نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دکمه انتخاب همه ی checkbox ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    دکمه انتخاب همه ی checkbox ها

    سلام
    چند تا checkbox در صفحه دارم که کاربر، هم می تونه دونه دونه انتخابشون کنه و هم یک checkbox گذاشتم به نام "انتخاب همه" که وقتی تیک می خوره، همشون انتخاب می شن و وقتی تیکش برداشته می شه، همشون از حالت انتخاب خارج می شن.
    حالا توی نوشتن کد jquery مربوط به "انتخاب همه" به مشکل برخوردم. به این صورت که وقتی برای اولین بار تیکش رو می زنم، همشون انتخاب می شن و وقتی تیکش رو برمی دارم همشون از حالت انتخاب خارج می شن، تا اینجای کار درست کار می کنه ولی وقتی از دوباره تیکش رو می زنم دیگه همشون انتخاب نمی شن و دیگه انگار اصلا هیچی کار نمی کنه.
    کدی که من نوشتم اینه : (کلاس all مروبط به "انتخاب همه" و کلاس cc مروبط به checkbox هاست)
    $(document).ready(function(){
    $(".all").change(function() {
    if ($(this).is(":checked"))
    $('.cc').attr('checked', true);
    else
    $('.cc').removeAttr('checked');
    });
    });

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: دکمه انتخاب همه ی checkbox ها

    سلام دوستان
    من خودم جواب رو پیدا کردم. توی لینک زیر کامل توضیح داده:
    http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=669

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: انتخاب همه checkbox ها در datalist
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 13:14 عصر
  2. انتخاب همه متن بجز قسمت مشخی توسط regex
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1390, 11:46 صبح
  3. سوال: انتخاب و ثبت checkBox در دیتابیس
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 08:10 صبح
  4. سوال: انتخاب فقط یک checkbox از بین گروهی از checkboxها
    نوشته شده توسط hana2064 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 22:57 عصر
  5. انتخاب همه ROW ها (خیلی فوری لطفا)
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1384, 23:16 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •