صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 134

نام تاپیک: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    Lightbulb کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی از تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    همونطور که میدونید، برای حل مشکل انتخاب و نمایش تاریخ با تقویم فارسی، کنترل‌‌های مختلفی توسط توسعه دهنده‌های ایرانی برای WinForms ساخته شده. من خیلی از اون‌‌ها رو بررسی کردم ولی اغلب مشکلات زیادی دارن و حتی اون‌های هم که open-source هستن نیاز به کار زیادی برای بهبود دارن. بعضی مشکلاتی که من تا به حال دیدم این‌ها هستند:
    - اختصاصی برای تقویم شمسی؛ این کنترل‌ها مختص تقویم شمسی ایجاد شدن و قابلیت کار با تقویم غیر از شمسی رو ندارن. بنابراین اگه لازم بشه در نرم افزاری تقویم شمسی در کنار تقویم میلادی مورد استفاده قرار بگیره کاربردی ندارن.
    - فرمت ثابت؛ این کنترل‌ها اغلب برای فقط دریافت تاریخ، اون هم در فرمت ثابتی مثل yyyy/MM/dd طراحی شدن بنابراین نه تنها امکان دریافت زمان در کنار (و یا بدون) تاریخ فراهم نیست، بلکه فقط قادر هستن تاریخ رو با فرمت ثابت دریافت کنن. برای مثال اگه شما بخواهید کاربر مؤلفه سال رو به صورت دو رقمی، نه چهار رقمی وارد کنه، این کنترل‌‌ها توانایی مانور در این زمینه رو ندارند.
    - عدم پشتیبانی صحیح از کیبرد و موس به صورت کامل و صحیح؛
    - واسط کاربری غیر استاندارد؛ همه کنترل‌هایی که من تا به حال دیدم از واسط کاربری غیر استاندارد رنج می‌برن. مشکلاتی از قبیل استفاده از فونت ها و رنگ‌های خاص و غیر قابل تغییر، اندازه‌‌های نامناسب و ثابت و… .

    DateTimeSelector

    کنترل DateTimeSelector با هدف پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویم‌ها، با احتمالا کمی بهبود) نوشته شده و سعی شده که مشکلاتی که در مورد DateTimePicker‌ و همچنین مشکلات نمونه‌های مشابه ایرانی که بهش اشاره کردم رو نداشته باشه. در واقعه، ویژگی‌های این کنترل، نداشتن مشکلاتی هست که بهش اشاره شد:

    - پشتیبانی کامل از تقویم شمسی و میلادی (و سایر تقویم‌ها، با احتمالا کمی بهبود)
    - پشتیبانی از مقدار null (خالی) برای مقدار
    - امکان انتخاب زمان، تاریخ و یا هر دو
    - امکان تغییر فونت و جهت (Direction)
    - امکان تغییر رنگ‌ها
    - طراحی گرافیکی منطبق بر Style ویندوز و برنامه
    - پشتیبانی مناسب از کیبرد و موس*
    - رسم با سرعت بالا بدون Flicker
    - open-source و تحت لیسانس MIT
    - و…

    * در زمینه پشتیبانی کامل از موس و کیبرد کمی جای کار داره
    چند Screenshot از این کنترل:
    DateTimeSelector-3.pngضمیمه 127867DateTimeSelector-1.png
    پروژه در Github
    دانلود سورس و یا باینری (DLL) از Github
    لینک مطلب کامل در وبلاگ من

    * هنوز فرصت به توضیح کامل مشخصات و نحوه استفاده از اون نکردم. سوالاتتون رو میتونید در همین تاپیک یا پست لینک شده در وبلاگ بپرسید.
    * ویراست 1.1.2 ارسال شد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله plus : یک شنبه 17 دی 1396 در 05:30 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    توی دیتابیس sql که فیلد تاریخش Date هست ... چطور ذخیرش می کنین ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    مشخصه Value مقدار تاریخ و زمان انتخاب شده رو از نوع ?DateTime (تقویم میلادی) برمیگردونه و این کار رو برای ذخیره در دیتابیس (فیلدی از نوع DateTime) راحت میکنه؛ این مقدار میتونید به روش‌های مختلف به دیتابیس بفرستید.
    نحوه ارسال دیگه بستگی به روش ارتباط با دیتابیس داره. برای مثال اگه از ADO.NET استفاده میشه میتونید مقدار به عنوان پارامتر به SqlCommand بدین؛ یا اگه از EF استفاده میشه میتونید مقدار DateTime رو به مشخصه Entity مربوطه انتساب بدین.

    DateTime? selectedDate = dateTimeSelector1.Value;
    ...

    البته کسانی که قصد ذخیره تاریخ رو به صورت متنی دارن هم میتونن از مشخصه Text و یا GetText برای دریافت و ذخیره مستقیم تاریخ (بدون تبدیل) استفاده کنن.
    string selectedDate = dateTimeSeletor1.Text;
    string selectedDateInSpecifiedFormat = dateTimeSelector1.GetText("yyyy/MM/dd");

    ولی روش اول پیشنهاد میشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    با سلام و تشکر بابت کامپوننت

    اگر فایل dll رو همینجا آپلود می کردین بهتر بود... من که نتونستم از لینک ها فایل دانلود کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط Imenam مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر بابت کامپوننت

    اگر فایل dll رو همینجا آپلود می کردین بهتر بود... من که نتونستم از لینک ها فایل دانلود کنم
    سلام. ضمیمه پست اول کردم. البته در لینکی که داده بودم کافی بود بر روی دکمه سبز با عنوان datetimeselector-1.0-beta-bin.zip کلیک کنید.

  6. #6

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    چرا ارور ....there are no component in را میگیرم موقع ادد کردن؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    تا حالا بهترین ، ساده ترین و بی نقض ترین کامپوننت تقویم فارسی که من دیدم
    واقعا ممنون به خاطر زحمت و تلاشتون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    می تونیم تو پروژه های فروشی (درآمد زا) استفاده کنیم ؟
    البته وقتی منتشر کردین یعنی مشکلی نداره دیگه !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام
    الان با تاریخ فارسی ذخیره کردم ... حالا واسه نمایش به تاریخ فارسی چیکار کنم ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mehdighofrani مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا ارور ....there are no component in را میگیرم موقع ادد کردن؟
    چه روشی رو استفاده می‌کنید که به این خطا میخورید؟ یک روش جز روش Add کردن، کشیدن فایل DLL از Windows Explorer‌به Toolbox در VisualStudio‌هست. این روش رو هم امتحان کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط Imenam مشاهده تاپیک
    تا حالا بهترین ، ساده ترین و بی نقض ترین کامپوننت تقویم فارسی که من دیدم
    واقعا ممنون به خاطر زحمت و تلاشتون
    خواهش میکنم. بله سعی کردم کمترین مشکلات رو داشته باشه البته هنوز یک مورد کوچیک داره که اگه ازش استقبال شد رفعش میکنم. (امکان انتخاب سال و ماه با موس از طریق تقویمی که باز میشه وجود نداره.)
    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام
    می تونیم تو پروژه های فروشی (درآمد زا) استفاده کنیم ؟
    البته وقتی منتشر کردین یعنی مشکلی نداره دیگه !
    بله تحت لیسانس MIT هست که محدودیت خیلی کمی برای استفاده کننده داره. شما میتونید با یا بدون تغییر سورس در پروژه‌های فروشی ازش استفاده کنید، تا زمانی که فایل لاینسنی که مربوط به پروژه (و بالای فایل های source هست) رو حذف نکنید.
    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام
    الان با تاریخ فارسی ذخیره کردم ... حالا واسه نمایش به تاریخ فارسی چیکار کنم ؟
    کجا با تاریخ فارسی ذخیره کردین و کجا میخواین نمایش بدین؟
    در DataGridView که مقادیر رو به صورت میلادی ذخیره کردین. اگه کلا همه چیز میخواین فارسی کار کنید باید از مشخصه Text‌بجای Value‌ استفاده کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    کجا با تاریخ فارسی ذخیره کردین و کجا میخواین نمایش بدین؟
    در DataGridView که مقادیر رو به صورت میلادی ذخیره کردین. اگه کلا همه چیز میخواین فارسی کار کنید باید از مشخصه Text‌بجای Value‌ استفاده کنید.
    توی sql server در فیلد نوع DateTime ....
    میخوام توی دیتاگرید ویو هم تاریخ فارسی نشون بده ! (چطور باس تبدیل کرد)
    *** قبلا از nVarchar استفاده میکردم واسه تاریخ ... ولی الان فیلد رو DateTime استفاده کردم واسه اختلاف دو تاریخ - جستجو بین دو تاریخ و ...
    ---------
    انگار استفاده از DateTime واسه تاریخ دست و بال آدم رو واسه عملیات رو تاریخ بازتر میکنه !

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    توی sql server در فیلد نوع DateTime ....
    میخوام توی دیتاگرید ویو هم تاریخ فارسی نشون بده ! (چطور باس تبدیل کرد)
    *** قبلا از nVarchar استفاده میکردم واسه تاریخ ... ولی الان فیلد رو DateTime استفاده کردم واسه اختلاف دو تاریخ - جستجو بین دو تاریخ و ...
    ---------
    انگار استفاده از DateTime واسه تاریخ دست و بال آدم رو واسه عملیات رو تاریخ بازتر میکنه !
    بله استفاده از DateTime در حالت عادی بهتر بنظر میاد تا استفاده از رشته. کاری که میخواین بکنید خارج از بحث کنترل انتخاب تاریخ هست. شما میتونید در رویداد CellFormatting‌مروبط به DataGridView، تاریخ رو درست قبل از نمایش از یک متغیر DateTime به یک رشته تاریخ شمسی تبدیل کنید. (با استفاده از کلاس PersianCalendar.) جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید تاپیک جدا بزنید تا بیشتر راهنمایی کنم.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام.
    به نظر شما میشه کاری کرد که این کامپونت به نسخه های بعدی .net اظافه شه؟(اگربشه به Microsoft فروخته شه بهتر اگر نشد خالی اظافش کنن هم خوبه)

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    سلام.
    به نظر شما میشه کاری کرد که این کامپونت به نسخه های بعدی .net اظافه شه؟(اگربشه به Microsoft فروخته شه بهتر اگر نشد خالی اظافش کنن هم خوبه)
    ُسلام. نه، مایکروسافت به اون بزرگی مشکلی با انجام یک چنین پروژه‌هایی از نظر فنی نداره. مشکل از جای دیگه هست. کنترل DateTimePicker که مربوط به خود NET. میشه در مواردی از این کنترل کاملتر و با ثبات تره؛ مشکل اصلی با تقویم شمسیه. البته مشکل از دات نت نیست مشکل اصلی از ویندوزه که تا قبل از نسخه 10 از تقویم شمسی پشتیبانی نمیکنه. البته از ویندوز 10 به بعد با پشتیبانی تقویم شمسی در ویندوز، مشکلات محصولات مایکروسافت در مورد تقویم شمسی کاملا حل میشه و نیازی به کنترل اضافی نیست.
    این رو هم اضافه کنم که میشه با روش‌هایی مثل Reflection این محدودیت ویندوز که به NET. هم اعمال میشه رو دور زد و کاری کرد که کنترل DateTimePicker تقویم شمسی نشون بده ولی به دلایلی ترجیح دادم یک کنترل مجزا ایجاد کنم.

  15. #15

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    کنترل خوب و کاربردی اما یه سوال دارم اگر یک تاریخ انتخاب بشه آیا رویدادی برای این کنترل وجود داره که تاریخ انتخاب شده رو برگردونه چیزی مثل رویداد TextChanged یا ValueChanged البته این دو Event وجود دارند اما احتمالا در زمان پیاده سازی کنترل Override نشده اند من با این دو Event نتیجه ای نگرفتم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط Sm_pro مشاهده تاپیک
    کنترل خوب و کاربردی اما یه سوال دارم اگر یک تاریخ انتخاب بشه آیا رویدادی برای این کنترل وجود داره که تاریخ انتخاب شده رو برگردونه چیزی مثل رویداد TextChanged یا ValueChanged البته این دو Event وجود دارند اما احتمالا در زمان پیاده سازی کنترل Override نشده اند من با این دو Event نتیجه ای نگرفتم
    متد OnValueChanged در کنترل به صورت private وجود داره، به صورت protected virtual در آوردمش، در source موجود در github اعمال شده و در فایل باینری موقع release نهایی اعمال میشه، اگه میخواین الان اعمال کنید میتونید src رو دانلود کنید و خودتون build کنید.
    رویداد ValueChanged هم دوباره بررسی به درستی کار میکنه منتها دقت کنید که موقع تایپ فراخوانی نمیشه بعد از رفتن focus از روی یکی از مولفه های تاریخ و یا کل کنترل اعمال میشه. شما چکار میخواین بکنید که به نتیجه نرسیدید؟
    آخرین ویرایش به وسیله plus : شنبه 11 بهمن 1393 در 21:29 عصر

  17. #17

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    متد OnValueChanged در کنترل به صورت private وجود داره، به صورت protected virtual در آوردمش، در source موجود در github اعمال شده و در فایل باینری موقع release نهایی اعمال میشه، اگه میخواین الان اعمال کنید میتونید src رو دانلود کنید و خودتون build کنید.
    رویداد ValueChanged هم دوباره بررسی به درستی کار میکنه منتها دقت کنید که موقع تایپ فراخوانی نمیشه بعد از رفتن focus از روی یکی از مولفه های تاریخ و یا کل کنترل اعمال میشه. شما چکار میخواین بکنید که به نتیجه نرسیدید؟
    بله دوست عزیز بعد از این که سورس رو دیدم متوجه شدم که این قسمت که شما اصلاح کردین ایراد این کنترل بود که شما توسط کلمات کلیدی protected virtual جهت رونویسی رویداد اصلاح کردید مشکل رویداد کاربردی ValueChanged حل شد دوستان نیز با استفاده از این رویداد میتوانند بلافاصله بعد از انتخاب مولفه های تاریخ، دسترسی به تاریخ انتخاب شده را داشته و متد های مورد نیاز جهت اجرا بعد از انتخاب تاریخ فراخوانی کنند

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام وقت بخیر چطور میتونم تاریخی که به صورت متن در دیتا بیس ذخیره شده رو بایند کنیم به این تقویم

    مثلا کاربر تصمیم داره تاریخ رو عوض کنه میخوام تاریخی که ذخیره شده رو نمایش بده

    ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر چطور میتونم تاریخی که به صورت متن در دیتا بیس ذخیره شده رو بایند کنیم به این تقویم

    مثلا کاربر تصمیم داره تاریخ رو عوض کنه میخوام تاریخی که ذخیره شده رو نمایش بده

    ممنون
    سلام. اگه تاریخ مورد نظر شمسی هست، اول مشخصه UserPersianFormat رو True قرار بدین. حالا میتونید فیلد مورد نظر رو به مشخصه Text کنترل Bind کنید.
    اگه فرمتی که برای نگه داری تاریخ استفاده میکنید غیر از فرمت پیشفرض (برای شمسی yyyy/MM/dd مثلا 1390/04/01) هست، مشخصه CustomFormat رو برابر با فرمت مورد نظر قرار بدین.

  20. #20

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    آقای plus نسخه نهایی کی آماده میشه؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    یکم روی Interface و گرافیکش کار بشه خوشگل تر بشه خوبه

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    آقای plus نسخه نهایی کی آماده میشه؟
    نسخه 1.0 نهایی الان ارسال شده.

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    یکم روی Interface و گرافیکش کار بشه خوشگل تر بشه خوبه
    اگه شما اون چیزی که مد نظرتون هست رو به صورت یک تصویر بگذارین ممنون میشم.
    در اصول طراحی "خشگل"ی به اون معنا معمولا حرف آخر رو میزنه. طرحی که میبینید استاندارد ویندوز هست (تقویم خود ویندوز رو ببینید.) طرح مورد نظر باید حتی روی Theme ها HighContrast به خوبی نمایش داده بشه.البته اگه منظورتون Visual Styles ویندوز هست بله... میشه Vistual Styles رو بهش اضافه کرد ولی بازم تو الویت آخره.
    datetimeselector_highcontrast.png
    باور کنید برای کاربر مهم نیست چقدر برنامه قشنگه..برای مهمه که چقدر راحت باهاش کار میکنه، فوکوس هی اینطرف اونطرف نمیپره، برای هر چیزی روی کیبرد Shortcut هست و ...

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    فکر کنم 2 تا مشکل دیدم در این کنترل زیبا (اگه اشتباه می کنم عذر خواهی من رو بپذیرید )

    یکی اینکه با کلیک کردن روی روز انتخابی کنترل بسته نمیشد و باید کلیک می کردیم روی صفحه که پنجره مربوط به انتخاب روز بسته بشه
    دوم اینکه تاریخش بروز نبود ، مثلا 1 بهمن که جمعه بود ،،، میشد چهارشنبه توی کنترل

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    فکر کنم 2 تا مشکل دیدم در این کنترل زیبا (اگه اشتباه می کنم عذر خواهی من رو بپذیرید )

    یکی اینکه با کلیک کردن روی روز انتخابی کنترل بسته نمیشد و باید کلیک می کردیم روی صفحه که پنجره مربوط به انتخاب روز بسته بشه
    دوم اینکه تاریخش بروز نبود ، مثلا 1 بهمن که جمعه بود ،،، میشد چهارشنبه توی کنترل
    دوست عزیز اگه منظوتون سال 93 هست تقویم رو چک کنید روز اول بهمن چهارشنبه بود و روز اول اسفند جمعه (کنترل هم توی تصویر پست قبل همین مقادیر رو نشون میده). در مورد focus هم فکر میکنم یک کنترل دیگه رو بررسی کردین من همه جور حالتی رو تست کردم. اگه یک بررسی میکردین و مطمئین میشدین همین کنترل رو تست کردین خیلی خوب بود.
    اول حسابی من رو به شک انداختین که بعد از اینهمه تست ایرادی پیدا شده...

  25. #25

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    با سلام.
    .
    من نمیتونم ازین کامپونتت استفاده کنم چرا.؟ موقعه که به رفرنسام اضافه میکنمش و توی ToolBox میارمش و به فرمم اضافه میکنم از رفرنسش خطا میگیره.؟؟؟ چرا
    002.jpg
    ی کامپونتت دیگه رو هم داشتم همین مشکل رو گرفت ازم، رفرنسش با اینکه عدد شده ولی شناسایی نمیشه.! وقتی میزنم using اصلا نمیاد. مشکل کجاس.؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    شما یک شئ ازین کنترل روی فرم دارین چطور خطا میگیره؟! اگه امکانش هست پروژه تست رو آپلود کنید.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source


  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source


  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    چندتا نمونه طراحی . اگه این طوری طراحی کنید خیلی خوشگل تر میشه

  30. #30

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    شما یک شئ ازین کنترل روی فرم دارین چطور خطا میگیره؟! اگه امکانش هست پروژه تست رو آپلود کنید.
    .
    داداش اونو که پاکش کردم ولی الان دوباره هم ایجاد کردم بازم همون مشکل رو داره.! جالبه اول که ادد میکنم یه لحظه هست، یعنی وقتی میزنم Atf میاد اما هم چند لحظه که رد میشه انگار نه انگار که همچنین کامپوننتی وجود داره.!
    http://s4.picofile.com/file/8175607568/Test.rar.html
    لینک دانلود رو گذاشتم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    چندتا نمونه طراحی . اگه این طوری طراحی کنید خیلی خوشگل تر میشه
    طرح های خوبی هستن، ولی به جز بحث امکان انتخاب زمان که در Popup دارن، چیز ویژه ای ندارن با کمی کار میشه تقویم جاری رو به این شکل ها در آورد. چیزی که مهمه یکپارچگی همه کنترلهاست. من اگه تقویم رو فقط به یکی این اشکلال طراحی میکردم، عمده کاربران که میخوان با کنترلهای ویندوز استفاده کنن، با چیزی مثل این مواجه میشدن:
    datetimeselector_classic.png
    یعنی Theme اصلی که Theme ویندوز هست و اغلب کاربران باهاش کار میکنن اعمال شده (هرچند امکان تغییر رنگ ها هم وجود داره) و اعمال Theme سفارشی فعلا به عهده استفاده کننده ها گذاشته شده، ایجادش هم کار ساختی نیست الان تفاوت این دو تقویم در رنگ بندی و Round بودن گوشه های روز انتخاب شده هست. رنگ بندی بدون تغییر Source قابل تغییره و Round کردم هم کار تغییر یک متد هست. بنابراین اگه میخواین این شکلی باشه بسم الله...!

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط sajaaaaad مشاهده تاپیک
    .
    داداش اونو که پاکش کردم ولی الان دوباره هم ایجاد کردم بازم همون مشکل رو داره.! جالبه اول که ادد میکنم یه لحظه هست، یعنی وقتی میزنم Atf میاد اما هم چند لحظه که رد میشه انگار نه انگار که همچنین کامپوننتی وجود داره.!
    http://s4.picofile.com/file/8175607568/Test.rar.html
    لینک دانلود رو گذاشتم
    من پروژه شما رو دانلود کردم و با تعیین آدرس فایل dll تونستم استفاده کنم...متوجه نمیشم مشکل شما کجاست...پروژه رو به دات نت دو ببرید ببینید حل نمیشه؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    بحث من سر Theme هست و زیباییش امکاناتش مورد نیازم نیست . با گرافیک و خوشگل باشه

  34. #34

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    من پروژه شما رو دانلود کردم و با تعیین آدرس فایل dll تونستم استفاده کنم...متوجه نمیشم مشکل شما کجاست...پروژه رو به دات نت دو ببرید ببینید حل نمیشه؟
    .
    با تعیین آدرس فایل dll یعنی چی..؟ من فایل dll رو توی درایو سی کپی کردم و وقتی به رفرنسام اضافه میکنم و Copy local رو True میکنم و وقتی rebuild میکنم اون فایل dll به پوشه bin اضافه نمیشه.! و وقتی هم که کد مینویسم و میخوام از کنترلش استفاده کنم که کلا خطا میده.! اصلا اجازه اجرا شدن نمیده.! :( :(

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    آدرس فایل dll توی پروژه ای که آپلود کردین با کامپیوتر من فرق میکرد...اون چیز مهمی نیست. شما با پروژه ای که NET 2 باشه امتحان کردی؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    با اون طراحی ها که معرفی کردم شما نمی تونید به اون شکل در بیارید ؟ خوشگل تر بشه ؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    با اون طراحی ها که معرفی کردم شما نمی تونید به اون شکل در بیارید ؟ خوشگل تر بشه ؟
    نه حداقل در حال حاضر. صرفا نمیشه به یک حالت خاص به قول شما خوشگل طراحیش کرد و استاندارد بودن کنترل رو زیر سوال برد. پیاده سازی یک سیستم Theme کامل و بدون نقص هم زمان بر هست و جزو الویت ها هم نیست ولی همونطور که گفتم میتونید Source-Code رو دریافت کنید و تغییرات مورد نظر رو بدین. هرچند بدون تغییر Source هم امکان تغییر رنگ ها و فونت وجود داره.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    سلام به همه دوستان
    ممنون بابت کار خوبتون
    من یه مشکل دارم
    اونم اینه که تاریخ رو میلادی انتخاب میکنه
    یعنی کلا تاریخ شمسی نداره
    ممنون میشم کمک کنید
    یا علی

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط shahab.es مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    ممنون بابت کار خوبتون
    من یه مشکل دارم
    اونم اینه که تاریخ رو میلادی انتخاب میکنه
    یعنی کلا تاریخ شمسی نداره
    ممنون میشم کمک کنید
    یا علی
    سلام. از پنجره Properties مشخصه UsePersianFormat رو برابر True قرار بدین.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: کنترل انتخاب تاریخ و زمان با پشتیبانی تاریخ شمسی و میلادی - open-source

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    سلام. از پنجره Properties مشخصه UsePersianFormat رو برابر True قرار بدین.
    خیلی خیلی از کمکتون ممنون
    اگه بازم مشکلی داشتم ازتون راهنمایی میگیرم
    یا علی

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 22:30 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 15:15 عصر
  3. تاریخ و زمان بر اساس انتخاب موقیعت
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 03:55 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 17:37 عصر
  5. تاریخ و زمان
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1382, 14:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •