نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از Linq To Sql در T4 Templates

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    استفاده از Linq To Sql در T4 Templates

    با سلام

    من یه فایل به نام Model1.edmx دارم که در اون یه فضای نام به نام Pool دارم که تمام جدول به صورت کلاس در آمده حالا من میخام از اون در T4 Templates استفاده کنم اما نمیتونه اون کلاس رو شناسایی کنه


    <#@ template debug="false" hostspecific="false" Debug="True" language="VB" #>
    <#@ assembly name="System.Core" #>
    <#@ assembly name="System.Data.Entity" #>
    <#@ assembly name="System.Data.Linq" #>




    <#@ import namespace="System.Text" #>
    <#@ import namespace="System.Collections.Generic" #>
    <#@ Import namespace="System.Data" #>
    <#@ Import namespace="System.Data.Entity" #>
    <#@ Import namespace="System.Linq" #>
    <#@ import namespace="System.Data.Linq.Mapping" #>
    <#@ Import namespace="System.Threading.Tasks" #>
    <#@ Import namespace="System.Net" #>
    <#@ Import namespace="System.Web" #>
    <#@ Import namespace="System.Web.Mvc" #>












    <#@ output extension=".html" #>


    <#
    Dim db As New Pool.PoolEntities1
    Dim x = (From c In db.ViewDescriptions
    Where c.TableName.ToLower = "Resellers_Profiles".ToLower
    Where c.PropertyName.ToLower = "MS_Description".ToLower
    Where c.ColumnName.ToLower = "LastName".ToLower
    Select c.PropertyValue).SingleOrDefault
    #>


    <div>
    <#= x #>
    </div>


    اروری که میزنه اینه


    Error 1 Compiling transformation: Type 'Pool.PoolEntities1' is not defined.


    کسی راه حلی داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    نقل قول: استفاده از Linq To Sql در T4 Templates

    کسی راه حلی نداره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا راهنمایی کنید-نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 00:33 صبح
  2. نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:33 عصر
  3. سوال: اشکال در ذخیره در بانک با استفاده از Linq 2 SQL
    نوشته شده توسط aliasghar2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 08:35 صبح
  4. سوال: عدد اتوماتیک با استفاده از Linq to sql
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 18:25 عصر
  5. سوال: استفاده از LINQ to SQL در ASP.NET
    نوشته شده توسط Rambod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •