نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

  1. #1

    برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    سلام دوستان
    اول میخوام بدونم برنامه نویسی پایتون در محیط لینوکس با پایتون در ویندوز چه فرقی داره؟ یادگرفتنش تو کدوم راحتتره؟ کدومشون منابع بیشتری برای یادگیری تو اینترنت دارن؟
    دوم اینکه برای پروژه کارشناسی با موضوع امنیت با عنوان تولید رمز کننده ، یعنی ی appliance ی که در دو طرف ارتباط باشه و ارتباط رو رمز کنه. این پروژه با زبان سی راحتتره یا پایتون (در محیط لینوکس) ؟ سی پلاس پلاس چطور؟ اجرای این پروژه خیلی سخته ؟ برای یک مبتدی چقدر زمان میبره؟
    دوستان منتظر نظراتتون هستم.مرسی از راهنمایتون.

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    23 مشاهده و 0 پاسخ
    با تشکر فراوان..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    کتابخونه هایی که توی دوتا پلت فرم دارید با هم تفاوت خاصی ندارند فقط به نظر من روی لینوکس همه چیز راحتتره چون به صورت دیفالت روی قریب به اتفاق توزیع های لینوکسی پایتون نصب هست و راه اندازی سرور هم برای من خیلی دلچسب تره روی لینوکس حالا شاید تا حدودی هم سلیقه ای باشه این قضیه!
    در مورد انتخاب بین سی و پایتون اگه تجربه ای با هیچ کدوم ندارید من توصیه میکنم که از پایتون استفاده کنید که راحتتره هم توی یادگیری اولیه و هم سرعت کد زنی توش بالاتره( باز هم نظر شخصی!)

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    مرسی از راهنماییتون
    شما ادرس سایتی مقاله ای پی دی افی در این زمینه ها دارید یعنی درمورد پایتون و پایتون تو لینوکس و ... اینکه چطوری اصن شروع کنم؟
    بازم مرسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    من خودم ترجیحم همیشه منابع اصلی هست اما در صورتی که زبانتون خوب نیست کتابهای ترجمه شده راجع به پایتون رو بخونید مثل این و برای قسمت لینوکسشم کار خاصی لازم نیست انجام بدید یه توزیع لینوکس مثل فدورا ، ابونتو و ... نصب کنید روش به صورت پیش فرض پایتون نصب هست و بنا به برنامه ای که میخواید بنویسید با دستور pip کتابخونه های مورد نیازتون رو نصب میکنید همین!
    اگه لینوکس کار نکردید میتونید از توزیع های ابونتو یا فدورا استفاده کنید که فروم فارسی زبانش هم هست و هرجا مشکل داشتید راهنماییتون میکنند. اگر هم تهران هستید میتونید لاگ تهران شرکت کنید بعضی شهرستانهای دیگه هم لاگ دارند.
    برای برنامه ای هم که میخواید بنویسید بعد از انجام مراحل بالا میتونید به کتابخونه هایی مانند twisted deisel gevent و .. نگاهی بندازید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    تقریبا هیچ تفاوتی بین دو پلت فورم ویندوز و لینوکس برای کار شما نیست . می تونید از سیستم عامل پیش فرضتون با خیال راحت استفاده کنید . ide های موجود - من pycharm رو توضیه می کنم - برای هر دو پورت شدند . البته همونطور که مهندس نوروزی فرمودند مفسر پایتون بصورت پیش فرض روی تمام توزیع های لینوکس وجود داره اما روی ویندوز باید نصب شه . که اونم مورد خاصی نیست . فقط توجه کنید که با پایتون 3 شروع کنید یه سری تغییرات توش اتفاق افتاده که شما رو مجبور به کدنویسی استاندارد می کنه
    مثلا توی 2.7 شما می تونی بنویسی :
    print "some thing";
    ولی توی 3 باید بنویسی :
    print("something");

    بعد خوشبختانه کتابهای پایتون به فارسی ترجمه شدند - هر چند ترجمه عالی نیست - اما خوب کار شما رو راه می اندازه . برای شروع از اونا استفاده کنید و در ادامه به مستندات خود پایتون مراجعه کنید :
    یک بایت پایتون
    پایتون از راه دشوار python from hard way - اینو من نتونستم ترجمه اشو پیدا کنم
    و از این پس پایتون

  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    سلام دوستان
    پایتون رو تو لینوکس install کردم و میخوام کار کنم . به غیر از محیط ترمینال نمیشه تو IDE دیگه ای نوشت؟ چحوری باید اونو نصب کرد؟(منظورم ی ویرایشگر دیگه) چجوری کتابخونه ها رو اضافه میکنن؟

  8. #8

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    ای بابا ...
    اینجا چرا اینقد دیر جواب میدن...

  9. #9

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    سلام
    بالاتر گفته شد که می‌تونید از pycharm استفاده کنید. از eclipse هم با افزونهٔ pydev می‌شود استفاده کرد. غیر از این‌ها IDE دیگه هم هست.
    لینک pycharm:
    https://www.jetbrains.com/pycharm/

    با ویرایشگر متن gedit که به صورت پیش‌فرض در اوبونتو نصب هست هم می‌تونید کد بزنید.
    آخرین ویرایش به وسیله علی بهمنی جلالی : چهارشنبه 29 بهمن 1393 در 23:04 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط hirad000 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    پایتون رو تو لینوکس install کردم و میخوام کار کنم . به غیر از محیط ترمینال نمیشه تو IDE دیگه ای نوشت؟ چحوری باید اونو نصب کرد؟(منظورم ی ویرایشگر دیگه) چجوری کتابخونه ها رو اضافه میکنن؟
    پایتون که پیش فرض نصب بود دوباره نصب کردی؟!!
    همونطور که دوستمون گفتند میتونی از pycharm استفاده کنی sublime text رو هم من راضی ام ازش. جفتشون autocomplete دارند که سرعت کد زنی رو خیلی بالاتر میبره .
    واسه نصب بسته هم برای نصب مثلا django از دستور زیر استفاده کن:
    sudo pip install django

  11. #11

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    من موفق نشدم pycharm تو اوبونتو نصب کنم . و بجاش PyPE که تو خودش هست رو استفاده کنم ُویرایشگر خوبیه؟
    البته نصب شد ولی بدون نوار بالایی که همه ی نرم افزارا دارند.یعنی file view help .. نداره.... :) :(

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط hirad000 مشاهده تاپیک
    من موفق نشدم pycharm تو اوبونتو نصب کنم . و بجاش PyPE که تو خودش هست رو استفاده کنم ُویرایشگر خوبیه؟
    البته نصب شد ولی بدون نوار بالایی که همه ی نرم افزارا دارند.یعنی file view help .. نداره.... :) :(
    نمیدونم من استفاده نکردم ازش! pycharm هم روی ابونتو نصب میشه بدون مشکل کافیه که بسته لینوکسش رو از سایتش بگیرید و بعد توی پوشه bin یه فایل شل هست که باید اجرا کنید تا نصب شه.

  13. #13

    نقل قول: برنامه نویسی پایتون در لینوکس

    سلام
    pycharm در لینوکس نیاز به نصب نداره فقط وارده پوشهٔ bin شو بعدش اسکریپت رو همونطور که دوست خودمون گفتن اجرا کن. به عنوان مثال نسخهٔ pycharm من در حال حاضر pycharm-community-4.04 هستش و روی Desktop قرار داره.
    حالا با کلیدهای « مهار + دگرساز + ف » یا « Ctrl + Alt + T » خط فرمان رو اجرا کن بعدش این دستورات رو درونش به ترتیب بنویس.

    cd ~/Desktop/pycharm-community-4.0.4/bin
    ./pycharm.sh

    نکته: شما باید به جای ~/Desktop/pycharm-community-4.0.4 مسیری که pycharm خودتون درونش قرار داره رو بدید.
    نکتهٔ۲: pycharm برای اجرا شدن به jdk احتیاج دارد و اول شما باید آن را نصب کنید.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی شبکه در لینوکس
    نوشته شده توسط تازه_کار در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 18:17 عصر
  2. خواهشا دوستان یک کتاب برای برنامه نویسی سی تحت لینوکس معرفی کنید
    نوشته شده توسط siahacker در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 16:55 عصر
  3. برنامه نویسی شبکه در لینوکس
    نوشته شده توسط تازه_کار در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 20:43 عصر
  4. برنامه نویسی سی در لینوکس که ویژوال باشد چیست؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اردیبهشت 1383, 18:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •