نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: زبان برنامه نویسی برا هک

  1. #1

    زبان برنامه نویسی برا هک

    سلام دوستان

    یه زبان برنامه نویسی که برا هک بدرد بخوره می توانید معرفی کنید؟؟!!!!
    هم در زمینه وب هم در زمینه سیستمهای شخصی


    یه عده میگن روبی

    یه عده میگن پرل

    یه عده میگن پایتون

    چرا چرا من که نفهمیدم

    خواهشن بدون تعصب راهنمایی کنید ضروریه می خوام برا سایبری فعالیت کنم




    با تشکر از دوستان عزیز

  2. #2

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    22 نفر تاپیک رو دیدن ونظری ندادن
    خواهشن یه راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    این بخش پایتون واقعا سوت و کوره


    عجب

  4. #4

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    در زمینه ی دسکتاپ تجربم رو میگم.

    شما با استفاده از لایبرری های پایتون به راحتی میتونید هرکاری که بخواید رو سیستم قربانی انجام بدید اما نقطه ضعف اینجاست که برای اینکه فایل نهاییتون رو بدید به قربانی معمولا باید exe باشه که این فرمت خروجی پایتون حجمش بالاتر از همون برنامه نوشته شده در c و یا C++‎ هست. (چون لایبرری ها و خود dll پایتون هم باید ضمیمه بشه)

  5. #5

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    پایتون یاد بگیری مثل اینه که روبی هم یاد گرفتی پس اول پایتون یاد بگیر HTML حتما بلد باش . بعد اینا میتونی بری سی رو هم یاد بگیری حتما سی رو یاد بگیر همین دوتا رو تا بخوای حرفه ای شی یکی دو سال حد اقل طول میکشه . سی خیلی سخته واسه همینم اول پایتونو خوب یادبگیر تا تفکر برنامه نویسی تو ذهنت نقش ببنده بعد یادگرفتن سی آسون میشه . HTML یادت نره بعد از یادگرفتن HTML اصلا نباید java script رو دست کم بگیری اگه همهی اینارو یاد گرفتی بعدش میتونی بری هر کار دلت میخواد بکنی . موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    با تشکر از دوستان عزیز که جواب دادند

    براچی خیلی از ذوستان میگن اسمبلی و سی رو بخون
    اونم تحت لینوکس

    حالا من توش موندم چیکار کنم

    در کل می خوام سایت و سرور هک کنم اینا چه ربطی به اسمبلی داره


    بازم ممنون بخاطر راهنمایی

  7. #7

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان عزیز که جواب دادند

    براچی خیلی از ذوستان میگن اسمبلی و سی رو بخون
    اونم تحت لینوکس

    حالا من توش موندم چیکار کنم

    در کل می خوام سایت و سرور هک کنم اینا چه ربطی به اسمبلی داره


    بازم ممنون بخاطر راهنمایی
    تجربه خودمو تو این زمینه میگم,تو زمینه هکینگ سی زبان بسیار کار امدیه اما برای اینکه به کارت بیاد تو هکینگ باید در حد خیلی مسلط بهش وارد بشی و دیگه چیزی لازم نیست یاد بگیرری,از این بگزریم اگه بخوای از ابزار های پابلیک شده استفاده کنی یکم پرل یاد بگیر و بس
    و البته پیشنهاد بنده متااسپلویت

  8. #8

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    دوست عزیز من اکسپلویتهای متااسپلویت رو کامل دیدم همشون با روبی نوشته شدن
    در باب پرل یا پایتون هم نیستند

    ************************

    زبان سی به تنهایی میتونه ما رو در هک سرور و سایت کمک کنه ؟؟!! تا چه اندازه ؟؟!!؟؟؟


    ممنون

  9. #9

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من اکسپلویتهای متااسپلویت رو کامل دیدم همشون با روبی نوشته شدن
    در باب پرل یا پایتون هم نیستند

    ************************

    زبان سی به تنهایی میتونه ما رو در هک سرور و سایت کمک کنه ؟؟!! تا چه اندازه ؟؟!!؟؟؟


    ممنون
    سی زمانی به کارت میاد که در حد حرفه ای بلد باشی,در حدی که بتونی اکسپلویت بنویسی,البته اونم برای سرور های لینوکسی
    به نظرم پرل در حدی که بتونی کدها رو تفسیر کنی و متااسپلویت در حد عالی کافیه,بقیه چیزایی رو که لازم داری تجربی بدست میاری

  10. #10

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    سی تنها بدرد اکسپلویت نمی خوره
    یه منبع خوب برا سی سراغ دارید؟؟؟

    راستی برنامه نویسی سی در لینوکس با ویندوز چه تفاوتهایی داره

    ممنون

  11. #11

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    یه سوال دیگه
    برا برنامه نویسی تو محیط لینوکس چه زبانی پیشنهاد میدهید(البته برا اکسپلویت کردن باگها)

  12. #12

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    سی تنها بدرد اکسپلویت نمی خوره
    یه منبع خوب برا سی سراغ دارید؟؟؟

    راستی برنامه نویسی سی در لینوکس با ویندوز چه تفاوتهایی داره

    ممنون
    سی همون سی هستش,وقتی فرق میذارن بین سی لینوکس و ویندوز بخاطر کامیلرهای این زبان هستش که در لینوکس بصورت پیش فرض تعریف شده,اما در ویندوز باید نصبش کنی

  13. #13

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه
    برا برنامه نویسی تو محیط لینوکس چه زبانی پیشنهاد میدهید(البته برا اکسپلویت کردن باگها)
    شما فعلا سی رو یاد بگیرد مطمین باشید بیشتر راه رو رفتید

  14. #14

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من اکسپلویتهای متااسپلویت رو کامل دیدم همشون با روبی نوشته شدن
    در باب پرل یا پایتون هم نیستند

    ************************

    زبان سی به تنهایی میتونه ما رو در هک سرور و سایت کمک کنه ؟؟!! تا چه اندازه ؟؟!!؟؟؟


    ممنون
    شما به چندین صورت به یک پورتال حمله میکنید.
    الف) با استفاده از آسیب پذیری های زبان سمت سروری که پورتال با استفاده از اون نوشته شده مثل php یا asp.net==> اینجا C به دردتون نمیخوره!
    ب) با استفاده از آسیب پذیری های موجود در زبان های برنامه نویسی سمت کاربر مثل جاوااسکریپت==> اینجا هم C به دردتون نمیخوره!!
    ج) حملات مبتنی بر وب سرویس ها مثلا SOAP ==> اینجا هم C به دردتون نمیخوره!!
    د) حمله به هسته ی سروری که پورتال روی اون سرور آپلود شده و یا حمله به نرم افزارهای کاربردی مثل VSFTP که روی اون سرور نصب و در حال اجرا هستش==> اینجا حتما باید C و اسمبلی بلد باشی و علاوه بر اونها ویندوز اینترنال و معماری کرنل لینوکس رو هم باید بلد باشی تا بتونی شل کد بنویسی یا کلا اکسپلویت بنویسی
    البته میتونی اکسپلویت ها و شلکدها رو از یکسری از سایت ها دانلود کنی و ستفاده کنی ولی اگه میخوای حرفه ایی بشی باید خودت بتونی بنویسی.همینجا میتونی برای خودت یکسری TOOLS بنویسی که میتونی از پایتون هم کمک بگیری یا حتی توی نوشتن شلکدها
    ولی کار اساسی رو C و اسمبلی انجام میدن

  15. #15

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    ممنون دوست عزیز

  16. #16

    نقل قول: زبان برنامه نویسی برا هک

    سلام
    من تو حوزه هک فعالیت میکنم.انتخاب زبان بستگی به حوزه کاری داره من الان دارم پایتون کار میکنم کارمم راه انداخته صدها ابزار با پایتون نوشته شده
    خیلی راحت میشه یادش گرفت. یک بسته هم معرفی کنم برای افرادی که میخوان پایتون برای هک کار کنن پکیج پایتون خاکستری بسیار مفید هستش من خودم ازش استفاده کردم راضی بودم
    امیدوارم بتونید زبان مناسبی انتخاب کنید و ابزار های خوبی بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  2. زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:02 صبح
  3. کدام زبان برنامه نویسی …؟
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 07:49 صبح
  4. انتخاب زبان برنامه نویسی(فوق العاده فوری)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •