نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

  1. #1

    Angry خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    با سلام

    دوستان اگه اطلاعات رو از سرور داخل برنامه کپی و درون پوشه دیتای برنامه
    "/data/data/com.../databases/"

    قرار بدیم باز هم امکان داره یه گل پسر/دختر برنامه نویس ، بیاد بزنه تو گوش دیتا و بتونه از اون خروجی بگیره (دیتا رو ور داره) حالا به هر طریقی؟







    (این دیتا شده بلای جون لامصب ... ، دوستان عزیز لااقل از هم کپی نکنیم ، یکم بهم و زحمت هم احترام بذاریم ، آخه چی بگم... ؛ فدات شم برو از نت جمع کن بخدا هس)

  2. #2

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    دوستان اگه اطلاعات رو از سرور داخل برنامه کپی و درون پوشه دیتای برنامه
    "/data/data/com.../databases/"

    قرار بدیم باز هم امکان داره یه گل پسر/دختر برنامه نویس ، بیاد بزنه تو گوش دیتا و بتونه از اون خروجی بگیره (دیتا رو ور داره) حالا به هر طریقی؟
    سلام.
    بله، پوشه دیتای برنامه در گوشیهای روت شده قابل دسترسه و به راحتی میشه دیتابیس رو دید و به محتویاتش دسترسی داشت. باید اظلاعاتش رو رمزگذاری کنی تا کسی که بهش دسترسی پیدا می کنه، نتونه ازش استفاده کنه

  3. #3

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    در صورت رمز گذاری کردن انگار نمیشه توی دیتابیس جستجو کرد (البته خودم تا حالا امتحان نکردم) ؛
    راه حل دیگه ای نیس ؟

    بهترین الگوریتم رمزگذاری کردن که دوستان تا حالا استفاده کردن چیه ؟


    لطفا با تجربیات خودتون کمک کنید.تشکر

  4. #4

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    دوستان بزارین سوالم رو از یه زاویه دیگه مطرح کنم


    اطلاعات رو بصورت وب سرویس از سرور دریافت میکنم توی برنامه .

    آیا میتونم اطلاعات رو ، بدون ذخیره در دیتابیس برنامه ، توی لیست ویو نمایش بدم ( البته بصورت آنلاین ) ؟ چطوری ؟

    با تشکر از همتون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    دوستان بزارین سوالم رو از یه زاویه دیگه مطرح کنم


    اطلاعات رو بصورت وب سرویس از سرور دریافت میکنم توی برنامه .

    آیا میتونم اطلاعات رو ، بدون ذخیره در دیتابیس برنامه ، توی لیست ویو نمایش بدم ( البته بصورت آنلاین ) ؟ چطوری ؟

    با تشکر از همتون
    سلام دوست من

    بله شما می تونین همچین کاری انجام بدین . ولی در نظر داشته باشین کسی که بخواد اطلاعات نرم افزار شما رو کپی کنه یه روشی برای این کار پیدا می کنه . به عنوان مثال تو این روش (دریافت از طریق وب سرویس) کافیه برنامه شما رو اسنیف کنه . خیلی راحت می تونه به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشه .

  6. #6

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    بله شما می تونین همچین کاری انجام بدین . ولی در نظر داشته باشین کسی که بخواد اطلاعات نرم افزار شما رو کپی کنه یه روشی برای این کار پیدا می کنه . به عنوان مثال تو این روش (دریافت از طریق وب سرویس) کافیه برنامه شما رو اسنیف کنه . خیلی راحت می تونه به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشه .


    !

    سلام دوست عزیز ،

    کافیه برنامه شما رو اسنیف کنه
    اسنیف دیگه چیه ؟!


    و اینکه میشه یه کلمه کلیدی بگین در رابطه با روشی که بیان کردین تا برم از نت پیدا کنم اطلاعات بیشتر رو .


    ممنونم ازتون

  7. #7

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    بهترین راه اینه که دیتا رو تو دیتا بیس سرور بصورت رمز شده بنویسی و تو برنامه هم همچنین و با استفاده از رمزگذاری های برگشت پذیر اونو نمایش بدی این روش ها یه کلید دارن که با اونا میشه اطلاعات رو رمز و دیکد کرد
    اینطوری کار فلانی سخت میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    !

    سلام دوست عزیز ،

    اسنیف دیگه چیه ؟!


    و اینکه میشه یه کلمه کلیدی بگین در رابطه با روشی که بیان کردین تا برم از نت پیدا کنم اطلاعات بیشتر رو .


    ممنونم ازتون

    در مورد sniff با نرم افزار هایی همچون wireshark , wpe pro , cane , ... تحقیق کنید .

  9. #9

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    در مورد sniff با نرم افزار هایی همچون wireshark , wpe pro , cane , ... تحقیق کنید .



    ممنونم

    در این باره چطور :

    آیا میتونم اطلاعات رو ، بدون ذخیره در دیتابیس برنامه ، توی لیست ویو نمایش بدم ( البته بصورت آنلاین ) ؟ چطوری ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    بله . خب شما به وب سرویستون متصل میشین دیتا ها رو دریافت می کنین و در یک آرایه ذخیره می کنین .
    بعد محتوای آرایه رو به arraylist منتقل کنید مثل نمونه زیر :

            for (int i = 0; i < Var.Name.length; i++) {
    int resId = Var.drawID[i];
    String name = Var.Name[i];
    persons.add(new Person(name, resId));
    }

  11. #11

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    کلا نمیشه دیتابیس رو کد کرد؟
    به صورت آفلاین
    حالا سرچم نشد نشد

    راستی کسی که از یه دیتابیس کپی شده استفاده می کنه و بازار و دیگر مارکت ها بفهمن و ریپورت داده بشه بلاکش نمی کنن؟

  12. #12

    نقل قول: خارج کردن دیتای درون برنامه ؟

    سلام
    اگه ریپورت داده بشه برنامه رو حذف و بهتون تذکر میدن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خارج کردن دیباگر بدون اجرای برنامه
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1387, 01:42 صبح
  2. خارج کردن فایل از برنامه. ؟؟؟
    نوشته شده توسط Ner'zhul Arthas در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 00:33 صبح
  3. خارج کردن تمامی کاربران از برنامه
    نوشته شده توسط Andy در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 21:31 عصر
  4. رجیستر کردن Activex از درون برنامه
    نوشته شده توسط null در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 22:56 عصر
  5. خارج کردن یک برنامه اجرایی از حافظه
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •