نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در تبدیل فایل های داخل یک دایرکتوری

  1. #1

    مشکل در تبدیل فایل های داخل یک دایرکتوری

    سلام دوستان
    میشه توچند خط کد واسم بنویسین که وقتی مسیر یک دایرکتوری را بگیریم، چجوری میتونیم پسوند کلیه فایل های داخل دایرکتوری را به مثلا cs تغییر بدیم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در تبدیل فایل های داخل یک دایرکتوری

    این رو امتحان کنید:

    private static void ChangeExtension(string directory, string extension) {
    string[] files = Directory.GetFiles(directory);
    foreach (string file in files) {
    string newFile = Path.ChangeExtension(file, extension);
    File.Move(file, newFile);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تبدیل فایل های داخل یک دایرکتوری

    سلام. تشکر از اینکه جواب دادین.
    یه سوال دارم:
    چطور میشه فهمید که از که کدوم کلاس ها و توابع در .NET وجود دارند و میشه از اونها استفاده کرد
    و همچنین کدوم کلاس ها و توابعی را خودمون باید بنویسیم؟
    آیا فایل داکیومنتی که توش توضیحاتی درباره تمام کلاس ها و توابع .NET وجود داشته باشه، در دسترس و قابل دانلود هست؟
    منظورم help خود visual studio نیست. چون واسه من یکم گیج کنندست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در تبدیل فایل های داخل یک دایرکتوری

    مرجع دات نت MSDN هست که همه کلاس ها، متدها و ... به طور کامل توضیح داده شدن. البته برای کسی که آشنا نباشه چی رو کجا پیدا کنه شاید استفاده از مرجع در ابتدای کار سخت باشه. برای آشنایی شاید بهتر باشه با یک کتاب مناسب شروع کنید و در کنارش میتونید از MSDN هم استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 06:23 صبح
  2. سوال: مشکل فایل های فارسی در دایرکتوری
    نوشته شده توسط nsco_nsco در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 16:19 عصر
  3. مشکل ذخیره سازی فایل های این سایت
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 08:14 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 بهمن 1382, 20:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •