نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با netbeans

  1. #1

    مشکل با netbeans

    مشکل اینه که وقتی از یک افزونه ای که از less استفاده کرده در پروژه استفاده میکنم خطا میگیره و کنار پوشه و پروژه قرمز میشه و اعصاب خورد کنه، راهی هست که بگم از فلان فایل یا فلان پوشه خطای سینتکسی نگیره؟؟!!

    مثلا الان دارم از یک افزونه استفاده میکنم برای yii به نام color box توی فایل css نوشته که:
    .cboxIE6 #cboxMiddleRight {
    _behavior: expression(this.src = this.src ? this.src : this.currentStyle.backgroundImage.split('"')[1], this.style.background = "none", this.style.filter = "progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoade r(src=" + this.src + ", sizingMethod='scale')");
    }

    و از این داره خطا میگیره، فکر کنم less باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل با netbeans

    سلام
    فکرنمیکنم بشه جلوی اینکارو برای یک فایل خاص گرفت اما میتونید برین تو مسیر زیر:
    tools - options - editor -hints
    تیک های موردنظرتو برداری دیگه به اون قسمت عبارت گیر نمیده

  3. #3

    نقل قول: مشکل با netbeans

    تاپیک رو در بخش مناسب ایجاد کنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با netbeans

    توی ادیتور NetBeans روی علامت خطا (لامپ زرد با دایره قرمز کنارش) در کنار خطی که ازش خطا گرفته شده کلیک کنید تا منوی Filter کردن خطاها ظاهر بشه و گزینه دلخواه رو انتخاب کنید:

    NetBeans.jpg

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با netbeans
    نوشته شده توسط admin110 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 18:06 عصر
  2. مشکل با netbeans وstatic
    نوشته شده توسط ba_1980 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1390, 09:27 صبح
  3. سوال: مشکل با NetBeans
    نوشته شده توسط MSN_Issue در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 22:23 عصر
  4. مشکل در Netbeans 6.7
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 22:40 عصر
  5. یک مشکل با netbeans
    نوشته شده توسط mojtaba_2021 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •