صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 134

نام تاپیک: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

  1. #81
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.
    ایا میشه در wpf از این حالت گرافیکیش استفاده کرده بشه؟؟
    من به یک selector گرافیکی به این صورت نیاز دارم که بشه تاریخ رو select کرد
    سلام.
    منظورتون چه حالت گرافیکیی هست؟
    کنترل های WinForms رو در Wpf میشه استفاده کرد منتها امتحان نکردم بخصوص اینکه این Popup داره. میتونید امتحان کنید.
    https://msdn.microsoft.com/library/m...v=vs.100).aspx

  2. #82
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام.وقتی ادد می کنم dll رو هیچی چیزی برای من در toolbox نمیاره و این مشکل منه.

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.وقتی ادد می کنم dll رو هیچی چیزی برای من در toolbox نمیاره و این مشکل منه.
    برای Windows Forms میتونید به پست 76 مراجعه کنید ولی برای Wpf به صورت مستقیم نمیتونید اضافه کنید چون این یک کنترل Windows Forms هست. لینکی که دارم رو مطالعه کنید.

  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    بله . ممنون.
    مجبور شدم از combobox استفاده کنم./
    از توجهتون ممنون

  5. #85

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس سوالی داشتم

    اگر تاریخ رو به صورت شمسی در دیتا بیس ذخیره کرده باشیم
    و برای ویرایش اطلاعات یه سلکت انجام بدیم و اطلاعات داخل دیتاگرید نمایش داده بشه
    با کلیک بر روی سطر های دیتا گرید اطلاعات به تکس باکس منتقل مبشه
    میخاستم ببینم چطور تاریخ ثبت شده هم به این کامپوننت ست بشه با کلیک بر روی سطر دیتاگرید

    به عنوان مثال این عکس
    sshot-1.png

  6. #86
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس سوالی داشتم

    اگر تاریخ رو به صورت شمسی در دیتا بیس ذخیره کرده باشیم
    و برای ویرایش اطلاعات یه سلکت انجام بدیم و اطلاعات داخل دیتاگرید نمایش داده بشه
    با کلیک بر روی سطر های دیتا گرید اطلاعات به تکس باکس منتقل مبشه
    میخاستم ببینم چطور تاریخ ثبت شده هم به این کامپوننت ست بشه با کلیک بر روی سطر دیتاگرید

    به عنوان مثال این عکس
    sshot-1.png
    میتونید در رویداد مربوطه تاریخ رو از سطر و یا DataTable به صورت رشته دریافت کنید و به مشخصه Text کنترل انتقال بدین. البته شاید بهتر باشه که تاریخ رو بعد از دریافت به تاریخ میلادی تبدیل کنید و بعد به مشخصه Value انتقال بدین. به هر حال هر دو روش جواب میده.

  7. #87

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس من فیلد مربوط به تاریخ رو از نوع nvarchar انتخاب کردم و تاریخ به صورت شمسی ذخیره کردم به این صورت

    nw.date = dateTimeSelector2.GetText("yyyy/MM/dd");


    الان این کد مینویسم خطا میده برایی ست کردن تاریخ بهش

    dateTimeSelector1.Value = dataGridView3.CurrentRow.Cells["date"].Value;

  8. #88
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس من فیلد مربوط به تاریخ رو از نوع nvarchar انتخاب کردم و تاریخ به صورت شمسی ذخیره کردم به این صورت

    nw.date = dateTimeSelector2.GetText("yyyy/MM/dd");


    الان این کد مینویسم خطا میده برایی ست کردن تاریخ بهش

    dateTimeSelector1.Value = dataGridView3.CurrentRow.Cells["date"].Value;
    هموطور که گفتم از مشخصه Text استفاده کنید:

    dateTimeSelector1.Text = dataGridView3.CurrentRow.Cells["date"].Value;

  9. #89

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    ممنون از کنترلتون استفاده کردم و خیلی خوب بود
    فقط چطور میتونم وقتی که برنامه اجرا میشه روش تاریخ پیش فرض روز به شمسی باشه ؟

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط m. hamide7 مشاهده تاپیک
    ممنون از کنترلتون استفاده کردم و خیلی خوب بود
    فقط چطور میتونم وقتی که برنامه اجرا میشه روش تاریخ پیش فرض روز به شمسی باشه ؟
    خواهش میکنیم. برای فارسی بودن تاریخ مشخصه UserPersianFormat رو برابر True قرار بدین. برای نمایش تاریخ روز، میتونید در Form_Load تاریخ روز رو به مشخصه Value انتساب بدین:


    dateTimeSelector1.Value = DateTime.Now;

  11. #91

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس ایا امکان اینو داره تاریخ رو به این صورت نماش بده
    یکشنبه 11 بهمن 1394
    ؟؟؟

  12. #92
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس ایا امکان اینو داره تاریخ رو به این صورت نماش بده
    یکشنبه 11 بهمن 1394
    ؟؟؟
    بله، مشخصه ها رو این صورت مقدار دهی کنید:


    dateTimeSelector1.Format = Atf.UI.DateTimeSelectorFormat.Custom;
    dateTimeSelector1.CustomFormat = "dddd، dd MMMM yyyy";
    dateTimeSelector1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    dateTimeSelector1.UsePersianFormat = true;


    البته از طریق Designer هم میتونید این تغییرات رو ایجاد کنید.

    DateTimeSelector-CustomFormat.png
    آخرین ویرایش به وسیله plus : دوشنبه 12 بهمن 1394 در 23:52 عصر

  13. #93

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس خیلی ممنون

    یه سوال دیگه از خدمتتون دارم

    زمانی که اطلاعات رو به این صورت در دیتا بیس ذخیره میکنیم
    و بعد از اون اطلاعات تاریخ رو در کمبو باکس لود کنیم
    و بخواهیم با نغیر اینکس کمبو باکس تاریخ به کامپوننت ست بشه باید از چه خصوصیتی استفاده کرده

    قبل از این که به این صورتی تاریخ به شکل .شنبه 11 ابان 1394
    در دیتابیس ذخیره کنم

    از این کد برای ست کردن تاریخ استفاده میکردم و جواب میداد
    dateTimeSelector1.Text = combo_Date.Text;

    الان ست نمیشه
    ممنون

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس خیلی ممنون

    یه سوال دیگه از خدمتتون دارم

    زمانی که اطلاعات رو به این صورت در دیتا بیس ذخیره میکنیم
    و بعد از اون اطلاعات تاریخ رو در کمبو باکس لود کنیم
    و بخواهیم با نغیر اینکس کمبو باکس تاریخ به کامپوننت ست بشه باید از چه خصوصیتی استفاده کرده

    قبل از این که به این صورتی تاریخ به شکل .شنبه 11 ابان 1394
    در دیتابیس ذخیره کنم

    از این کد برای ست کردن تاریخ استفاده میکردم و جواب میداد
    dateTimeSelector1.Text = combo_Date.Text;

    الان ست نمیشه
    ممنون
    بهتره شما تاریخ رو به صورت متغیر DateTime و فیلد نوع DATE در در دیتابیس ذخیره کنید و موقعی که بازیابی میکنید اون مقدار DateTime (و نه رشته) رو به مشخصه Value انتساب بدین:


    dateTimeSelector1.Value = combo_Date.SelectedValue;

  15. #95

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نوع فیلد دیتا بیس رو به date تغیر دادم
    و این خطا رو دارم .مشکلش چیه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #96
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مشخصه SelectedValue از نوع object هست قبل از مقایسه با تاریخ به نوع DateTime تبدیل کنید.

    DateTime? selectedValue = (DateTime?)combo_Date.SelectedValue;


    البته قبل از اون مطمئن بشید که مشخصه ValueMember مربوط به ComboBox رو درست مقدار دهی کردین. برای اطلاعات بیشتر در این مورد جستجو کنید.

  17. #97

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    من یه کم توضیح میخوام
    من مبتدی هستم.. همه این پست هارو خوندم ولی نمیدونم دقیقا باید چکار کنم من فایل dll رو به پروژه اضافه کردم حالا این date time selector را از کجا باید بیارم! تو کنترل ها نبود. حالا بعدش باید چکار کنم؟؟؟ من فقط میخوام کاربر تاریخ تولدشو وارد کنه و توی دیتا بیس هم فیلد date تعریفش کردم. یه روش آسون برای این کار بهم میگین؟؟؟

  18. #98
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    نوع فیلد دیتا بیس رو به date تغیر دادم
    و این خطا رو دارم .مشکلش چیه
    سلام s.date یه ابجکت هست که ترکیبی ار تاریخ و زمان هست شما بصورت s.date.Date مقایسه رو انجام بدین
    First,solve the problem then write the code

  19. #99

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    دوست عزیز (Plus) سلام.

    وقتی از این DateTimePicker در ویندوز 10 با تاریخ تنظیم شده به فرمت شمسی استفاده میشه کد زیر برای ذخیره در دیتا بیس مقدار فارسی را برمیگرداند
    MessageBox.Show(dateTimeSelector1.Value.ToString()  );

    البته DateTimePicker استاندارد موجود در ویژوال استدیو نیز همین رفتار را نشان می دهد که با قطعه کد ذیل در روال Form_Load قابل حل می باشد.

    System.Threading.
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = System.Globalization.CultureInfo.InvariantCulture;

    لیکن ظاهر کامپوننت طراحی شده توسط شما بصورت تاریخ میلادی تغییر می کند که جای اصلاح دارد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 07 تیر 1395 در 22:50 عصر

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز (Plus) سلام.

    وقتی از این DateTimePicker در ویندوز 10 با تاریخ تنظیم شده به فرمت شمسی استفاده میشه کد زیر برای ذخیره در دیتا بیس مقدار فارسی را برمیگرداند

    MessageBox.Show(dateTimeSelector1.Value.ToString() );


    البته DateTimePicker استاندارد موجود در ویژوال استدیو نیز همین رفتار را نشان می دهد که با قطعه کد ذیل در روال Form_Load قابل حل می باشد.

    System.Threading.
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = System.Globalization.CultureInfo.InvariantCulture;


    لیکن ظاهر کامپوننت طراحی شده توسط شما بصورت تاریخ میلادی تغییر می کند که جای اصلاح دارد
    با سلام،

    متد ToString مشخصه Value که از نوع DateTime هست مربوط به .NET Framework هست و ربطی به این کنترل نداره. شما اگر تاریخ رو با فرمت میلادی میخواید بجای تغيير Culture ترد جاري كه همه چیز رو تغییر میده کافیه به صورت زیر InvariantCulture رو به متد ToString ارسال کنید:

    DateTime? value = dateTimeSelector1.Value;
    if (value.HasValue) {
    MessageBox.Show(value.Value.ToString(CultureInfo.I nvariantCulture));
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 07 تیر 1395 در 22:49 عصر

  21. #101

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    اول بابت کامپوینتت خوبتون تشکر میکنم
    یه سوال داشتم میخوام با این کامپیونت داده های بین دو تاریخ رو بدست بیارم و توی datagridview نمایش بدم
    نوع تاریخ توی دیتابیس به صورت data هست
    از کد زیر استفاده میکنم ولی ارور زیر رو میده

    The parameterized query '(@dateTimeSelectorBetween1 nvarchar(4000),@dateTimeSelectorBetwe' expects the parameter '@dateTimeSelectorBetween1', which was not supplied.


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"
    Select * from Tlb_Conversation where data Between '@dateTimeSelectorBetween1' and '@dateTimeSelectorBetween2'
    ", sqlConnection);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween1", dateTimeSelectorBetween1.Value);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween2", dateTimeSelectorBetween2.Value);

    DataSet ds = new DataSet();

    da.Fill(ds);
    DegConversation.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط A3ed.BlackHat مشاهده تاپیک
    سلام
    اول بابت کامپوینتت خوبتون تشکر میکنم
    یه سوال داشتم میخوام با این کامپیونت داده های بین دو تاریخ رو بدست بیارم و توی datagridview نمایش بدم
    نوع تاریخ توی دیتابیس به صورت data هست
    از کد زیر استفاده میکنم ولی ارور زیر رو میده

    The parameterized query '(@dateTimeSelectorBetween1 nvarchar(4000),@dateTimeSelectorBetwe' expects the parameter '@dateTimeSelectorBetween1', which was not supplied.


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"
    Select * from Tlb_Conversation where data Between '@dateTimeSelectorBetween1' and '@dateTimeSelectorBetween2'
    ", sqlConnection);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween1", dateTimeSelectorBetween1.Value);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@dateTim eSelectorBetween2", dateTimeSelectorBetween2.Value);

    DataSet ds = new DataSet();

    da.Fill(ds);
    DegConversation.DataSource = ds.Tables[0].DefaultView;
    با سلام. شما هر مقدار تاریخ دیگه ای که جای مقادیر گرفته شده از کنترل بگذارین (برای مثال، DateTime.Now) هم همین خطا رو دریافت میکنید، موضوع ربطی به کنترل نداره. دقیقا برای من مشخص نیست مشکل چیه، شاید نیاز به single quote (') اطراف پارامتر نیست و یا نوع داده ستون data تاریخ نیست. اگه خطا رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید دوستان میتونن بهتر کمک کنن.

  23. #103

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    با سلام. شما هر مقدار تاریخ دیگه ای که جای مقادیر گرفته شده از کنترل بگذارین (برای مثال، DateTime.Now) هم همین خطا رو دریافت میکنید، موضوع ربطی به کنترل نداره. دقیقا برای من مشخص نیست مشکل چیه، شاید نیاز به single quote (') اطراف پارامتر نیست و یا نوع داده ستون data تاریخ نیست. اگه خطا رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید دوستان میتونن بهتر کمک کنن.
    سلام
    بله مشکل از ' بود برداشتم درست کار کرد
    تشکر

  24. #104

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس جان من میخام تاریخ این کامپوننتت رو دستی به این تاریخ تغیر بدم
    dateTimeSelector4.Text = "1395/00/00";

    ولی قبول نمیکنه یعنی هیچ اتفاقی نمیافته.باید چیکار کرد بشه این تاریخ رو بهش ست کرد
    یه سوال دیگم دارم در برنامم در فرم اصلیم این کامپونتت رو دارم..بخوام در فرم های دیگه به سال این کامپونتت دسترسی داشته باشم باید چیکار کرد
    ممنون

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس جان من میخام تاریخ این کامپوننتت رو دستی به این تاریخ تغیر بدم
    dateTimeSelector4.Text = "1395/00/00";

    ولی قبول نمیکنه یعنی هیچ اتفاقی نمیافته.باید چیکار کرد بشه این تاریخ رو بهش ست کرد
    یه سوال دیگم دارم در برنامم در فرم اصلیم این کامپونتت رو دارم..بخوام در فرم های دیگه به سال این کامپونتت دسترسی داشته باشم باید چیکار کرد
    ممنون
    سلام،

    تاریخی که مد نظرتون هست غیر معتبر هست و امکان انتساب چنین تاریخی وجود نداره. در مورد دسترسی به یک کنترل از فرمهای دیگه هم، در این مورد زیاد سوال شده. اینجا رو هم میتونید بررسی کنید.

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    این کامپوننت بهترین کامپوننت موجودی که باهاش کار کردم

  27. #107
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    یه مشکلی تو ویندوز 10 برام به وجود اومده!

    تو ویندوز 10 وقتی تنظیمات روی تاریخ شمسی باشه تاریخ تو این کامپوننت برعکس نشون داده میشه و تمامی اطلاعاتی که ثبت شده هم تو بانک با این فرمت ثبت شده که دردسر بزرگی ایجاد کرده و هنگام جستجو این تاریخ ها را اصلا در نظر نمیگیره
    تو شکل زیر اون تاریخی که با رنگ زرد نشون دادم دقیقا چیزی هست که تو ویندوز 10 با تنظیمات تقویم شمسی اتفاق میفته...به نظرتون باید چی کار کنم تا تاریخ تو این کامپوننت درست نشون داده بشه؟ و اطلاعاتی که تو بانک ذخیره شده را چطور اصلاح کنم؟
    date1.JPG

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط Imenam مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مشکلی تو ویندوز 10 برام به وجود اومده!

    تو ویندوز 10 وقتی تنظیمات روی تاریخ شمسی باشه تاریخ تو این کامپوننت برعکس نشون داده میشه و تمامی اطلاعاتی که ثبت شده هم تو بانک با این فرمت ثبت شده که دردسر بزرگی ایجاد کرده و هنگام جستجو این تاریخ ها را اصلا در نظر نمیگیره
    تو شکل زیر اون تاریخی که با رنگ زرد نشون دادم دقیقا چیزی هست که تو ویندوز 10 با تنظیمات تقویم شمسی اتفاق میفته...به نظرتون باید چی کار کنم تا تاریخ تو این کامپوننت درست نشون داده بشه؟ و اطلاعاتی که تو بانک ذخیره شده را چطور اصلاح کنم؟
    date1.JPG
    موقع ذخیره توی دیتابیس با این فرمت اطلاعات را بگیرید:

    dateTimepicker1.GetText("yyyy/DD/mm");

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط Imenam مشاهده تاپیک
    سلام
    یه مشکلی تو ویندوز 10 برام به وجود اومده!

    تو ویندوز 10 وقتی تنظیمات روی تاریخ شمسی باشه تاریخ تو این کامپوننت برعکس نشون داده میشه و تمامی اطلاعاتی که ثبت شده هم تو بانک با این فرمت ثبت شده که دردسر بزرگی ایجاد کرده و هنگام جستجو این تاریخ ها را اصلا در نظر نمیگیره
    تو شکل زیر اون تاریخی که با رنگ زرد نشون دادم دقیقا چیزی هست که تو ویندوز 10 با تنظیمات تقویم شمسی اتفاق میفته...به نظرتون باید چی کار کنم تا تاریخ تو این کامپوننت درست نشون داده بشه؟ و اطلاعاتی که تو بانک ذخیره شده را چطور اصلاح کنم؟
    date1.JPG

    توصیه میشه که تاریخ رو به صورت رشته ذخیره نکنید تا با این مشکلات مواجه نشید. اگر میخواین رشته استفاده کنید هم طبق روشی که دوستمون اشاره کردن استفاده کنید تا فرمت ثابت باشه.

  30. #110

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام اگر میشد این ارتفاع این کنترل رو هم تغییر داد خیلی خوب میشد!

  31. #111
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    سلام اگر میشد این ارتفاع این کنترل رو هم تغییر داد خیلی خوب میشد!
    با سلام،

    ارتفاع کنترل بر اساس اندازه فونت تغییر میکنه. اگه با فونت ثابت قرار باشه ارتفاع بیشتر باشه فضای خالی اضافه در پایین ایجاد میشه. دلیل نیاز شما رو متوجه نمیشم.

  32. #112

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مهندس ورژن تحت وب ASP نمیدید؟؟؟

  33. #113

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    با سلام
    لطفا اگه میشه نسخه نهایی رو یک بار دیگه آپلود کنید.
    در ضمن ممنون میشم یه مثال از مقایسه تاریخ ها بزنید.مثلا یه جدول داریم که توش یه ستون از نوع تاریخ هستش.میخایم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ رو براون بیاره

  34. #114
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    مهندس ورژن تحت وب ASP نمیدید؟؟؟
    متاسفانه چنین برنامه ای ندارم.

    نقل قول نوشته شده توسط mandagarana مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفا اگه میشه نسخه نهایی رو یک بار دیگه آپلود کنید.
    در ضمن ممنون میشم یه مثال از مقایسه تاریخ ها بزنید.مثلا یه جدول داریم که توش یه ستون از نوع تاریخ هستش.میخایم از فلان تاریخ تا فلان تاریخ رو براون بیاره
    همه نسخه ها در Github که لینکش در پست اول هست قابل دریافت هست. در مورد مقایسه تاریخ...به نظرم ربطی به یک کنترل نمایش و دریافت تاریخ و یا جدول دیتابیس نداره.

  35. #115

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام و عرض تشکر بله اضافه میشه ارتفاع ولی در واحدهای کوانتومی و نه هر واحدی که ما نیاز داشته باشیم وقتی شما دریک فرم استاتدارد ارتفاع جعبه هاتو یک عدد استاندارد میگیری و نمیتونی این کنترل رو با اونا هم ارتفاع کنی فرمت فرمت بهم میریزه

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    سلام و عرض تشکر بله اضافه میشه ارتفاع ولی در واحدهای کوانتومی و نه هر واحدی که ما نیاز داشته باشیم وقتی شما دریک فرم استاتدارد ارتفاع جعبه هاتو یک عدد استاندارد میگیری و نمیتونی این کنترل رو با اونا هم ارتفاع کنی فرمت فرمت بهم میریزه
    سلام،

    اگر قرار باشه ارتفاع کنترل بدون اضافه شدن اندازه فونتش زیاد باشه ظاهر خوشایندنی نداره و فقط بیهوده فضای اضافی اشغال میکنه. البته با اینکه با سایر کنترل های روی فرم باید هماهنگ باشه موافقم. اگه امکان داره یک تصویر از فرمتون بگذارین. برای من جالبه چطور جعبه متن های مورد نظر شما ارتفاع بیشتری دارن ولی با فونت کوچک.

  37. #117

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    اینم خدمت شماUntitled.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #118
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    اینم خدمت شماUntitled.png
    ممنون از شما.

    متوجه نمیشم الان نقش اون فضای خالی زیر متن در TextBox چی هست. اون چیزی که من از اصول طراحی به صورت تجربی میدونم این طراحی مشکل داره مگر اینکه هدف خاصی پشتش باشه که بعیده.

  39. #119

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    خب اینو واسه نمونه گذاشتم شما استاد مایید بهتر میدونید بعضی از فونتای فارسی اندازه هاشون استاندارد نیست و ممکن به خوبی داخل جعبه متن نمایش داده نشه و ما مجبور به استفاده از عرض های سفارشی میشیم
    با تشکر

  40. #120
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadmowlavi مشاهده تاپیک
    خب اینو واسه نمونه گذاشتم شما استاد مایید بهتر میدونید بعضی از فونتای فارسی اندازه هاشون استاندارد نیست و ممکن به خوبی داخل جعبه متن نمایش داده نشه و ما مجبور به استفاده از عرض های سفارشی میشیم
    با تشکر
    نیازتون راجع به عدم استاندارد بودن بعضی از فونت های فارسی قابل درکه ولی به دلیل خاص بودن یک چنین نیازی، پیاده نشده. پروژه open-source هست و اگه علاقه و حوصله داشته باشید میتونید خودتون پیاده کنید.

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 22:30 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 15:15 عصر
  3. تاریخ و زمان بر اساس انتخاب موقیعت
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 03:55 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 17:37 عصر
  5. تاریخ و زمان
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1382, 14:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •