نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

  1. #1

    آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    سلام

    میخواستم بدونم برای کار تو حوزه طراحی وب باید حتما تسلط کافی به تمامی مباحث داشت؟

    مثلا کارفرما هر کاری رو خواست باید انجام داد .یا اینکه میشه با اطلاعاتی در حد متوسط وارد محیط کار شد و بقیه چیزها رو تجربی یاد گرفت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teshnehab
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    200

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    سلام روز بخیر
    بستگی به محیط کاری دارد که شما وارد می شوید ولی اکثر کارفرماها نیروهای متخصص را ترجیح میدهند که کارهاشون سریعتر پیش رود.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    یعنی برای ما که هنوز اماتور هستیم هیچ شرایط کاری وجود نداره؟

    بلاخره یه چیزهایی که باید تو محیط کار یاد گرفت و تجربه کرد ....

    نا امید شدم ..

  4. #4

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_diablo مشاهده تاپیک
    یعنی برای ما که هنوز اماتور هستیم هیچ شرایط کاری وجود نداره؟

    بلاخره یه چیزهایی که باید تو محیط کار یاد گرفت و تجربه کرد ....

    نا امید شدم ..
    می تونین یه مدت ، خودتون پروژه بگیرید و با اون شروع کنید . می تونید روی ایده های خودتون کار کنید تا رزومه + دانش لازم رو به دست بیارین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teshnehab
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    200

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    بعضی از شرکت ها هم کارآموز میگیرند که در حین کار ، هم دانش تون افزایش پیدا میکنه و هم اون کار ، رزومه تون را پربار میکند.

  6. #6

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    آگهی ها خیلی باحالن...

    10 تا تخصص رو با هم میخوان و اونوق 600 هزار حقوق میدن.طراحی و برنامه نویسی که همه چیزو بلده نیازی به شرکت رفتن ندره ...واسه خودش کار میکنه...

  7. #7

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    با احترام نسبت به همه ی نظرات
    شما در صورت داشتن پارتی با نداشتن اطلاعات هم میتوانید به عنوان طراح,برنامه نویس و یا هر شغله دیگه ای مشغول به کار شوید
    اما بدونه داشتن پارتی با تخصص درهر زمینه ای کاری در کار نیست....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    متاسفانه استخدام شدن تو شرکت های نرم افزاری خیلی سخته. هزار تا مهارت ازت میخوان ولی در قبالش حاضر نیستن حقوقی که حقته رو بهت بدن

  9. #9

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    خیلی بده اینطوری ////

    ادم نا امید میشه از ادامه راه

    من اه قرار بود همه اینا رو یاد بگیرم که دیوانه نبودم برم تو شرکت مردم کار کنم....

    هیچ قانونی هم تو این صنف نیست که طراح و برنامه نویس و گرافیست و اینا با هم فرق دارند و برای هر کدومش باید 1 نفر استخدا م بشه نه اینکه 1 نفر استخدام بشه که همه اینها رو بدونه

  10. #10

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی متقی پور مشاهده تاپیک
    متاسفانه استخدام شدن تو شرکت های نرم افزاری خیلی سخته. هزار تا مهارت ازت میخوان ولی در قبالش حاضر نیستن حقوقی که حقته رو بهت بدن
    اگه توانایی های خوبی در یه زمنیه کاری داشته باشید حقوق خوب هم می گیرید - البته با گذشت زمان توانایی های خوبی توی چند فیلد پیدا می کنید

    توانایی ها باید به اندازه ای باشه که برنامه نویس بتونه کار رو پیش ببره مثلا شما سی بلدی ولی از مهندسی معکوس و سیستم عامل هیچی نمی دونی خوب فایده نداره
    یا شما php بلدی ولی خوب فریم ورک خاصی رو تخصص نداری فایده نداره - مطلب زیاده برای گفتن
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  11. #11

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    سلام ، به نظر من بستگی به سن و مقطع تحصیلی شما داره ، اگر دانشجو هستید و در اوایل راه به نظر بنده اول پایه های برنامه نویسی یا طراحیتونو قوی و قوی تر کنید بعد برید سراغ کار چون کار کردن تو این حوزه وقت یادگیری رو شدیدا کم میکنه .. البته این پیشنهاد من بود ! موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    البته متناسب با شرایطی که شما دارید کارآموزی خوبه

  13. #13
    کاربر جدید آواتار raspi.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    ابهر
    پست
    27

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    سلام .
    وقتي انتخاب كردي كه يه مهندس كامپيوتر باشي بايد همين سختي ها رو تحمل كني.
    اگه مهندس عمران بودي صاف صاف دستاتو ميذاشتي تو جيبت يه ساختمون كج و كوله هم درست ميكردي كه سقفش آب بده ، نقشش يه نقشه كپي باشه و هزارتا چيز غير اصولي توش به كار رفته باشه آخرش هم همه دست به سينه ازت تشكر ميكردن .
    وقتي قبول كردي برنامه نويس باشي بايد سختي كار رو هم به جونت بخري!!!!
    سرافراز و سربلند باشيد.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط raspi.m مشاهده تاپیک
    سلام .
    وقتي انتخاب كردي كه يه مهندس كامپيوتر باشي بايد همين سختي ها رو تحمل كني.
    اگه مهندس عمران بودي صاف صاف دستاتو ميذاشتي تو جيبت يه ساختمون كج و كوله هم درست ميكردي كه سقفش آب بده ، نقشش يه نقشه كپي باشه و هزارتا چيز غير اصولي توش به كار رفته باشه آخرش هم همه دست به سينه ازت تشكر ميكردن .
    وقتي قبول كردي برنامه نويس باشي بايد سختي كار رو هم به جونت بخري!!!!
    سرافراز و سربلند باشيد.
    البته این مثالی که از مهندس عمران زدید کاملا اشتباه هست
    تو هر زمینه ای افراد نا کارآمد و کارآمد هستند و این بستگی به دانش و توانایی طرف داره نه به مهندس عمران بودن و یا کامپیوتر بودن. شما خیلی خیلی اغراق کردید مهندس عمران هم روی اصول و مقرراتی که برای ساخت و ساز هست کار می کنه حالا یک عده با رابطه تونستند به عنوان مهندس عمران کار کنند و حاصل کارشون مطلوب نبوده دلیل نمیشه یک قشر رو زیر سوال ببرید. تو همین رشته کامپیوتر هم من خیلی ها رو دیدم که سوادی ندارند و دارند کار می کنند و کلی ایراد و مشکل تو کارشون دارند.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_diablo مشاهده تاپیک
    آگهی ها خیلی باحالن...

    10 تا تخصص رو با هم میخوان و اونوق 600 هزار حقوق میدن.طراحی و برنامه نویسی که همه چیزو بلده نیازی به شرکت رفتن ندره ...واسه خودش کار میکنه...
    به خاطر این هست که خودمون توقع اونها رو بالا بردیم و یک عده با کار کردن با حقوق پایین توقع کارفرما رو بالا بردند و همینطور کسی که به عنوان برنامه نویس php مشغول به کار بوده اومده برای کارفرما برنامه جاوا اسکریپت و یا موتولز و یا ... نوشته و این باعث میشه که یک نفر تو شرکت استخدام کنند و کل کارهارو انجام بده html, css, jQuery, javascript, php, mootools, Nodejs, java, nysql, zendframework , ...

    نقل قول نوشته شده توسط saberziaei مشاهده تاپیک
    با احترام نسبت به همه ی نظرات
    شما در صورت داشتن پارتی با نداشتن اطلاعات هم میتوانید به عنوان طراح,برنامه نویس و یا هر شغله دیگه ای مشغول به کار شوید
    اما بدونه داشتن پارتی با تخصص درهر زمینه ای کاری در کار نیست....

    البته برای بحث برنامه نویسی بعید می دونم اون طوری باشه که شما می فرمائید چون بحث برنامه نویسی طوریکه حتما باید دانش فنی رو داشته باشی یعنی مثل شغل کارمندی یا شغل های دیگه نیست که تخصص خاصی نخواهد، مگر اینکه به عنوان سرپرست گروه برنامه نویسی باشه که باز هم بدون دانش فنی نمی تونه سرپرستی و مدیرتی کنه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط raspi.m مشاهده تاپیک
    سلام .
    وقتي انتخاب كردي كه يه مهندس كامپيوتر باشي بايد همين سختي ها رو تحمل كني.
    اگه مهندس عمران بودي صاف صاف دستاتو ميذاشتي تو جيبت يه ساختمون كج و كوله هم درست ميكردي كه سقفش آب بده ، نقشش يه نقشه كپي باشه و هزارتا چيز غير اصولي توش به كار رفته باشه آخرش هم همه دست به سينه ازت تشكر ميكردن .
    وقتي قبول كردي برنامه نويس باشي بايد سختي كار رو هم به جونت بخري!!!!
    سرافراز و سربلند باشيد.
    دلت از مهندسای عمران پره ها
    ربطی نداره ، تو هر زمینه ای میتونی کسی رو پیدا کنی که متخصص باشه و خیلیا هستن بی تخصص دارن کار میکنن ، شما مثلا فک کردید تو این همه کارخونه کسی که حسابداره واقعا حسابداری خونده ؟
    یا مثلا اونی که تو آزمایشگاه کار میکنه واقعا فیزیک و شیمیش توپه ؟
    نه دوست من ، از قدیم تا به حالا تو اکثر جاها پارتی بوده که واست کار و تخصص میاره ، حالا قبل ترها یکم وجدان کاری بیشتر بود و الآن یکم فقط وجدان کاری مونده !

  17. #17
    کاربر جدید آواتار raspi.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    ابهر
    پست
    27

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط Amir_Developer مشاهده تاپیک
    دلت از مهندسای عمران پره ها
    ربطی نداره ، تو هر زمینه ای میتونی کسی رو پیدا کنی که متخصص باشه و خیلیا هستن بی تخصص دارن کار میکنن ، شما مثلا فک کردید تو این همه کارخونه کسی که حسابداره واقعا حسابداری خونده ؟
    یا مثلا اونی که تو آزمایشگاه کار میکنه واقعا فیزیک و شیمیش توپه ؟
    نه دوست من ، از قدیم تا به حالا تو اکثر جاها پارتی بوده که واست کار و تخصص میاره ، حالا قبل ترها یکم وجدان کاری بیشتر بود و الآن یکم فقط وجدان کاری مونده !
    با عرض احترام خدمت تموم رشته ها ي مهندسي
    آقاقبول داريد كه كامپيوتري ها زحمتكشتر هستن يا نه؟
    قبول داريد كه اونقدر كه از مهندس كامپيوتر توقع دارن از بقيه تو تخصصشون توقعي ندارن؟
    قبول داريد كه اين چه وضعشه تو استخدام مهندساي كامپيوتر؟
    نه قبول ندارين ؟؟؟؟؟

  18. #18
    کاربر جدید آواتار raspi.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    ابهر
    پست
    27

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط Freedon_23 مشاهده تاپیک
    البته این مثالی که از مهندس عمران زدید کاملا اشتباه هست
    تو هر زمینه ای افراد نا کارآمد و کارآمد هستند و این بستگی به دانش و توانایی طرف داره نه به مهندس عمران بودن و یا کامپیوتر بودن. شما خیلی خیلی اغراق کردید مهندس عمران هم روی اصول و مقرراتی که برای ساخت و ساز هست کار می کنه حالا یک عده با رابطه تونستند به عنوان مهندس عمران کار کنند و حاصل کارشون مطلوب نبوده دلیل نمیشه یک قشر رو زیر سوال ببرید. تو همین رشته کامپیوتر هم من خیلی ها رو دیدم که سوادی ندارند و دارند کار می کنند و کلی ایراد و مشکل تو کارشون دارند.
    من منظوربدي نداشتم از مثالم :
    ولي جانب انصاف رو كه بگيريد و دقت كنيد آيا مهندس عمران آسفالت كاري بلده؟ نه آيا مهندس عمران موزائيك بديد دستش بلده يه واحد رو تميز با شيب براتون موزائيك كنه؟ بلده آيا گچ بري انجام بده؟ كار جوشكاري چي؟
    خب چرا بايد يه مهندس كامپيوتر رو ازش توقع داشت كه هم برنامه نويس باشه ؟ هم گرافيست باشه؟ هم استاد ديتا بيس باشه ؟
    هر وقت هم سيستم سخت افزاري ايراد پيدا كرد دست بهش بزنه درست شه؟

    خدانكنه يه مهندس كامپيوتر يه روز تو يه موضوعي : مثلاً لود نشدن سايت رو نت بگه آقا نميشه ؟
    همچين نيگاش ميكنن كه طرف خودش حاضره بره تو افق محو شه.

    منكه اعتقادم اينه بهترين مهندساي دنيا مهندساي كامپيوترن : تواضع و تلاششون در كارهاشون بايد سرلوحه كار بقيه مهندسا باشه.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط raspi.m مشاهده تاپیک
    من منظوربدي نداشتم از مثالم :
    ولي جانب انصاف رو كه بگيريد و دقت كنيد آيا مهندس عمران آسفالت كاري بلده؟ نه آيا مهندس عمران موزائيك بديد دستش بلده يه واحد رو تميز با شيب براتون موزائيك كنه؟ بلده آيا گچ بري انجام بده؟ كار جوشكاري چي؟
    خب چرا بايد يه مهندس كامپيوتر رو ازش توقع داشت كه هم برنامه نويس باشه ؟ هم گرافيست باشه؟ هم استاد ديتا بيس باشه ؟
    هر وقت هم سيستم سخت افزاري ايراد پيدا كرد دست بهش بزنه درست شه؟

    خدانكنه يه مهندس كامپيوتر يه روز تو يه موضوعي : مثلاً لود نشدن سايت رو نت بگه آقا نميشه ؟
    همچين نيگاش ميكنن كه طرف خودش حاضره بره تو افق محو شه.

    منكه اعتقادم اينه بهترين مهندساي دنيا مهندساي كامپيوترن : تواضع و تلاششون در كارهاشون بايد سرلوحه كار بقيه مهندسا باشه.

    اینکه توقع از ماها بیشتره رو موافقم ، واقعا قبول دارم ، از یه بچه ده ساله تا یه پیرمرد انواع و اقسام سوالهایی که یه کم با تکتولوژی رایانه در ارتباط باشه رو از آدم میپرسن
    از نصب ویندوز بگیر تا تعمیر سخت افزار و پیدا کردن سوراخ سمبه های انواع تلفن همراه و نصب بشقاب برای گرفتن رسانه بلاد کفر تا راه اندازی یک دیتاسنتر و هوا کردن آپولو رو از ما انتظار دارن
    یه چیز بگم یکم بخندین : یه فروشگاه تمام عیار کامپیوتر نیروی کار میخواست ، رفتم برای مصاحبه گفتن مسئولش نیس ، داشتم از پله ها پایین میومدم منشی گفت حالا از کار با کامپیوتر چیزی هم میدونی؟؟؟؟؟؟
    یعنی اون لحظه ترجیح میدادم تو فرودگاه جده باشم اما اونجا نباشم !!!!

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط raspi.m مشاهده تاپیک
    من منظوربدي نداشتم از مثالم :
    ولي جانب انصاف رو كه بگيريد و دقت كنيد آيا مهندس عمران آسفالت كاري بلده؟ نه آيا مهندس عمران موزائيك بديد دستش بلده يه واحد رو تميز با شيب براتون موزائيك كنه؟ بلده آيا گچ بري انجام بده؟ كار جوشكاري چي؟
    خب چرا بايد يه مهندس كامپيوتر رو ازش توقع داشت كه هم برنامه نويس باشه ؟ هم گرافيست باشه؟ هم استاد ديتا بيس باشه ؟
    هر وقت هم سيستم سخت افزاري ايراد پيدا كرد دست بهش بزنه درست شه؟

    خدانكنه يه مهندس كامپيوتر يه روز تو يه موضوعي : مثلاً لود نشدن سايت رو نت بگه آقا نميشه ؟
    همچين نيگاش ميكنن كه طرف خودش حاضره بره تو افق محو شه.

    منكه اعتقادم اينه بهترين مهندساي دنيا مهندساي كامپيوترن : تواضع و تلاششون در كارهاشون بايد سرلوحه كار بقيه مهندسا باشه.
    اول اینکه مثال شما کاملا اشتباه بود گذشته از اون لازم نیست مهندس عمران آسفالت کاری بلد باشه و یا موزائیک کاری و گچ کاری بلد باشه چون بنا و گچکار و کاشیکار و برق کار و ... همه برای انجام این کار هستند و مهندس عمران محاسب و ناظر اجرای درست کار هست نه انجام دهنده کار.
    شما انتظار دارید مهندس عمران به تنهایی پی ساختمان را گودبرداری کند بعد میلگرد گذاری و بعد بتن ریزی و بعد شروع کند به چیدن دیوار ها و ال آخر ...
    این طرز فکر اشتباه هست مهندس عمران باید اصول کار را بداند و بتواند کارهای محاسبه و آنالیز یک ساختمان را انجام داده و عناصر ساخت رو طراحی کند و بعد به اجرای اصولی آن نظارت کند نه اینکه کاشی کار کند.
    ابنکه برای بزرگ کردن یک قشر، قشر دیگری رو خراب کنیم کار درستی نیست.
    من مهندسی عمران خوندم الان هم می کاردانی به کارشناسی مهندسی کامپیوتر قبول شدم و قصد دارم تو رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدم 4 سال هم تو زمینه برنامه نویسی تحت وب کار کردم ولی هیچ وقت سعی نمی کنم برای بهتر جلوه دادن کار خودم بقیه رو له کنم.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط raspi.m مشاهده تاپیک
    با عرض احترام خدمت تموم رشته ها ي مهندسي
    آقاقبول داريد كه كامپيوتري ها زحمتكشتر هستن يا نه؟
    قبول داريد كه اونقدر كه از مهندس كامپيوتر توقع دارن از بقيه تو تخصصشون توقعي ندارن؟
    قبول داريد كه اين چه وضعشه تو استخدام مهندساي كامپيوتر؟
    نه قبول ندارين ؟؟؟؟؟
    شما هر موقع مدرک مهندسی عمران گرفتید می تونید در مورد سختی و یا راحتی این رشته می تونید اظهار نظر کنید تا جایی که من می دونم سخت ترین رشته تحصیلی رشته های برق و مکانیک هستند.
    گذشته از این مطالب هر تخصص سختی و راحتی خودشو داره من توی هر دوی این زمینه ها کار کردم 4 سال تو زمینه عمران که کارم طراحی جایگاه بنزین و CNG بود 4 سال هم تو زمینه برنامه نویسی تحت وب.
    مسئولیتی که من زمان طراحی جایگاه CNG داشتم الان ندارم چون اگر تو یک برنامه نویسی یک وبسایت اشتباه کنم نهایتا بعدا دیباگ می کنم و خطا برطرف میشه ولی خطایی که تو کار طراحی یک جایگاه CNG پیش می آد ممکنه جبران ناپذیر و یا با هزینه سنگین باشه.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    الان تو ایران هر کسی از ننش قهر کرده شرکت زده , استخدام خیلی مزخرفههههه !!!

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط Freedon_23 مشاهده تاپیک
    مسئولیتی که من زمان طراحی جایگاه CNG داشتم الان ندارم چون اگر تو یک برنامه نویسی یک وبسایت اشتباه کنم نهایتا بعدا دیباگ می کنم و خطا برطرف میشه ولی خطایی که تو کار طراحی یک جایگاه CNG پیش می آد ممکنه جبران ناپذیر و یا با هزینه سنگین باشه.
    این هم برای شخص شما صدق می کنه، اینجا هم ممکنه مسئولیتها خیلی سنگین باشه، شما وقتی سیستم بانکی طراحی میکنی با یک اشتباه ممکنه حتی برای چند ساعت حسابهای هزاران نفر جابجا بشه و مشکلات بزرگی برای بانک و مشتری ها پیش بیاد. یا اگه طراح سیستم رتبه بندی سازمان سنجش باشی با یک باگ ممکنه چندین نفر به ناحق قبول یا به ناحق رد بشن این یعنی عمر و زندگی چندین جوان و خانواده شون. یا اگه طراح سیستم حسابداری یا تولید برای یک شرکت بزرگ باشی ممکنه یک اشتباه میلیون ها تومن خسارت به شرکت وارد کنه و ... بنابراین اینجا هم بسته به اینکه کجا کار می کنید مسئولیت ها شاید خیلی سنگینتر از جاهای دیگه باشه. مثل مهندس عمران که بسته به اینکه کجا کار می کنه مسئولیت داره.

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    این هم برای شخص شما صدق می کنه، اینجا هم ممکنه مسئولیتها خیلی سنگین باشه، شما وقتی سیستم بانکی طراحی میکنی با یک اشتباه ممکنه حتی برای چند ساعت حسابهای هزاران نفر جابجا بشه و مشکلات بزرگی برای بانک و مشتری ها پیش بیاد. یا اگه طراح سیستم رتبه بندی سازمان سنجش باشی با یک باگ ممکنه چندین نفر به ناحق قبول یا به ناحق رد بشن این یعنی عمر و زندگی چندین جوان و خانواده شون. یا اگه طراح سیستم حسابداری یا تولید برای یک شرکت بزرگ باشی ممکنه یک اشتباه میلیون ها تومن خسارت به شرکت وارد کنه و ... بنابراین اینجا هم بسته به اینکه کجا کار می کنید مسئولیت ها شاید خیلی سنگینتر از جاهای دیگه باشه. مثل مهندس عمران که بسته به اینکه کجا کار می کنه مسئولیت داره.
    بله این قضیه کاملا درست است ولی مقیاش کار با هم فرق می کند به نظر شما یک برنامه نویس چقدر باید تجربه و دانش فنی داشته باشد تا بتواند این سیستم هایی که مثال زدید رو برنامه نویسی و کار کند؟
    توی برنامه نویسی موقعی مسئولیت زیاد می شود که مقیاس کار خیلی بزرگ باشد به نظر شما با 2 یا 3 سال برنامه نویسی و کار کردن با یک زبان و تجربه اندک می توان به عنوان برنامه نویسی سیستم بانک مشغول به کار شد؟
    ولی در خیلی از رشته ها شما در ابتدای کار مسئولیت بزرگی بر عهده می گیرید شاید تجربه برنامه نویسی که 5 سال کار کرده خیلی زیاد باشد ولی نمی توان طراحی یک سیستم بانک رو به اون واگذار کرد چون باید دانش فرد به اون سطح رسیده باشد و توانایی انجام این کار رو داشته باشد.
    به نظر شما اگر برای مثال 1000 برنامه نویس داشته باشیم چند نفر از آنها توانایی طراحی یک سیستم مدیریت محتوا شبیه جوملا یا وردپرس رو دارند؟ و چه تعداد توانایی طراحی یک سیستم عظیم و نیازمند امنیت بالا مثل سیستم بانک رو دارند؟

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط Freedon_23 مشاهده تاپیک
    بله این قضیه کاملا درست است ولی مقیاش کار با هم فرق می کند به نظر شما یک برنامه نویس چقدر باید تجربه و دانش فنی داشته باشد تا بتواند این سیستم هایی که مثال زدید رو برنامه نویسی و کار کند؟
    توی برنامه نویسی موقعی مسئولیت زیاد می شود که مقیاس کار خیلی بزرگ باشد به نظر شما با 2 یا 3 سال برنامه نویسی و کار کردن با یک زبان و تجربه اندک می توان به عنوان برنامه نویسی سیستم بانک مشغول به کار شد؟
    ولی در خیلی از رشته ها شما در ابتدای کار مسئولیت بزرگی بر عهده می گیرید شاید تجربه برنامه نویسی که 5 سال کار کرده خیلی زیاد باشد ولی نمی توان طراحی یک سیستم بانک رو به اون واگذار کرد چون باید دانش فرد به اون سطح رسیده باشد و توانایی انجام این کار رو داشته باشد.
    به نظر شما اگر برای مثال 1000 برنامه نویس داشته باشیم چند نفر از آنها توانایی طراحی یک سیستم مدیریت محتوا شبیه جوملا یا وردپرس رو دارند؟ و چه تعداد توانایی طراحی یک سیستم عظیم و نیازمند امنیت بالا مثل سیستم بانک رو دارند؟
    یعنی شما می فرمایید یک مهندس عمران که 2-3 سال سابقه کار داره رو به عنوان محاسب یا طراح یا ناظر سازه ای مثل برج میلاد استفاده می کنند؟! ممکنه یه اینطور شخصی اونجا در سطوح پایین مسئولیت داشته باشه ولی قطعاً اگر اتفاقی بیفته این شخص مسئول نیست و پیمانکار اصلی مسئول هست. اینجا هم همینطوره در نهایت پیمانکاری که پروژه بانک رو گرفته مسئول هست و پیمانکار بعداً به حساب برنامه نویس خواهد رسید.
    من فکر نمی کنم یه مهندس عمران یا هر مهندس دیگه ای رو که تازه از دانشگاه اومده بیرون و تجربه اندکی داره (گذشته از اینکه از لحاظ قانونی احتمالاً عضو نظام مهندسی نیست و پایه ای نداره) بهش اعتماد کنن و در جای مهمی بکار بگیرن که بخواد مسئولیتی هم به گردنش باشه.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Hamid2547
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    120

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    بدی دیگر این رشته (توی کشور ما لااقل) این هست که همه ادمها به یک برنامه نویس احتیاج ندارند، همه به یک دکتر نیاز دارند، همه به خانه و مهندس عمران احتیاج دارند، ولی توی شهرهایی غیر از تهران چند نفر به برنامه نویس احتیاج دارند؟ فقط شرکت ها و نمایندگی های بزرگ، در حالی که بیشترین پولی که از نرم افزار در خیلی از کشورهای دیگر در میاد از افراد معمولی هست که بابت نرم افزارهای مورد نیازشون پول پرداخت میکنند، ایا اگر کسی توی ایران نرم افزاری بنویسه میتونه امید داشته باشه به اندازه وقتی که گذاشته پول در بیاره؟ جوابشو خودتون میدونید.
    آخرین ویرایش به وسیله Hamid2547 : پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394 در 20:37 عصر

  27. #27

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    به نظر بنده کسی که بخواد وارد بازار کار بشه اول باید خودشو از نظر فنی به یه جای قابل قبول برسونه چون دیگه وقتی مشغول کار شدی یاد گرفتن مطالب جدید خیلی سخت میشه (فرصت نمیکنی)
    دوما اگر واقعا مهارت بالایی دارید سعی کنید بصورت پروژه ای کار کنید و یا روی یک برنامه که استفاده عمومی داره کار کنید و به عنوان محصول بفروشید
    در نهایت با اون دوست مون موافقم که برای استخدام باید پارتی داشته باشید البته در شرکت های خصوصی بهتر هست اوضاع ولی در ادارت دولتی این موضوع بی داد می کنه و دلیلش هم اینه که الان واقعا در هیچ یک از ادارات دولتی یک متخصص واقعی نداریم این رو می تونید از روی سایت ها و نرم افزار های مزخرف شون متوجه بشید
    مثلا بنده با شبکه بهداشت کمی سروکله میزنم یک نرم افزار های مزخرفی دارن که نگو ! اینقدر کار کردن با اونها هم برای کاربر سخت هست حساب نداره
    اگر همین نرم افزار ها رو به من سفارش میدادن در زمان خیلی کوتاه به مراتب بهتر براشون طراحی می کردم
    یکی از دوستان بنده که مهندس نرم افزار هست و چند سال قبل از من هم مدرکش رو گرفته اونجا استخدام هست واقعا فکر نکنم اسم 5 تا زبان برنامه نویسی رو هم بتونه فی البداهه بگه
    تخصصش فقط نصب ویندوز و و صل کردن اینترنت و نصب نرم افزار هست

  28. #28

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    سلام . در تهران اگر کسانی دانش لازم زبان پی اچ پی و زبان جاوا برای اندروید و نیز انگیزه لازم جهت پیشرف رو دارند برای بنده پیغام خصوصی بگذارید تا ببینیم به چه شکل می توان همکاری کرد

  29. #29
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    7

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    برای اطلاعات بیشتر به upsys.ir مراجعه فرمایید.
    http://upsys.ir

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    tabriz tehran
    پست
    80

    نقل قول: آیا برای استخدام شن باید تسلط کافی به طراحی و برنامه نویسی داشت؟

    دوستمون از مهندس عمران حرف زدن و خیلیا اعتراض کردن - من با مهندسین عمران کار کردم از 100 در صد 5 درصد باسواد بود بقیش به درد لایه درز هم نمیخوردن و اگه سرتونو بچرخونید و به بناهای در حال ساخت و ساخت شده در چند سال اخیر رو ببینید میتوانید حاصل دست رنج مهندسین عمران خرابکار رو بدونید از اسقالت خیابان ها تا جاده ها و از ساختمان هایی که عمر مفید 5 سالم ندارن!!!!! در مورد اینکه استخدام شدن تو زمینه برنامه نویسی پارتی هست کاملا اشتباه میباشد. زیرا بدون داشتن مهارت کد نویسی نمیشه تو این حوزه کار کرد اگه پارتی هم بیاد خود طرف دو یه روز بعد متوجه میشه که باید بار بندو جمع کنه بره- موردی با اهمیت بود بخاطر این بنده حقیر تو این بحث شرکت کردن اینکه- تو اکثر شرکت ها یک نفر مصاحبه کننده هست و کسانی که برا استخدام میان رو مصاحبه میکنه وقتی طرف میبینه که مصاحبه شونده سواد بالایی از خودش داره فورا ردش میکنه چون فک میکنه اگه بیاد درمار از روزگار خودش درمیاره تو اولین مرحله بخاطر این ردش میکنه - بنده چنیدن بار این مواردو دیدم- اگر تجربه نداری میتونی کسی که تجربه داره ونمونه ساخت تو هم عین اونو بسازی روزی که ساختی شدی یه برنامه نویس- واینکه دوستان بیاید دست در دست هم بدیم تمام کارامون رو با اصول مهندسی نرم افزار جلو ببریم نه اینکه وقتی پروژه تعریف شد مستقیم کد بزنیم کد زدنو همه بلدن - تجزیه تحلیل و مستند سازی بعدش کد نویسی کنیم - اینجوری باعث میشه هیچ کدوممون وقتی به شرکتی میریم مشکلی پیدا نکنیم چون مستندات هست و شرکتیم که مستند نداشت ازمون انتظارات نابجا نداشته باشه - با تشکر از همه دوستان شرمنده سرتون رو درد آومدم -

تاپیک های مشابه

  1. (کمک فوری ) من 15 جدول دارم آیا برای هر جدول باید یک adotable در دلفی بسازم؟
    نوشته شده توسط abdulhossain در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 12:00 عصر
  2. سوال: آیا برای انعکاس مقداردهی یک پروپرتی در زمان طراحی حتما باید یک پروسیجر برای مقداردهی فیلد تعریف کنم؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 00:47 صبح
  3. سوال: آیا برای فراگیری Qt باید به C++‎مسلط باشیم؟
    نوشته شده توسط Mr.Moghadam در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:40 عصر
  4. گفتگو: پیشنهادات شما برای طراحی و برنامه نویسی وبسایت در سریع ترین زمان؟
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 15:22 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 17:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •