نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در مورد json و ارتباط با cms

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Mostefea1372
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    لرستان
    پست
    50

    کمک در مورد json و ارتباط با cms

    سلام بچه ها من در مورد ارسال و دریافت json مشکلی ندارم فقط تنها مشگلم در مورد تگ های HTML هستش با استفاده از json به دیتابیس وصل میشم اطلاعات رو که میگیرم به این شکل دریافت میشه
    کد HTML:
    <p>سلام ایران</p>
    <p> </p>
    <p> </p>
    <p><img src="images/Lighthouse.jpg" border="0" alt="" width="370" height="470" /></p>


    حالا من می خوام به این شکل دریافت بشه عکس بعد عکس رو که آدرسشو دارم دانلود بشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mostefea1372 : سه شنبه 21 بهمن 1393 در 20:47 عصر دلیل: درج نشدن کد Html

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Mostefea1372
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    لرستان
    پست
    50

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    عزیزان کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده .......

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    سلام
    این که جیسون نیست؟؟؟
    شما الان دارید کد های اچ تی ام ال رو میگیرید. نه جیسون!!
    جیسون به این شکله

    [{"message":"salam","sender":"DALMIF","date":"20 15-02-05","like":"","id":"14","image":"","comments":"0", "avatar":null}]

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Mostefea1372
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    لرستان
    پست
    50

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    دوست عزیز منم گفتم با html مشکل دارم درسته این کد json نیست من می خوام از سمت سرور این کد html رو تبدیل به کدی شبیه به این بکنم بعد ارسال کنم برای کلاینت مثلا Matn : سلام ایرانImgurl :images/Lighthouse.jpg

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    من توی جیسون مشکل دارم
    واقعا هیچکسی نیست کمکم کنه؟
    گوگل و یتوب رو گشتم یا اموزش ها درمورد بحث من نیست یا خیلی کامل وپیشرفتس که بازم به درد من نمیخوره
    خواهش میکنم یکی کمکم کنه

  6. #6

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    سلام
    دست به دامن regex بشو که مشکلت رو حل میکنه
    مثلا برای گرفتن متن بین تگ های p از کد زیر :
    <p>(.*?)</p>


    و برای گرفتن آدرس تصویری که در تگ ایمیج قرار داره و اون تگ هم بین تگ p هست از کد زیر استفاده کن :

    <p><img.+src\=(?:\"|\')(.+?)(?:\"|\')(?:.+?)\></p>


    موفق باشی

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد json و ارتباط با cms

    میتونی با استفاده از jsoup کدهای html رو پردازش کنی و بعد به json تبدیل کنی.
    مثال : http://stackoverflow.com/questions/2...onvert-to-json

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کمک در مورد UserControl و ارتباط آن با فرم اصلی
    نوشته شده توسط امید خطیبی در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 20:25 عصر
  2. کمک در مورد ایجاد ارتباط بین جاوا اسکریپت و asp
    نوشته شده توسط 524670 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 22:34 عصر
  3. سوال: کمک در مورد انتخاب CMS !
    نوشته شده توسط sassan.samiei در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1388, 01:32 صبح
  4. کمک:در مورد ارتباط صفحه کلید و دکمه های ویبی
    نوشته شده توسط vb6666 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 14:45 عصر
  5. کمک در مورد ارتباط یک دیتابیس با سایت شخصی
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •