نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرخش عکس

  1. #1

    چرخش عکس

    چرخش عکس به دور خود؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چرخش عکس

    نقل قول نوشته شده توسط pouya9111 مشاهده تاپیک
    چرخش عکس به دور خود؟
    سلام دوست عزیز

    اینم کد چرخش عکس:
    Imports System.Drawing.Drawing2D

    Public Class Form1
    Dim gr As Graphics
    Dim mat As New Matrix
    Dim im As Image


    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    gr = Me.CreateGraphics
    im = Image.FromFile("C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\Penguins.jpg")
    End Sub


    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    mat.RotateAt(30, New Point(150, 150))
    gr.Transform = mat
    ReDrawImage()
    End Sub


    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    ReDrawImage()
    End Sub


    Sub ReDrawImage()
    gr.Clear(Color.Wheat)
    gr.DrawImage(im, 100, 100, 100, 100)
    End Sub
    End Class


    موفق باشیذ .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چرخش عکس

    اینم یه مدل دیگه:
        Dim img As New Bitmap("C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\Penguins.jpg")
    Dim iAngel As Integer = 0


    Private Sub Form_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    PictureBox1.BackColor = Color.Black
    PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.Zoom
    PictureBox1.Image = RotateImg(img, Convert.ToSingle(iAngel))
    Button2.Text = "<" : Button3.Text = ">"
    End Sub
    Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    iAngel -= 30 : If iAngel < 0 Then iAngel = 330
    PictureBox1.Image = RotateImg(img, Convert.ToSingle(iAngel))
    End Sub


    Private Sub Button3_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    iAngel += 30 : If iAngel > 360 Then iAngel = 30
    PictureBox1.Image = RotateImg(img, Convert.ToSingle(iAngel))
    End Sub

    Public Function RotateImg(ByVal bmpimage As Bitmap, ByVal angle As Single) As Bitmap
    Dim w As Integer = bmpimage.Width
    Dim h As Integer = bmpimage.Height
    Dim pf As System.Drawing.Imaging.PixelFormat = Nothing
    pf = bmpimage.PixelFormat
    Dim tempImg As New Bitmap(w, h, pf)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(tempImg)
    g.DrawImageUnscaled(bmpimage, 1, 1)
    g.Dispose()
    Dim path As New GraphicsPath()
    path.AddRectangle(New RectangleF(0.0F, 0.0F, w, h))
    Dim mtrx As New Matrix()

    mtrx.Rotate(angle)
    Dim rct As RectangleF = path.GetBounds(mtrx)
    Dim newImg As New Bitmap(Convert.ToInt32(rct.Width), Convert.ToInt32(rct.Height), pf)
    g = Graphics.FromImage(newImg)
    g.TranslateTransform(-rct.X, -rct.Y)
    g.RotateTransform(angle)
    g.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBilinear
    g.DrawImageUnscaled(tempImg, 0, 0)
    g.Dispose()
    tempImg.Dispose()
    Return newImg
    End Function


    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. چرخش عکس
    نوشته شده توسط ali-software در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 15:46 عصر
  2. چرخش عکس
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 01:23 صبح
  3. چرخش عکس در فست ریپورت
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 10:10 صبح
  4. سوال: چرخش عکس شبیه دو روی سکه
    نوشته شده توسط farhadfery در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 15:12 عصر
  5. چرخش عکس
    نوشته شده توسط free در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 19:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •