نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

  1. #1

    Question نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    سلام و درود

    دوستان و اساتید عزیز..
    میخوام داخل برنامه گزینه ای بکار بگذارم که در صورت ایجاد شدن فایل مورد نظرم ، در RichTextBox1 نمایش داده بشه
    منظور اینکه برنامه حالا یا با timer یا با backgroundworker شرط بگذاریم تا زمانی که فایل مورد نظر ایجاد بشه و تا ایجاد شده داخل RichTextBox1 نمایش بده که فایل شما ایجاد شد


    If System.IO.File.Exists("c:\file.zip") = True Then
    RichTextBox1.Text = RichTextBox1.Text & "file.zip Created" & vbCrLf
    end if

    و همچنین progressbar هم در حالت لودینگ چرخشی باشه تا زمانی که فایل ایجاد بشه


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
    یا نشدنی هست این کار؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    شدنی که شدنی هست خودتم ساده ترین حالت کار رو نوشتی و میدونی مشکلت کجاست؟
    البته اگر بخوای تخصصی کار کنی باید هوک کنی چون یاد گرفتنش حوصله میخواد احتمالا بتونید ابزار FileSystemWatcher خود دات نت استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    کدی که تو پست اول نوشتی کامل و درست هست، مشکل کار کجاست؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    مشکل اینجاست که دقیقا دستور کامل این درخواست رو نمیدونم چجوری بنویسم

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  6. #6

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    Private Sub FileSystemWatcher1_Created(sender As Object, e As FileSystemEventArgs) Handles FileSystemWatcher1.Created Main_form.eventadd(FileSystemWatcher1.Path & e.Name) End Subمن از این روش استفاده کردم

  7. #7

    نقل قول: نمایش فایل های موجود در تکس باکس در صورت ایجاد شدن؟

    کار با FileSystemWatcher سادست کافیه فرمت فایلی که می خوای برات چک کنه رودر قسمت فیلتر ادد کنی مثلا txt.* سپس آدرس دایرکتوری که می خوای چک بشه به خاصیت Path اضافه کنی سپس در رویداد Created آبجکت FileSystemWatcher نوع عملکردی که نیاز داری رو انجام بدی برای مثلا من هر بار که یک فایل text در شاخه درایو C ساخته بشود آدرس و نام فایل برای یک تابع عملگرا فرستاده می شود.امید وارد توضیحات کافی باشد.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فایل های موجود در مسیر خاص
    نوشته شده توسط mostafag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 23:31 عصر
  2. خطلا گرفتن به کد های تگ های موجود در تکس باکس
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1392, 22:44 عصر
  3. سوال: نمایش فایل های فقط مخفی در لیست باکس
    نوشته شده توسط mohamad68javad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 14:14 عصر
  4. نمایش فایل های PDF در WinForm
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 14:20 عصر
  5. نمایش متن نوشته شده در تکس باکس فرم 1 در Label فرم 2
    نوشته شده توسط dalaho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •