نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رندر نشدن فایل های blade

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    Exclamation رندر نشدن فایل های blade

    سلام لاراول ۵ رو نصب کردم و باهاش کمی کار کردم اما یک مشکل عجیبی برای من وجود داره و اینه که هرچی فایل ویو با بلید درست کنم رو کنترلر رندر نمیکنه اما بدون فرمت بلید و php خالی رو قبول میکنه. هیچ پیغام خطایی هم نمیده. میخاستم ببینم برای شماها هم این مشکل هست؟
    سیستم عاملم لینوکس هست و طبق داکیومنت هم انجام میدم http://laravel.com/docs/master/templates

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: رندر نشدن فایل های blade

    اگر منظورتون فرم و HTML هست که باید Dependency هاشون رو به فایل .json تون در مسیر پروژه اضافه کنید.نسخه ی جدید لاراول به صورت دیفالت نداره




    "illuminate/html": "~5.0"



    به فایل config/app.php هم این Provider خط رو اضافه کنید.



    'Illuminate\Html\HtmlServiceProvider',


    این Alias هارو هم به فایل اضافه کنید.




    'Form' => 'Illuminate\Html\FormFacade',
    'Html' => 'Illuminate\Html\HtmlFacade',


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: رندر نشدن فایل های blade

    مرسی ولی کلا مشکل اینه که فایل با فرمت blade رو رندر نمیکنه ببینید :
    توی router این دستورو نوشتم:
    Route::get('/greeting', 'WelcomeController@say');

    توی welcomeController این متد رو نوشتم :

    public function say(){
    return view('greeting', ['name'=>'James']);
    }

    توی ویو این نام رو میخام چاپ کنم که تا اینجاش درسته اما جالبیش اینه فایل ویو به نام greeting رو اگه به این صورت greeting.php ایجاد کنم رندر میشه اما اگه بخام به صورت greeting.blade.php استفاده کنم و بخام از این موتور قالب استفاده کنم هیچ چیزی رندر نمیشه و فقط با یک صفحه سفید مواجه میشم. شاید این مشکل فقط واسه من بوجود اومده نمیدونم خواستم ببینم اینجا کسی این مشکلو نداشته. هروقت حلش کردم اینجا نتیجه رو میگم تا دوستان دیگه توی لینوکس اگه به این مشکل برخوردن بدونن چیکار کنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: رندر نشدن فایل های blade

    محتوای فایل View رو هم قرار میدادید. شاید توی extends کردن layout هاتون ( اگر استفاده میکنید ) ایراد داشته باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: رندر نشدن فایل های blade

    نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    محتوای فایل View رو هم قرار میدادید. شاید توی extends کردن layout هاتون ( اگر استفاده میکنید ) ایراد داشته باشید.
    دقیقا همین مثال رو انجام میدم http://laravel.com/docs/master/templates
    یک دایرکتوری داخل views به نام layouts و داخل فایل master.blade.php رو ساختم و داخل views فایل greeting.blade.php و دقیقا همین کدهایی که در بالا آورده رو گزاشتم

    <!-- Stored in resources/views/layouts/master.blade.php -->
    <html>
    <body>
    @section('sidebar')
    This is the master sidebar.
    @show

    <div class="container">
    @yield('content')
    </div>
    </body>
    </html>

    @extends('layouts.master')

    @section('sidebar')
    @parent

    <p>This is appended to the master sidebar.</p>
    @stop

    @section('content')
    <h1>Hello, <?php echo $name; ?></h1>
    <p>This is my body content.</p>
    @stop

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: رندر نشدن فایل های blade

    فهمیدم مشکلم چی بود خودم هم شک داشتم مشکل از پرمیشن های دایرکتوری storage باشه اما نمیدونستم چون کانفیگ لاراول ۵ با ۴ فرق کرده و من هرچی true دادم به مد دیباگ اما عمل نکرد و خطاها رو نمیدیدم پرمیشن هارو درست کردم الان مشکلی ندارم

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن فایل های فلش
    نوشته شده توسط farghabil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 09:17 صبح
  2. سوال: یافت نشدن فایل های سیستمی در Win7 64bit
    نوشته شده توسط محسن واژدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 12:48 عصر
  3. سوال: پاک نشدن فایل های برنامه
    نوشته شده توسط sameer1988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 06:34 صبح
  4. سوال: لود نشدن فایل های آجاکس
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1389, 17:37 عصر
  5. رندر کردن فایل های Adobe Flash
    نوشته شده توسط iman-63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1388, 12:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •