نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

  1. #1

    خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    با سلام
    میخاستم بدونم که چه جوری میتونم
    کلمات کلیدی (برچسب ها) رو که تو بانک ذخیره کردم رو در صفحات برای موتورهای جستجو به عنوان کلمات کلیدی تعریف کنم؟
    خودم اینطوری نوشتمش

    <td align="right"> کلمات کلیدی: <meta content="<?php echo $security->read($rows['key']); ?>" /><?php echo $security->read($rows['key']); ?></td>

    به نظرتون جواب میده؟
    کسی راه حلی داره؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    کسی کمکی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    کار خاصی نداره., که بین تگها هست رو با تابع explode جدا کن و با for بریز تو دیتابیس و از اونور هم استفاده کن.مشکلتون دقیقا کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    کار خاصی نداره., که بین تگها هست رو با تابع explode جدا کن و با for بریز تو دیتابیس و از اونور هم استفاده کن.مشکلتون دقیقا کجاست؟
    ببین محمدجان من کلمات کلیدی رو تو بانک ذخیره کردم برا خوندنش هم از کد زیر استفاده میکنم
    میخام بدونم این روش جواب میده یا نه؟


    <td align="right"> کلمات کلیدی:
    <meta content="<?php echo $security->read($rows['key']); ?>" /><?php echo $security->read($rows['key']); ?></td>


    اگه شما بلدید لطف کنید یه آموزش بزارید
    چون واقعا ضروریه
    ممنون که کمک میکنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    سلام این یک مثال
    $keywords_arr = array('PHP','HTML','CSS','JavaScript','XML');
    $keywords_str = implode(', ', $keywords_arr);
    echo '<meta name="keywords" content="'.$keywords_str.'">';


    فقط به جای آرایه $keywords_arr از دیتابیس این آرایه رو میگیری

  6. #6

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    سلام این یک مثال
    $keywords_arr = array('PHP','HTML','CSS','JavaScript','XML');
    $keywords_str = implode(', ', $keywords_arr);
    echo '<meta name="keywords" content="'.$keywords_str.'">';


    فقط به جای آرایه $keywords_arr از دیتابیس این آرایه رو میگیری
    با تشکر حامدجان
    پس اول باید کلمات کلیدی رو تو یک آرایه ذخیره کنم
    بعد اونارو چاپ کنم
    راستی این دستور implode برای چیه؟
    و اینکه نمیشه مستقیم از بانک بخونم و با دستور echo کنم ؟ مثل کد زیر


    <td align="right"> کلمات کلیدی: <meta name="keywords" content="<?php echo $security->read($rows['key']); ?>" /><?php echo $security->read($rows['key']); ?></td>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    وقتی از دیتابیس میگیری خودش به صورت آرایه هست فقط با دستور implode اومدم تبدیلش کردم به یک رشته تا بتونی چاپش کنی و یک ارایه رو نمیتونی مستقیم چاپ کنی باید داخلش پیمایش کنی و تک تک عناصرش رو جدا بگیری و چاپ کنی

  8. #8

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    وقتی از دیتابیس میگیری خودش به صورت آرایه هست فقط با دستور implode اومدم تبدیلش کردم به یک رشته تا بتونی چاپش کنی و یک ارایه رو نمیتونی مستقیم چاپ کنی باید داخلش پیمایش کنی و تک تک عناصرش رو جدا بگیری و چاپ کنی
    من از دیتابیس میخونم ولی به صورت آرایه نیست
    چیکارش کنم؟
    یعنی چه جوری مثل آرایه بخونم؟
    مثال کاملی ندارید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط behzadamin12 مشاهده تاپیک
    من از دیتابیس میخونم ولی به صورت آرایه نیست
    چیکارش کنم؟
    یعنی چه جوری مثل آرایه بخونم؟
    مثال کاملی ندارید؟
    میتونی ازینجا کار با دیتابیس و نحوه خوندن اطلاعات ازون رو یاد بگیری
    http://beyamooz.com/php/97-database/...8%AF%D8%B1-php

  10. #10

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    حامد جان اینارو میدونم
    یه مثال از ایجاد کلمات کلیدی میخوام که قبلا کلمات کلیدی رو تو بانک ذخیره کردم
    یه مثال کامل

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: خواندن کلمات کلیدی از بانک و نحوه معرفی آن بعنوان یک کلمه کلیدی برای موتور های جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط behzadamin12 مشاهده تاپیک
    حامد جان اینارو میدونم
    یه مثال از ایجاد کلمات کلیدی میخوام که قبلا کلمات کلیدی رو تو بانک ذخیره کردم
    یه مثال کامل
    اگه منظورت اینه چجوری اطلاعاتی که توی بانک به عنوان کلمات کلیدی ذخیره کردی رو بگیری و نمایش بدی که کدشو گزاشتم فقط مراحل تکراری کاربا بانک اطلاعاتی رو ننوشتم که خودتم بلدی وگرنه اگه منظورت چیز دیگست توضیح بده

تاپیک های مشابه

  1. نحوه درست خواندن ذخیره تاریخ در بانک ؟
    نوشته شده توسط bazikadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1393, 13:23 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 تیر 1392, 14:35 عصر
  3. معرفی نرم‏افزار و امکان جدید برای برنامه‏های وب2 موبایل
    نوشته شده توسط omilani در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 14:44 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 22:56 عصر
  5. معرفی سایت به موتور های جستجو
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 12:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •