نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برقراری ارتباط با پایگاه داده

  1. #1

    برقراری ارتباط با پایگاه داده

    برای ایجاد یک کانکشن از این دستورات استفاده کردم:

    string str="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\"c:\\Documents and Settings\\narges\\My" +
    " Documents\\Visual Studio Projects\\Reception\\PList.mdb\"";

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(str);
    ولی عیبش اینه که وقتی مسیر فایل اکسس تغییر می کنه باید کد رو تغییر داد ، برای حل این مشکل راهی وجود داره؟
    در ضمن در مورد بقیه دستورات هم اگر اشکالات رو متذکر بشید ممنون می شم.

    private string Select()
    {
    string str="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\"c:\\Documents and Settings\\narges\\My" +
    " Documents\\Visual Studio Projects\\Reception\\PList.mdb\"";

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(str);

    con.Open();

    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("Select * from PList",con);

    da.SelectCommand.CommandText = "Select pic from PList";
    da.SelectCommand.ExecuteNonQuery();
    D dataSet1= new D();
    dataSet1.Clear();
    da.Fill( dataSet1,"PList" );
    string name = (string)dataSet1.Tables[0].Rows[0][0];
    return name;
    }

    pictureBox1.Image = Image.FromFile(Select());
    یکی از فیلدهای جدولم برای نمایش عکس ها استفاده می شه ( فیلد pic که در دستورات بالا ازش استفاده کردم)
    این فیلد مسیر عکس رو به صورت رشته ذخیره می کنه. می خوام بدونم بهتر نیست این فیلد خود عکس رو ذخیره کنه و اگه بهتره چه طور می شه از اون استفاده کرد ( چه طوری اون عکس رو توی pictureBox نمایش بدم)

  2. #2
    برقراری ارتباط با پایگاه داده
    عنوان تاپیک تون رو مناسب انتخاب کنید.

    ولی عیبش اینه که وقتی مسیر فایل اکسس تغییر می کنه باید کد رو تغییر داد ، برای حل این مشکل راهی وجود داره؟
    از Server.MapPath
    استفاده کنید

  3. #3
    من برای برقراری ارتباط با بانک یک تاپیک زده بودم میتونستید سوال را آنجا بپرسید
    سعی میکنم جواب سوالتان را در این تاپیک قرار دهم
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=47762

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط reza_rad
    از Server.MapPath
    استفاده کنید
    می شه بیشتر توضیح بدید (حداقل با یه مثال کوچولو)

  5. #5
    این رو امتحان کنید و خروجی بگیرید:

    strTemp=Server.MapPath("");

    بعد بر اساس خروجی می تونید خودتون تنظیم کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •