم حرف ِ"ی" تو بانکم "ي" ذخیره میشه
    Collation هم روی Persian_100_CI_AS تنظیم شده و دیگه هم نمی تونم تغییرش بدم
    چون تو جداولم کلی داده ذخیره شده
    توروخدا کمک کنید
    ببینم چی کار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    سلام وقتتون بخیر ، دوست عزیز شما مگه از Data grid برای نمایش اطلاعات جدولت استفاده نمیکنی؟ منظورم اینه که وقتی از ایتن کنترل برای نمایش جدولت استفاده کنی فارسی رو خوب نمایش میده و اینم بگم بستگی داره Font که برای Data Grid انتخاب میکنی چی باشه .

  3. #3

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    نه دوست عزیز سوالمو بد متوجه شدی
    مشکل تو فراخانی نیست
    مشکل تو Insert کردنه
    من یک اسم رو تکست باکس می نویسم و تو بانک درج می کنم
    تو تکست باکس "ی" می نویسم اما تو بانک "ي" درج میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    اولا من الان تازه گرفتم قضیه رو دوما این قضیه مشکلی چندانی نیست چون اصل کار بعد از این که شما اطلاعات رو با موفقیت ثبت کردید اینه که با همون املایی که میخوایی فراخوانی بشه حالا کاربر که نمیخواد بدونه شما با چه زبانی یا استایلی توی بانکت اطلاعاتت رو ذخیره میکنی امیدوارم متوجه منظورم شده باشی . حالا اگه خواستی میتونی هم از روش استفاده کنی دوست من . اینن خط رو تو CMD بزن


    E:\setup.exe /Quiet /ACTION=REBUILDDATABASE /INSTANCENAME=MSSQLSERVER /SQLSYSADMINACCOUNTS=x \Administrator /SAPWD=x /SQLCOLLATION=PERSIAN_100_CI_AI

    منظور از Setup .exe همون فایل setup مربوط به sql ت هست

    بازم اگه جواب نگرفتی به این سایت یه سر بزن .

    امیدوارم موفق باشی .
    آخرین ویرایش به وسیله mrprestige : جمعه 03 بهمن 1393 در 16:12 عصر

  5. #5

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    کد اینسرتتون رو اینجا بزارین

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    قبل از وارد کردن تو دیتابیس می تونی ي رو به ی تبدیل کنی و بعدش Insert کنی
      string temp = "اصفهاني";
    temp = temp.Replace('ي', 'ی');

  7. #7

    نقل قول: هر کاری می کنم "ی" توی بانکم "ي" ذخیره میشه

    شما میتونین با این تابع مشکلتونو با صفحه کلدهای متفاوت حل کنید

    public string ChengCode(string str)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(str)) return str;
    return str.Replace((char)1603, (char)1705).Replace((char)1610, (char)1740).Replace((char)1609, (char)1740);
    }


    (ی، ک، و) رو حل میکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور می شه کاری کنم که اسم شرکتم توی خروجی whois نمایش داده بشه؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 13:34 عصر
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 08:32 صبح
  3. حرفه ای: لطفا کمک کنید من توی این کد موندم هر کاری می کنم نمیشه
    نوشته شده توسط newmusic در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 22:46 عصر
  4. پیغام خطای "Either EOF or BOF is True"
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 12:28 عصر
  5. خطا" AUTOMATION SERVER CAN'T CREATE OBJECT"
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •