نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Authentication کردن در وب سرویس

  1. #1

    Authentication کردن در وب سرویس

    سلام به دوستان . من می خواهم برای اتصال به وب سرویس soap کلاینت هایم Authentication کنم ولی در این مورد اطلاعاتی پیدا نکردم . و تنها روشی که به نظرم اصولی می آمد SoapHeader بود . بر اساس توضیحاتی که خواندم کدم را به صورت زیر نوشتم .

    IService.cs
    public interface IService
    {
    [OperationContract]
    bool DoWork();
    }



    Service.cs
    public class Service : IService
    {
    public AuthHeader Authentication;


    [SoapHeader("Authentication", Required = true)]
    [WebMethod(Description = "Returns some sample data")]
    public bool DoWork()
    {
    if (Authentication.Username == "userName" &&
    Authentication.Password == "pwd")
    {
    //Do your thing
    return true;

    }
    else
    {
    //if authentication fails
    return false;
    }
    }
    }


    مشکل اصلی اینجاست که وقتی پروژه را Start می کنم در قسمت Header متد هیچ پارامتری وجود ندارد .

    <s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
    <s:Header>
    <Action s:mustUnderstand="1" xmlns="http://schemas.microsoft.com/ws/2005/05/addressing/none">http://tempuri.org/IService/DoWork</Action>
    </s:Header>
    <s:Body>
    <DoWork xmlns="http://tempuri.org/" />
    </s:Body>
    </s:Envelope>

    لطفا کمک کنید و بگید من چه شکلی می تونم نام کاربری و رمز عبور وب سرویس را از Client بگیرم و یا روش دیگری دارید معرفی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نقل قول: Authentication کردن در وب سرویس

    سلام دوست عزیز
    شما یک پراپرتی از جنس AuthHeader تعریف کردی ، فقط نکته اینجاست که AuthHeader باید یک کلاس باشه که از SoapHeader ارثبری کرده باشه. شما اینکارو انجام دادی؟

  3. #3

    نقل قول: Authentication کردن در وب سرویس

    اره دوست عزیز اون کار را هم انجام دادم .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل من در صدا کردن تابع وب سرویس چیه ؟
    نوشته شده توسط click2ir در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 21:02 عصر
  2. نحوه call کردن متدهای وب سرویس ازیک صفحه aspx
    نوشته شده توسط mhs5862 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 09:33 صبح
  3. عمومی کردن یک وب سرویس
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 10:13 صبح
  4. سوال: غیر فعال کردن کلید استاپ سرویس
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 16:53 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •