نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کد تخفیف

  1. #1

    کد تخفیف

    سلام دوستان
    میخوام یه قسمت ایجاد کنم برای کد تخفیف
    مثل دیجی کالا که مشتری با وارد کردن کد تخفیف محصول رو با تخفیف میخره
    کد تخفیف چطوری ایجاد کنم و چطوری رو قیمت ها اعمال کنم ؟؟
    با تشکر از دوستان

  2. #2

    نقل قول: کد تخفیف

    help me

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: کد تخفیف

    با سلام
    یه جدول توی دیتابیس ایجاد کن مثلا اسمش رو بزار tbl_takhfif
    بعد 3 تا فیلد داخلش بزار اولی مثلا اسمش id و از نوع int و ai در نظر بگیر. دومین فیلد رو هم اسمش رو بزار code و از نوع varchar در نظر بگیر . سومین فیلد رو هم اسمش رو بزار price و از نوع int در نظر بگیر.
    حالا هر کد تخفیفی که بخوای میتونی یه رکورد داخل این جدول اضافه کنی. id که خودکار ایجاد میشه چون ai در نظر گرفته شده. و code هم همون کد تخفیف هست که خودت وارد میکنی و price هم مقدار تخفیف هست.
    حالا این که چطور کد تخفیف هارو تو پنل مدیریت نشون بدی و اونارو ویرایش یا پاک کنی رو فکر کنم خودت بلد باشی.

    حالا میرسیم به اعمال تخفیف روی سفارش ها. خب موقعی که کاربر افزودن به سبد خرید رو میزنه و به صفحه فاکتور میاد اونجا یه تگ input بزار + یه دکمه . توی input کاربر میاد کد تخفیف رو وارد میکنه و برای اعمالش روی دکمه کلیک میکنه.
    مثال :
    کد HTML:
    <form action="" method="post"><input type="text" name="code"/><input type="submit" value="ok"></form>
    خب با این فرم که ایجاد کردیم اطلاعات که شامل کدتخفیف هست به همون صفحه ارسال میشه با متود پست.
    خب حالا باید بیای و اطلاعات رو بخونی همون اول صفحه و داخل یه متغیر بریزی.
    $code = $_POST['code']

    حالا میای شرط میزاری که اگه کد تخفیف داخل دیتابیس وجود داشت تخفیف اعمال بشه اگرم نبود بنویسه معتبر نیست.
    برای این کار میای وصل میشی به دیتابیس و جدول مربوط به تخفیف.
    بعد با دستور if شرط میزاری.

    باز اگه سوالی بود بگو تا بیشتر توضیح بدم

  4. #4

    نقل قول: کد تخفیف

    داداش اوکی ، گرفتم ، ممنون

  5. #5

    نقل قول: کد تخفیف

    داداش اوکی ، گرفتم ، ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: کد تخفیف

    فقط توجه کن که کد تخفیف یا کوپن یا بصورت درصدی است یعنی درصدی از کل فاکتور، یا مبلغ خاصی است مثل 10.000 ریال به ازای هر خرید و خود اینها هم یا روی کل فاکتور اعمال میشن و یا به یک سری کالاهای خاص

  7. #7

    نقل قول: کد تخفیف

    اوجی دادا
    فقط اگه خواستم به یه محصول خاص اضافه کنم یاید رو id محصول اعمال کنم؟
    مثلا یه شرط بزارم که اگه محصول مورد نظر بود اعمال بشه؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    4

    نقل قول: کد تخفیف

    اونطوری باید تو جدول تخفیف ها یه فیلد دیگه هم داشته باشی که توش id محصول ذخیره بشه. هر وقت خواصتی کد تخفیف اضافه کنی id محصول مورد نظر که تخفیف روی اون اعمال میشه رو میزنی.
    تو سبد خرید هم کد مینویسی که اول ببینیه کد تخفیف معتبره یا نه بعد داخل شرط یه شرط دیگه هم میزاری که ببینه آی دی محصولی که تو سبدخریده همچین آی دی توی جدول تخفیف هم هست یا نه اگه بود تخفیف اعمال میشه اگرم نبود خطا میده.

تاپیک های مشابه

  1. درباره تخفیف دانشجویی
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 19:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •