نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انجام کارهای زمانبندی شده!

  1. #1

    انجام کارهای زمانبندی شده!

    سلام و خسته نباشید.
    من میخوام در برنامم مثلا وقتی کاربر یک کالا رو ثبت کرد همونجا یک تاریخ هم ازش بگیره که مشخص میکنه تاریخ انقضای این کالا چه زمان و تاریخی هست! و زمانی که به این تاریخ رسیدیم کامپیوتر یک هشدار و یا پیغام به کاربر نمیاش بده!

    لطفا منو راهنمایی کنید، من تا حالا وظایف زمانبندی شده انجام ندادم!

    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mam_65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج 7تیر
    سن
    37
    پست
    57

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    نقل قول نوشته شده توسط haamidd مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید.
    من میخوام در برنامم مثلا وقتی کاربر یک کالا رو ثبت کرد همونجا یک تاریخ هم ازش بگیره که مشخص میکنه تاریخ انقضای این کالا چه زمان و تاریخی هست! و زمانی که به این تاریخ رسیدیم کامپیوتر یک هشدار و یا پیغام به کاربر نمیاش بده!

    لطفا منو راهنمایی کنید، من تا حالا وظایف زمانبندی شده انجام ندادم!

    ممنون

    try{
    System.Timers.Timer tmrTimersTimer = new System.Timers.Timer();
    tmrTimersTimer.Interval = 86400 * 1000; // 24 hours
    // Anonymous delegate
    System.Timers.ElapsedEventHandler handler = new System.Timers.ElapsedEventHandler(delegate(object o, System.Timers.ElapsedEventArgs e)
    {

    // add your code here



    });
    tmrTimersTimer.Elapsed += handler;
    tmrTimersTimer.Start();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    StatusBar.WriteError("Processor EXCEPTION" + ex.Message); }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 08 بهمن 1393 در 18:08 عصر

  3. #3

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    برادر میشه یه توضیحی هم بدی؟

    ممنون

    من مبتدی ام

    و اینکه خب اون تاریخ ها کجا ذخیره میشه؟

    اصلا طرز کار چجوریه؟

    ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار lord_helgard
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    نقل قول نوشته شده توسط haamidd مشاهده تاپیک
    برادر میشه یه توضیحی هم بدی؟

    ممنون

    من مبتدی ام

    و اینکه خب اون تاریخ ها کجا ذخیره میشه؟

    اصلا طرز کار چجوریه؟

    ممنون
    با اجازه دوست عزیز mam_65 که راهنمایی کردن من کد رو توضیح میدم .
    ابتدای کد یعنی
    system.timer
    یعنی فضای مریوط به تایمر رو ایجاد کُن که میتوان ابتدای خط شروع برنامه هم مانند بقیه فضاهای نوشته شده در زیر یکدیگر نوشت مثل

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Timers;

    سپس میاد شیئی از نوع تایمر با نام tmrTimersTimer در پروژه ایجاد میکنه
    interval : هم که مربوط به زمان اجرای عملیات تایمر میباشد که بر حسب میلی ثانیه است. مثلاً هر یک دقیقه برابر است با 1000*60 که میشود 60000 که در اینجا منظور از این ضرب 24 ساعت شبانه روز است. که شما میتوانید این زمان رو از ورودی مثلا TextBox یا ComboBox بگیرید. فقط ضریب 1000 را برای بدست آوردن میلی ثانیه در ورود داده ها فراموش نکنید!!

    int a = Textbox1.text;                 int b = comboBox1.SelectedItem;
    tmrTimersTimer.Interval = a;
    یا
    tmrTimersTimer.Interval = b;


    EventHandler هم دلیگیت هایی هستند که تعیین میکنند برای هر رویداد چه متد هایی باید اجرا شوند .
    مثلا فرض کن برای یک Button یک رویداد Click تعریف شده است . یعنی با کلیک کردن روی باتن عملی انجام شود . برای همین رویداد کلیک یک EventHandler نوشته شده است .
    در اینجا ElapsedEventHandler یعنی متُد زمان سپری شده که شیئی برای آن نیز ساخته ایم

    و حال try یعنی تلاش
    یعنی تلاش کن تا قطعه کدی که داخل try هست رو اجرا کنی
    و اگر با خطامواجه شدی catch را اجرا کن
    که برای راحتی کار میتونی از messageBox جهت اجرای خطا استفاده کنی
    MessageBox.show("Processor EXCEPTION"+ ex.Message);

    دوست عزیزمون گفتند که دستوراتی که میخواهید در زمان خاصی اجرا کنید هم دقیقاً کجا قرار بدید ( Add Your Code Here )

    موفق و پیروز باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    استفاده از تایمر مناسب نیست بهتر است از کتابخانه هایی که مربوط به این کار هستند و کار را در پشت سر انجام میدهند استفاده کنید

  6. #6

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    نقل قول نوشته شده توسط dabirsiaghi مشاهده تاپیک
    استفاده از تایمر مناسب نیست بهتر است از کتابخانه هایی که مربوط به این کار هستند و کار را در پشت سر انجام میدهند استفاده کنید
    لطفا بیشتر راهنمایی می فرمایید.

  7. #7

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    ممنون.
    ببینم اینها در صورتی هست که برنامه بسته نشه کار میکنه و یا اگه برنامه بسته باشه هم کار میکنه تو سیستم کاربر؟!
    اخه من میخوام زمانی که برنامه بسته هست هم کار کنه (مثل سرویس های فعال ویندوز!)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!


  9. #9

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    نقل قول نوشته شده توسط dabirsiaghi مشاهده تاپیک
    ممنون، من با این اتفاقا آشنا شده بودم ولی متاسفانه مقاله ی آموزشی فارسی خوبی درموردش نیست! فقط من در یک وب سایت DotNetTips یک اموزش مختصری ازش دیدم!
    شما آموزش بهتر و فارسی ایی سراغ ندارید؟
    یا باید برم سراغ همون انگیسیش؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار dabirsiaghi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    110

    نقل قول: انجام کارهای زمانبندی شده!

    خود سایتش و نیز وقتی دانلود میکنین سمپل داره من تو یه پروژه ارسال ایمیل انبوه ازش استفاده کردم اگه سورسش رو پیدا کردم میزارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 11:28 صبح
  2. سوال: schedule backup(تهیه نسخه پشتیبان به صورت زمانبندی شده)
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 11:51 صبح
  3. انجام کارهای بانکی
    نوشته شده توسط onlymaj در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 22:46 عصر
  4. انجام کارهای وقت گیر روی سرور
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 بهمن 1382, 18:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •