نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: python یا java

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    python یا java

    سلام دوستان برنامه نویس خسته نباشین
    میخواستم بدونم به نظر شما کتابخانه گرافیکی که در پایتون استفاده میشه با کتابخانه ایی که در جاوا استفاده میشه کدومشون قوی ترین یعنی بیشترین کارایی رو بهم میدن؟
    دوستان خواهشا بدون تعصب بگید ممنون میشم از پاسختون
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: python یا java

    بسته به نیازتون جوابها متفاوت خواهد بود اگه برنامه دسکتاپتون ویندوزی هست قطعا C#‎ بهترین گزینست.. اما اگه کراس پلتفرم میخواید خب دوباره بحث متفاوتی هست.. من جاوا کار نکردم اما کتابخونه های معروف پایتون واسه دسکتاپ pyqt , wxpython , kivy هستند میتونید اینهارو با کتابخونه های جاوا توی گوگل مقایسه کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: python یا java

    ممنون
    تو سرعت اجرا و مصرف حافظه کدوم بهترن ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: python یا java

    qt با C++‎ نوشته شده سرعت خوبی داره..

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: python یا java

    بازم ممنون

  6. #6

    نقل قول: python یا java

    دوستان پایتون setup نرم افزار میسازه؟
    یعنی بعد اینکه ی برنامه ای نوشتیم با پایتون راهی داره که setup ش هم بسازه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: python یا java

    نقل قول نوشته شده توسط hirad000 مشاهده تاپیک
    دوستان پایتون setup نرم افزار میسازه؟
    یعنی بعد اینکه ی برنامه ای نوشتیم با پایتون راهی داره که setup ش هم بسازه؟
    فکر میکنم ربطی به این تاپیک نداره! ولی خب بسته به پلتفرمتون بله میتونید اینکار رو انجام بدید. و واسه اون پلت فرم خاص پکیج کنید و بعد با ابزارهای همون پلت فرم یه چیز setup مانند بسازید. به توجه به واژه setup اگه منظورتون ویندوز هست اول باید با ابزارهایی مثل pyinstalll باید کدت رو به یک فایل exe تبدیل کنی بعد با ابزارهای ویندوزی براش installer ایجاد کنی.

  8. #8

    نقل قول: python یا java

    تو لینوکس ویندوز نه .. ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: python یا java

    میتونی از setuptools استفاده کنی که همه پکیجهای پایتونی که روی pip هستند اینجوری پکیج شدند. میتونی داکیومنتش رو اینجا بخونی

    اگه میخوای پکیج dep یا rpm و.. بسازی خب یکم پیچیده تره من توصیه میکنم از روش اول استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. C#‎ and Java
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مرداد 1389, 16:51 عصر
  2. java script در جدولهای front page
    نوشته شده توسط samane_r در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 09:34 صبح
  3. J2ME - Java on the Mobile Phone
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1382, 14:52 عصر
  4. Java &HTML in Delphi
    نوشته شده توسط said ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •