نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال یک پیغام به سرور

  1. #1

    مشکل در ارسال یک پیغام به سرور

    سلام دوستان
    استاد دانشگاهمون گفته یه پروژه واسش آماده کنیم الان پیغام را داخل برنامه v.sمیخوام واسش ارسال کنم ارور میده از دوستان میتونند کمکی به من برسونند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال یک پیغام به سرور

    برنامه را ضمیمه کردم کدش را هم باز اینجا میفرستم



    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Net.Sockets;
    using System.Net;


    namespace client
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    byte [] data = new byte [1024];
    IPEndPoint ipep = new IPEndPoint (IPAddress.Parse("199.201.121.163"),8754);
    Socket server = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    server.Connect(ipep);
    server.Send(Encoding.ASCII.GetBytes("POST /api/students/ HTTP/1.1\r\nHost: 199.201.121.163:8754\r\nAccept: application/json\r\nConnectoin: keep-alive\r\nAccept-Encoding: gzip, deflate\r\nUser-agent: HTTPie/0.8.0\r\nContent-Type: application/json; charset=utf-8 \r\nContent-Length: 48 \r\n\r\n {\"firstname\": \"Hossein\", \"lastname\": \"khodayi\"}"));
    data = new byte[1024];
    server.Shutdown(SocketShutdown.Both);
    server.Close();
    }
    }
    }




    مشکل هم در عکس زیر

    Untitled.jpg

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل در ارسال یک پیغام به سرور

    پورت 8754 روی سیستمی که میخواین بهش وصل شین با آدرس 199.201.121.163 باز نیست. شماره پورت و آدرس رو بررسی کنید. اگه درخواست HTTP هست مطمئنید که پورت 80 نیست؟
    برای بررسی از باز بودن پورت میتونید در Command Prompt وارد کنید telnet 199.201.121.163 8754. البته اگه Telnet Client رو نصب کرده باشین.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 20:43 عصر
  2. حرفه ای: کمک: مشکل پورت ارسال ایمیل در سرور ایرانی!
    نوشته شده توسط neda.salehi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 17:35 عصر
  3. مشکل در ارسال پارامتر در ریپورت سرور
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 15:12 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 13:05 عصر
  5. مشکل با ارسال عکس در ادیتور و پیغام Intranet settings
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 00:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •