نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حرکت دادن فرم non border

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masaioki.ono
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    155

    Question حرکت دادن فرم non border

    من یه فرم ساختم که نان بوردر هست یعنی دکمه های بالایی که شامل بستن و ماکسیمایز و مینیمایز رو برداشتم حالا چطور میتونم فرم رو تکون بدم ؟
    سورس پایین رو پیدا کردم اما نتونستم باهاش کار کنم لطفا یکی کمک کنه


     I made a label, as a replacement of the Titlebar... and added this code:

    Code::::::
    Option Explicit
    Dim MouseDownX As Long
    Dim MouseDownY As Long

    Private Sub lblTitleBar_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    MouseDownX = X
    MouseDownY = Y
    End Sub

    Private Sub lblTitleBar_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = vbLeftButton Then
    Me.Move Me.Left + X - MouseDownX, Me.Top + Y - MouseDownY
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 آبان 1394 در 08:11 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: حرکت دادن فرم non border

    Dim xx, yy
    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 1 Then
    xx = X
    yy = Y
    End If
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 1 Then
    Me.Top = Me.Top + (Y - yy)
    Me.Left = Me.Left + (X - xx)
    End If
    End Sub


    این کد رو جایگزین کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MortezaZandi
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    56

    نقل قول: حرکت دادن فرم non border

    سلام
    یک روش کلی با استفاده از توابع API هست که در اکثر کاربردها موفق عمل میکنه.

    Private Declare Function SendMessage Lib "User32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Private Declare Sub ReleaseCapture Lib "User32" ()

    Private Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
    Private Const HTCAPTION = 2

    Public Sub Mover(obj As Object)

    On Error Resume Next

    Call ReleaseCapture
    SendMessage obj.hwnd, &HA1, 2, 0&

    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

    If Button = vbKeyLButton Then Mover Me

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 آبان 1394 در 08:24 صبح

تاپیک های مشابه

  1. حرکت دادن فرم با none BorderStyle شده
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 19:11 عصر
  2. حرکت دادن فرم به کمک کلیک روی قسمت کلاینت فرم!
    نوشته شده توسط MSK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 03:30 صبح
  3. نحوه حرکت دادن فرم با left click در هر جای فرم
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1384, 00:57 صبح
  4. حرکت دادن فرم
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1383, 04:06 صبح
  5. حرکت دادن فرم با موس
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •