نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    دوستان سلام
    من براي جستجو توي ديتابيس و جداول از روش زير استفاده مي كنم

    Dim SqlText As String = "SELECT * From Person WHERE PersonId=25 "
    Using Da As New SqlClient.SqlDataAdapter(SqlText, Cn)
    If Cn.State = ConnectionState.Closed Then Cn.Open()
    Da.Fill(Ds.Person)
    Cn.Close()
    End Using





    خب اون جدولي كه تو ديتاست هست پر ميشه
    اما الان متوجه شدم با استرود پروسيجر هم ميشه اينكار كرد خب كدوم بهتره اگه امكان داره توضيح بديد ممنونم؟

  2. #2

    نقل قول: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    خوب تا جای که میدونم معلومه که استور پروسیجر بهتره شما زمانی که به این روش که نوشتید میخواهید جستجو کنید این دستور میره داخل sql server کامپایل میشه بعد اجراه میشه هر بار که خواسته باشید این جستجو را تکرار کنید هر بار کامپایل میشه ولی اگه از استور پروسیجر استفاده کنید تنها یکبار کامپایل میشه و چندین بار استفاده میکنید در حالت استور پروسیجر شما تنها آی دی 25 را میفرستید باز ببین بقیه اساتید انجمن چه میگن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    از نظر امنیت کد هم
    استرود پروسيجر بهتره

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    سلام دوست عزیز

    به نظر من Stored Procedure خیلی بهتره ... سرعتش هم خیلی خوبه ....

    من نمیدونم پروسه‌ی جستجو چه ربطی به امنیت داره ؟!

    موفق یاشید .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : جمعه 10 بهمن 1393 در 18:10 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    به نظر من Stored Procedure خیلی بهتره ... سرعتش هم خیلی خوبه ....

    من نمیدونم پروسه‌ی جتسجو چه ربطی به امنیت داره ؟!

    موفق یاشید .....
    دوست گرامي ممنون از نظرتون- شما هم براي جستجو معمولا از sp استفاده مي كنيد؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: لطفا تفاوت دو روش جستجو رو كه نوشتم بيان كنيد؟

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    دوست گرامي ممنون از نظرتون- شما هم براي جستجو معمولا از sp استفاده مي كنيد؟
    سلام مجدد

    جستجوهایی که تکراری باشند .. بله از SP استفاده می‌کنم ..... ولی جستجوهایی که موردی باشه .. نه کدنویسی می‌کنم

    البته من تو SQL به مرور همه‌ی نیازهام رو دارم تبدیل به Query/Script و یا SP می‌کنم ....

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. لطفا" روش جستجو در بانک اطلاعاتی و روش گزارش گیری را توضیح دهید
    نوشته شده توسط fazelhacker1234 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 15:37 عصر
  2. لطفا راهنمایی کنید : روش تنظیم DNS در RH9 ؟
    نوشته شده توسط SRG در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 12:49 عصر
  3. سریعترین روش جستجو در ADOTable
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •