نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تبدیل cpp به exe

  1. #1

    تبدیل cpp به exe

    سلام
    من می خوام برنامه ای بنوسیم که
    فایل cpp رو از کاربر بگیره و تبدیلش کنه
    به exe و به کاربر تحویلش بده.
    dll هست که این کار رو انجام بده
    یا اصلا باید چکار کنم؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    سلام،برنامه هایی وجود داره به نام کامپایلر که این کار را انجام میدن
    مثل ++visual c یا ++g یا clang یا turbo c

  3. #3

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    چجور تو برنامم ازش استفاده کنم؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    لازم نیست شما اون برنامه را بنویسید چون اونها قبلا نوشته شده و شما فایل cpp را به اونها بدید خودشون بهتون exe تحویل میدن

  5. #5

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    من خودم یه جورایی میخوام کامپایلر درست کنم برا همین میخوام از یک واسط که کامپایلر C++‎ هست استفاده کنم
    اول زبان مورد نظرمو برای سی پلاس پلاس ترجمه میکنم بعد سی پلاس پلاس برام کامپایل میکنه
    راهنماییم کن ممنون

  6. #6

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    درست کردن کامپایلر به این سادگی نیست. نمیدونم به چه زبانی برنامه نویسی می کنید. حالا مثلا برای اجرای ++g این جور عمل می کنیم

    #include <stdlib.h>
    int main()
    {
    system("g++ myfile.cpp");
    }

  7. #7

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    فک کنم منظورمو خوب متوجه نشدین
    من یک گرامر دارم که توش مثلا in a داره و این تو C++‎ یعنی
    int a;
    cin>>a;

    حالا من فایل تکستی که توش برنامم به زبان بالا (in a) هست رو باز میکنم و بعد کد ها رو تبدیل به کدهای C++‎ می کنم وبعد برنامه رو کامپایل و ذخیرش میکنم
    برا همین می خوام تو خود برنامه کدو بگیره و بعد فایل اجرایی شو بهم بده.

  8. #8

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad_201494 مشاهده تاپیک
    حالا من فایل تکستی که توش برنامم به زبان بالا (in a) هست رو باز میکنم
    با چی باز می کنید؟
    و بعد کد ها رو تبدیل به کدهای C++‎ می کنم
    چه جوری این کار را می کنید؟ برنامه ای برای این کار نوشتید؟ به چه زبانی؟
    وبعد برنامه رو کامپایل و ذخیرش میکنم
    با چی کامپایل می کنید؟
    برا همین می خوام تو خود برنامه کدو بگیره و بعد فایل اجرایی شو بهم بده.
    کدوم برنامه؟ به چه زبانی؟
    ابتدا کدی که تبدیل شده را در یک فایل cpp ذخیره می کنید و با همون دستور به ++g می دهید

  9. #9

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    من الان با ویژوال استدیو کار به زبان C++‎‎ کار میکنم
    تو برنامم می نویسم مثلا فایل text.txt رو از دسکتاپ با fopen باز کنه
    بعد محتوای توشو می خونه مثلا توش نوشته:(زبونش من درآوردیه )

    in a
    in b
    a=a+b
    out a

    حالا خط به خط براش به زبان C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ معادل میسازه
    (که من بهش گفتم معادلش چی میشه)
    که در نهایت تبدیل میشه به :

    int a;
    cin>>a;
    int b;
    cin>>b;
    a=a+b;
    cout<<a;

    حالا میخوام برنامه خودش این کدی که تبدیلش کرده رو برام کامپایل هم کنه
    و بعد مثلا به نام 1.exe توی دکستاپ ذخیرش کنه.
    چجوری انجام بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad_201494 : پنج شنبه 30 بهمن 1393 در 15:08 عصر

  10. #10

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    تست نکردم اما قاعدتا باید یک فایل exe به نام myfile.exe در همون فولدری که برنامه تبدیل قرار داره ایجاد بشه

    #include <iostream>
    #include <fstream>
    #include <cstdlib>
    using namespace std;

    int main ()
    {
    ofstream myfile;
    myfile.open ("myfile.cpp");
    myfile << "#include <iostream>" << "\n";
    myfile << "using namespace std;"<< "\n";
    myfile << "int main()"<< "\n";
    myfile << "{"<< "\n";
    myfile << "int a;"<< "\n";
    myfile << "cin>>a;"<< "\n";
    myfile << "int b;"<< "\n";
    myfile << "cin>>b;"<< "\n";
    myfile << "a=a+b;"<< "\n";
    myfile << "cout<<a;"<< "\n";
    myfile << "return 0;"<< "\n";
    myfile << "}"<< "\n";
    myfile.close();
    system("cl /EHsc myfile.cpp");
    return 0;
    }

  11. #11

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    این فقط یک فایل به نام myfile.cpp کنار exe برنامه درست کرد.
    منظورمم همون بود که exe اونو (همونایی که نوشتید)کنار exe برنامه درست کنه.

  12. #12

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    قبل از return 0 این دستور را بذارید و ببینید چه پیغامی میده
    system("pause");

  13. #13

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    Picture1.png
    بازم کنارش همون فایلو درست کرد.

  14. #14

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    پیغام به این معنا هست که کامپایلر ویژوال استادیو در مسیر قرار نداره
    در این دو لینک توضیح داده:
    http://stackoverflow.com/questions/6...-dll-not-found
    http://stackoverflow.com/questions/8...ternal-command

    یا اینکه ابتدا از منوی استارت در قسمت ویژوال استادیو آیکون مربوط به اجرای ویژوال از طریق command prompt را پیدا و اجرا کنید و برنامه را از اون جا (محیط کنسول) اجرا کنید
    یا مسیر فولدر ویژوال استادیو را به متغیر محیطی PATH ویندوز معرفی کنید ( در قسمت environment variables )
    که در اون دو لینک توضیح داده

  15. #15

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    اینم مربوط به زمانی هست که برنامه رو از داخل ویژوال استدیو اجرا میکنم.
    Picture2.png

  16. #16

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    در منوی استارت گزینه Visual Studio Command Prompt را پیدا و اجرا کنید از اونجا دنبال کنید
    اگه نبود در فولدر ویژوال استادیو فایل vcvars32.bat را اجرا کنید
    توضیح داده:
    http://stackoverflow.com/questions/4...d-include-file

  17. #17

    نقل قول: تبدیل cpp به exe

    يک راه ديگه اينه cygwin رو دانلود کنيد بعد نصب کنيد حالا به سادگی ميتونيد يک فايل cpp رو به وسيله کامپايلر ++G کامپايل کنيد
    به اين صورت:
    [مسير خروجی برنامه] o- [مسير فايل cpp] [مسير فايل ++g]

    مثال:
    D:\cygwin-b20\H-i586-cygwin32\bin\g++.exe "c:\test\main.cpp" -o "c:\test\myProg.exe"


    نکته مهم اينه که فايل cygwin1.dll هم بايد کنار برنامه اصليت باشه هم کنار خروجی توليد شده

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل به فایل exe
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 11:59 صبح
  2. تبدیل سورس برنامه exe فاکس پرو به زبان دیگر
    نوشته شده توسط kajal_22 در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 08:00 صبح
  3. تبدیل java به exe
    نوشته شده توسط bijan.mardomi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 21:33 عصر
  4. برای تبدیل پروجکت به exe چکار باید کرد
    نوشته شده توسط sayberia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •