نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تصدیق هویت کاربران

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa_rezai
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    تصدیق هویت کاربران

    سلام خدمت اساتید گرامی ازتون یه خواهشی دارم میشه راهنمایی کنید که تو فروشگاه اینترنتی چطور میتونم بفهمم که این کاربر وارد سایت شده و ورودش تایید بشه که بتونه سبد خریدشو تایید کنه و پرداخت و.... و از جمله پروفایل خوشو ببینه ؟
    شنیدم که باید از ممبرشیپ استفاده بشه ولی نمیدونم چطور اگه میشه راهنمایی کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار keiv@n
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    local
    پست
    417

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط mahsa_rezai مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید گرامی ازتون یه خواهشی دارم میشه راهنمایی کنید که تو فروشگاه اینترنتی چطور میتونم بفهمم که این کاربر وارد سایت شده و ورودش تایید بشه که بتونه سبد خریدشو تایید کنه و پرداخت و.... و از جمله پروفایل خوشو ببینه ؟
    شنیدم که باید از ممبرشیپ استفاده بشه ولی نمیدونم چطور اگه میشه راهنمایی کنید؟
    لینک


    بعد از مراحل بالا برای لاگین کردن و ثبت کاربر جدید از کنترل های login , createuser , loginview استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    سلام دوست عزیز . باید از Session استفاده کنین . اجباری به استفاده از Membership هم نیست .
    مثلا برای ساخت Session :

    this.Session.Add("username", "amin_mousavi");

    توجه کنین مقداری که Session میتونه قبول کنه object هست ، یعنی هر مقداری رو میتونین بهش انتساب بدین (مثل int,string,bool یا class یا ...) ، چیزی که نوشتم صرفا برای مثال بود ، بستگی به خودتون داره به چه شکل میخواین پیاده سازی کنین .
    برای خواندن مقدار Session :

    string username=this.Session["username"].ToString();

    چون مقدار خروجی object هست حتما باید عملیات cast رو انجام بدین .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa_rezai
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط keiv@n مشاهده تاپیک
    لینک

    بعد از مراحل بالا برای لاگین کردن و ثبت کاربر جدید از کنترل های login , createuser , loginview استفاده کن
    ممنون از شما دوست گرامی ولی اگه میشه مراحل رو فارسی همینجا بزارید چون این تاپیک سوال خیلی از دوستان دیگه هست ممنون؟

    من میخوام از صفحه ورود و طراحی که خودم درست کردم استفاده کنم .

    و یه سوال اگه بخوام از ممبرشیپ خود asp استفاده کنم باید جداول داخل دیتابیس رو که برای ثبت کاربر طراحی کردم تغییر بدم؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa_rezai
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز . باید از Session استفاده کنین . اجباری به استفاده از Membership هم نیست .
    مثلا برای ساخت Session :

    this.Session.Add("username", "amin_mousavi");

    توجه کنین مقداری که Session میتونه قبول کنه object هست ، یعنی هر مقداری رو میتونین بهش انتساب بدین (مثل int,string,bool یا class یا ...) ، چیزی که نوشتم صرفا برای مثال بود ، بستگی به خودتون داره به چه شکل میخواین پیاده سازی کنین .
    برای خواندن مقدار Session :

    string username=this.Session["username"].ToString();

    چون مقدار خروجی object هست حتما باید عملیات cast رو انجام بدین .
    آقای موسوی من بخاطر امنیتش میخوام از ممبرشیپ asp استفاده کنم.

    ببخشید ولی منظور شما رو متوجه نشدم مگه میشه از Session استفاده کرد ؟
    یعنی تو همه صفحه ها باید مقدار Session را دریافت کنم؟

  6. #6

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    تصمیمش با خودتونه اما بدون استفاده از membership هم میشه امنیت رو فراهم کرد که کارتون سخت تره اما مسلما مزایا خودش رو داره که دارای 4چوب بسته ای نیست .

    بله ، خودم از memership استفاده نمیکنم ، اما قاعدتا اون هم از session استفاده میکنه دیگه !
    در خصوص سوال دومتون بله ! توی همه روش ها همینه باید توی تمامی صفحات هویت رو بررسی کنین . برنامه ویندوزی که نیست تنها توی صفحه اول بررسی بشه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa_rezai
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    الان قیضیه خیلی برام مبهم شد میشه توضیحات تون رو بیشتر کنید که ابهامات بنده رفع بشه ؟تشکر
    1-اگه با session انجام بدم چطور میتونم امنیتشو تضمین کنم ؟
    2-اگه تعداد Login به سایت زیاد باشه مسلما به همون تعداد session ساخته میشه آیا حافظه سرور رو زیاد اشغال نمیکنه ؟
    3-زمانی که کاربر بخواد وارد پروفایل بشه چطور باید اطلاعات را واکشی کنم ؟
    4-و سایر برسی هایی که یک کاربر بعد از ورود به فروشگاه اینترنی میخواد انجام بده رو چطور با session باید انجامش بدم؟

    ببخشید که من زیاد سوال میپرسم ولی این قضیحه اهراز هویت خیلی ذهنمو درگیر کرده .

  8. #8

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    اگه بلدی به بانک وصل بشی که هیچ به بانک وصل شو و وقتی ثبت نام انجام شد اخر کد یه سشن ایجاد کن(مثلا بگوسشن رو برابر 1 بزار) بعد میگی مثلا اگر سشن برابر فلان بود مثلا برابر 1 بود که هیچی اگه نبود ردایرکت کن به صفحه login.aspx

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa_rezai
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    دوستان میشه کمک کنید. تشکر

  10. #10

    نقل قول: تصدیق هویت کاربران

    یه جستجو کن تو گوگل ورود و ثبت نام کاربران با سشن بعد اگه جایی تو کد مشکل داشتی کد رو میزاری ما میگیم کجاش رو باید درست کنی.ایجور کسی جواب نمیده بهت سوالت کلیه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 09:05 صبح
  2. گفتگو: احراز هویت کاربران یک برنامه در شبکه
    نوشته شده توسط M-HONARMAND در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 18:14 عصر
  3. گفتگو: نحوه احراز هویت کاربران در WINAPP
    نوشته شده توسط M-HONARMAND در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 17:05 عصر
  4. سوال: احراز هویت کاربران
    نوشته شده توسط f_siyamak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •