نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه checkbox در datagrid را چک کنیم؟

  1. #1

    چگونه checkbox در datagrid را چک کنیم؟

    چگونه checkbox در datagrid را چک کنیم؟ که اگر checkbox را تیک زدیم بلافاصله 1 سری دستور انجام بده اگر چک را برداشتیم 1 سری دستور دیگر

    event برای datagrid به همراه کد اگر لطف کنید ممنون می شم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار lord_helgard
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه checkbox در datagrid را چک کنیم؟

    سلام دوست عزیز
    من تا حالا با CheckBox متعلق به DataGridView کار نکردم ولی یه جستجو کردم دیدم چنین تابعی واسه این کار نوشته ، ببینید به دردتون میخوره ؟

    public bool checkedthecheckbox { get; set; }

    CheckBox testchbox = new CheckBox();

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    testchbox.CheckedChanged += new EventHandler(testchbox_CheckedChanged);
    }

    void testchbox_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (testchbox.Checked)
    checkedthecheckbox = true;
    else
    checkedthecheckbox = false;
    }


    به استناد منبع : CodeProject.com

    همینطور اینجا ( لینک )

تاپیک های مشابه

  1. چگونه checkBox درست کنیم؟
    نوشته شده توسط majid2 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 11:46 صبح
  2. اضافه کردن Checkbox به Datagrid
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1383, 22:18 عصر
  3. چگونه خواص یک پرینتر را ست کنیم؟
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 08:11 صبح
  4. چگونه یک عبارت ریاضی را محاسبه کنیم؟
    نوشته شده توسط محمد کاشانی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 13:52 عصر
  5. چگونه یک فایل mid را پخش کنیم؟
    نوشته شده توسط houshmand در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1382, 19:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •