نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST

    با سلام دوستان دوستان من با متد GET تونستم خروجی بگیرم اما وقتی میخواهم با متد POST داده ها رو ارسال کنم و در mysqli ذخیره کنم عمل اینسرت انجام میشه اما متاسفانه داده های ارسالی null هست و هیچی داده ای دریافت نمی کنه لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید
    سورس کد من

    public void postData(){
    // Create a new HttpClient and Post Header
    HttpClient httpclient =new DefaultHttpClient();
    HttpPost httppost =new HttpPost("http://192.168.1.10/n_server/insert.php");// آدرس صفحه ای که قراره به اون پست کنیم

    try{
    // Add your data
    ArrayList<NameValuePair> nameValuePairs =new ArrayList<NameValuePair>(2);// این عدد دو آخر تعداد پارامتر های پست رو مشخص میکنه
    nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("id","12345"));// این ها پارامتر هایی هست که قراره پست بشن
    nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("stringdata","Hi"));// این ها پارامتر هایی هست که قراره پست بشن
    httppost.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(nameValuePairs));

    // Execute HTTP Post Request
    HttpResponse response = httpclient.execute(httppost);

    }catch(ClientProtocolException e){
    // TODO Auto-generated catch block
    }catch(IOException e){
    // TODO Auto-generated catch block
    }
    }



    اینم کد های صحفه insert.php

    <?php
    $servername = "localhost";
    $username = "KJroot";
    $password = "111111";
    $dbname = "ne_db";

    // Create connection
    $conn =mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname);
    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno()) {
    echo "Connection failed: " .mysqli_connect_error();
    }


    $title=$_POST['id'];
    $desc=$_POST['stringdata'];

    $result =mysqli_query($conn,"INSERT INTO task VALUES (0,'$title','$desc',1)");





    mysqli_close($conn);

    ?>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST

    دوستان استاتید کسی نظری در مورد این نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST

    فکر میکنم INSERT مشکل داره
    این خط :
    $result =mysqli_query($conn,"INSERT INTO task VALUES (0,'$title','$desc',1)");

    ولی در کل یه سر به این بزن ، کل راه رو توضیح داده هم سمت php هم android
    http://www.androidhive.info/2012/05/...ith-php-mysql/

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1393, 10:06 صبح
  2. مشکل در ارسال اطلاعات Post با Ajax
    نوشته شده توسط Parviz-Turk در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1392, 06:24 صبح
  3. مشکل در ارسال اطلاعات فرم Post
    نوشته شده توسط heidarymh73 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 16:43 عصر
  4. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات بوسیله متد get
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 00:11 صبح
  5. گرفتن اطلاعات از متد POST
    نوشته شده توسط manima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 21:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •