نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: #include <QApplication

  1. #1

    #include <QApplication

    سلام
    وقتی که از این هدر فایل استفاده میکنم.
    #include<QApplication>

    این خطا رو میده
    No Such File or Directory

    چرا پیداش نمیکنه؟
    من آخرین نگارش Qt رو نصب کردم و چیزی هم از داخلش پاک نکردم.
    qt-opensource-windows-x86-mingw491_opengl-5.4.0

    پیشاپیش از حسن توجه و همکاری شما عزیزان،سپاسگذارم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: #include <QApplication

    سلام
    QT += widgets

    رو به پرونده ی پروژه(.pro) اضافه کردید؟

  3. #3

    نقل قول: #include <QApplication

    سلام
    خیلی ممنون

    اما حل نشد متاسفانه.
    من از لینک زیر
    http://qt-project.org/doc/qt-4.8/mai...ckwidgets.html
    که از سمپلهای خود سایت کیوت هست ، خواستم برای پیاده سازی Dock استفاده کنم که به این خطا برخوردم.

    دستوری هم که فرمودید استفاده کردم ولی متاسفانه خطا ی موجود مرتفع نشد.

  4. #4

    نقل قول: #include <QApplication

    باید مسیر فایلهای h و lib مربوظ به Qt رو مشخص کنی.
    از چه محیطی برای نوشتن و کمپایل کردن استفاده میکنی.

  5. #5

    نقل قول: #include <QApplication

    سلام
    خیلی ممنون
    qt-opensource-windows-x86-mingw491_opengl-5.4.0

    اومدم این مثال رو از سایت خود کیوت اجرا کنم که این خطا رو باهاش مواجه شدم.
    http://qt-project.org/doc/qt-4.8/mai...ckwidgets.html

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    جالبه که چندتا برنامه دیگه رو قشنگ تونستم اجرا بکنم ، ولی این یکی رو گیر داد
    پس با کمال احترام فکر نمیکنم از مسیر باشه.



  6. #6

    نقل قول: #include <QApplication

    سلام و درود
    مشکلم حل شد.
    خیلی جالبه همین مثال رو که از رئی سایت رسمی Qt برداشتم ،
    داخل خود Sample های خود کامپایلر هم بود و اونجا هم دقیقا همین کدها بود.
    ولی نمیدونم چرا این جواب داد و اون یکی روی سایت جواب نداد.

    به هر تقدیر چیزی رو که میخواستم ، فهمیدم.
    از مهندسین گل جناب احسان! و جناب job_c_1392 کمال تشکر و قدردانی را دارم که لطف کردند و در بحث این تاپیک شرکت کردند.

تاپیک های مشابه

  1. طریقه استفاده صحیح از ("include("filename.php
    نوشته شده توسط microsoftsat در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1383, 11:29 صبح
  2. مشکل با include
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 13:09 عصر
  3. Read & List Resources File Include
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 21:00 عصر
  4. معادل include یا import در asp & c چه دستوری در VB می با
    نوشته شده توسط esi022 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1382, 17:28 عصر
  5. #INCLUDE در گزارش
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1382, 17:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •