نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    Question استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

    سلام دوستان
    میخام از کلیدهای تابعی برای اجرای دستوراتم استفاده کنم.مثلا F1 اضافه کنه ،F2 حذف کنه و....
    دو کد زیر رو اضافه کردم .(برای نمونه که ببینم کار میکنه یا نه )ولی کار نمیکنه.میدونم باید یه کدهای دیگری هم اضافه کرد ولی نمیدونم چه طوری و کجا؟
    ای کاش دوستان راهنمایی ام کنند.
     private void CreateNew()        {
    MessageBox.Show("message","info");
    }

     <Window.InputBindings>        <KeyBinding Command="{Binding CreateNew}" Key="F2"></KeyBinding>

    </Window.InputBindings>

    ممنون میشم اگه برای حل مشکلم راهنمایی ام کنید.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

    سلام. یه جستجوی کوچیک:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.input.keybinding(v=vs.110).aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

    سلام
    تو این مقاله دو راه کار برای این عمل ارائه شده
    http://www.hamdsoft.ir/content/151

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

    میتونی مثلا برای یه پنجره اینجوری استفاده کنی

    private void Window_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Key == Key.F1)
    Messagebox.Show("کمک میخوای");
    }

    این کد توی رویداد KeyDown پنجره Windows نوشته شده است برای همین توی کل آبجکت های اون پنجره کار میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: استفاده از کلیدهای تابعی در پنجره

    دوستان ممنون از راهنمایی ها تون
    مشکل من در تعریف کلیدهای میانبر این بود که روی inputbinding موجود در بخش xaml خطا میداد. اومدم از RoutedUICommand در بخش کد نویسی استفاده کردم .و در قسمت xaml هم فقط از CommandBinding بهره بردم و درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کلیدهای ترکیبی
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 03:11 صبح
  2. استفاده از کلیدهای arowkey
    نوشته شده توسط منتظر283 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 23:41 عصر
  3. استفاده از کلیدهای فلش دار درquick report
    نوشته شده توسط ehsan2000 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 03:16 صبح
  4. فوری: کار با کلیدهای تابعی
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 تیر 1384, 15:41 عصر
  5. استفاده از کلیدهای تابعی F1,F2,...
    نوشته شده توسط vbstar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1382, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •