نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    سلام دوستان من یک دیتا گرید دارم میخوام رکوردی که توسط کاربر انتخاب شده رو حذف کنم برای همین نیاز به id اون رکورد دارم در وین فرم خیلی راحت با کد زیر این کار انجام میشد


    int selectionchange_index_id = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells["id"].Value.ToString());
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad2407 : یک شنبه 03 اسفند 1393 در 23:36 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    خاصیت SelectedItem و یا SelectedValue دیتاگرید رو به تایپی که به مجموعه اون تایپ بایند کردین cast کنین و به پراپرتیهای اون تایپ (مثلا id) دسترسی پیدا کنین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    متوجه نشدم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    سلام
    فرض میکنیم نام دیتاگرید برابر mydatagrid و اون سلول مورد نظر شما سومین ستون دیتاگرید باشه که چون Index ها از صفر شروع میشه برابر 2 قرار میدیم، داریم

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];
    String mystr = dg_row[2].ToString();

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط MRasoul مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض میکنیم نام دیتاگرید برابر mydatagrid و اون سلول مورد نظر شما سومین ستون دیتاگرید باشه که چون Index ها از صفر شروع میشه برابر 2 قرار میدیم، داریم

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];
    String mystr = dg_row[2].ToString();
    ببخشید عنصر 0 از آیتمی که انتخاب شده ، کدوم قسمتش میشه؟
    (منم برام سوال پیش اومده)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط سیدسبحان مشاهده تاپیک
    ببخشید عنصر 0 از آیتمی که انتخاب شده ، کدوم قسمتش میشه؟
    (منم برام سوال پیش اومده)
    شرمنده عزیز دیر ج دادم،اون صفر منظور سطری هست که باماوس انتخاب کردی،حالا هر چندمین سطر باشه
    مثلا شما با ماوس روی سطر 15ام هم کلیک کنید تا مقدار سلول سوم رو بدست بیارین باز همین کد هست

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط MRasoul مشاهده تاپیک
    شرمنده عزیز دیر ج دادم،اون صفر منظور سطری هست که باماوس انتخاب کردی،حالا هر چندمین سطر باشه
    مثلا شما با ماوس روی سطر 15ام هم کلیک کنید تا مقدار سلول سوم رو بدست بیارین باز همین کد هست
    آها!
    نه خواهش میکنم.
    ممنون.
    ببین تاالان کتابی که wpf رو اموزش بده، چاپ نشده؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    از قسمت dg_row[2]. ایراد میگیره


    خطا :

    Error 1 Cannot apply indexing with [] to an expression of type 'System.Windows.Controls.DataGrid' C:\Users\Mr.mohammad\documents\visual studio 2013

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط سیدسبحان مشاهده تاپیک
    آها!
    نه خواهش میکنم.
    ممنون.
    ببین تاالان کتابی که wpf رو اموزش بده، چاپ نشده؟
    سرچ بزنی یه چیزایی پیدا میکنی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    از قسمت dg_row[2]. ایراد میگیره


    خطا :

    Error 1 Cannot apply indexing with [] to an expression of type 'System.Windows.Controls.DataGrid' C:\Users\Mr.mohammad\documents\visual studio 2013
    کلا این قسمت کدت رو با خطاش ازش عکس بگیر بذار

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    منظور شما رو متوجه نشدم

    از کد شما استفاده کردم دیگه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    منظور شما رو متوجه نشدم

    از کد شما استفاده کردم دیگه
    ببینید توی کد یموقع یه چیزی رو حواسمون نیس و دقتمون رو اون نکته نیست برا همین مشکل پیش میاد
    ببینید شما این کد رو روی SelectedCellsChanged مربوط به دیتاگریدتون نوشتین ک وقتی روی سطر کلیک میکنید ج بده،حالا کل کدهای این رویداد رو با اون خطایی که میده رو ازش عکس بگیر بذار تا همه نظر بدنن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    شما این کد رو تست کردی؟

    Untitled.png

  14. #14

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    شما این کد رو تست کردی؟

    Untitled.png
    دوست عزیز شما اشتباه کد رو نوشتین.
    اون تبدیل data grid نیست. بلکه DataRowView هست.
    دوباره به کد دوستمون نگاه کنید:

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];

    String mystr = dg_row[2].ToString();



  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    دوست عزیز در WPF چیزی به نام DataRowView وجود نداره

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در WPF چیزی به نام DataRowView وجود نداره
    عزیزم namespace زیر رو وارد کن تا DataRowView رو داشته باشی

    using System.Data;

    معذرت میخوام که قبلش نگفتم باید این namespace هم باشه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    تا رکوردی رو انتخاب میکنم از برنامه خارج میشه و از خط زیر ایرد میگیره

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    تا رکوردی رو انتخاب میکنم از برنامه خارج میشه و از خط زیر ایرد میگیره

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];
    عکس از خطا بگیر بذار و توی یه برنامه جدید تست کن باز این خطا رو داد اون برنامه رو بذار اینجا تا ببینمش

  19. #19

    نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];

    متاسفانه امکان کست این کد وجود نداره
    من از toolkit استفاده کردم و موقع اجرا ارور زیر میده
    Unable to cast object of type 'WpfApplication1.tbl1' to type 'System.Data.DataRowView'.

    WpfApplication1 اسم سالوشن
    tbl1 اسم جدول
    آخرین ویرایش به وسیله Neyshaburi : شنبه 21 شهریور 1394 در 15:26 عصر

  20. #20

    Lightbulb نقل قول: بدست آوردن ID رکورد انتخاب شده

    نقل قول نوشته شده توسط Neyshaburi مشاهده تاپیک
    DataRowView dg_row = (DataRowView)mydatagrid.SelectedItems[0];

    متاسفانه امکان کست این کد وجود نداره
    من از toolkit استفاده کردم و موقع اجرا ارور زیر میده
    Unable to cast object of type 'WpfApplication1.tbl1' to type 'System.Data.DataRowView'.

    WpfApplication1 اسم سالوشن
    tbl1 اسم جدول

    بالاخره اینجوری حل شد


    tbl1 tbl = new tbl1();
    tbl1 dr = (tbl1)MyDataGrid.Items[MyDataGrid.SelectedIndex];
    MessageBox.Show(dr.id.ToString());



    با سپاس از دوست عزیزم یونس

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 14:21 عصر
  2. سوال: بدست آوردن آدرس فایلهای انتخاب شده در OpenFileDialog
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1387, 13:49 عصر
  3. سوال: بدست آوردن آخرین رکورد Insert شده
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 09:12 صبح
  4. بدست آوردن آخرین رکورد Insert شده
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 15:50 عصر
  5. بدست آوردن آدرس فایل انتخاب شده
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 00:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •