نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: نظر شما در مورد قالب سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نظر شما در مورد قالب سایت

    سلام
    من قبلاً یه تاپیک زدم. و نظر دوستان رو در مورد قالب سایتم خواستم. بعد امدم قالبم رو عوض کردم. و با بوت استرپ یه قالب زدم. گرافیک سایت رو هم خودم انجام دادم. هم برنامه نویسی و هم گرافیکش کار خودم بوده. میخواستم نظرتون رو بگید. من انتقاد پذیرم.
    http://ravand-design.ir/
    برای بررسی قالب در دیگر نمایشگر ها دکمه های ctrl shift m را در مرورگر فایرفاکس بزنید.
    متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    سلام دوست عزیز
    این فونت یکان خز شده به نظرم میشه از فونت های بهتر هم استفاده کرد فونتت کلا مشکل داره به صورت دندونه دندونه میاره به عنوان مثلا حرف ن رو متن راوند دیزاین ببین
    وقتی صفحه کوچیک میشه کلمه ی منوها غلطه باید بشه منو منوها نداریم که
    قالب به نظرم روح نداره...میتونی از ترکیب رنگ بهتری استفاده کنی
    اون عکس کلاه قرمزی هم و با عکسای کنارش بی کیفیت هستن...یه نکته ی ریز اینه که اگه از تصاویر زیبا و با کیفیت استفاده بشه توی قالب کلی قیافه قالب عوض میشه..
    آخرین ویرایش به وسیله سعید کشاورز : سه شنبه 05 اسفند 1393 در 11:49 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    این فونت یکان خز شده به نظرم میشه از فونت های بهتر هم استفاده کرد فونتت کلا مشکل داره به صورت دندونه دندونه میاره به عنوان مثلا حرف ن رو متن راوند دیزاین ببین
    خیلی ها رو دیدم از این فونت استفاده میکنند. نمیفهمم مشکلش چیه! حالا پیشنهاد شما چه فونتی هس؟
    متشکرم.

  4. #4

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    خیلی ها رو دیدم از این فونت استفاده میکنند.
    واسه همین گفتم خزه دیگه فکر کنم باید از نسخه اصلاح شده ی این فونت استفاده کنی..به نظرم فونت b Koodak هم قشنگه..
    البته فونت فقط یه قسمت قضیس..
    یه افکت hover هم به اون باکس هایی که سه تایی کنار هم چیدی بدی خوب میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نظر شما در مورد فونت yekanweb-regular چیه؟ یکی از دوستان پیشنهاد داد.

  6. #6

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    نظر شما در مورد فونت yekanweb-regular چیه؟ یکی از دوستان پیشنهاد داد.
    روی سایتش فعالش کن ببینیم خوب

  7. #7

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    عالیه فقط یه کم روح نداره واسه کاربر جذابیت خاصی نداره که نگهش داره از رنگ ها گرم هم استفاده کن یه چند تا بخش سایتت رو

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    روی سایتت فعالش کن ببینیم خوب
    فعالش کردم. و دیدم فونت هاش خیلی بهتر شده. نظرتون چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    عالیه فقط یه کم روح نداره واسه کاربر جذابیت خاصی نداره که نگهش داره از رنگ ها گرم هم استفاده کن یه چند تا بخش سایتت رو
    یکی از بچه ها رنگ آبی پر رنگ تر رو پیشنهاد داد. شما میتونی یه رنگ آبی بهم پیشنهاد بدی که اینطوری که میگی باشه؟ اگه کد هگزاد دسیمالش رو هم بهم بدید ممنون میشم.

  10. #10

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    اهان..حالا اوکی شد...الان فونتش تمیز نشون داده میشه،...من توی همه ی مرورگرها تست نکردم.اگه توی ie اوکی باشه حله..

  11. #11

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    سلام . قلبتونو دیدم قشنگ و ساده و مرتب بود . فقط یه پیشنهاد , کد های css رو اگه بزاری تویه یه فایل دیگه فکر کنم سورست زیبا تر میشه .

    منظورم کد های خط 31 تا 417 هستش . ( تگ style در سورس )

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط <?php?> مشاهده تاپیک
    سلام . قلبتونو دیدم قشنگ و ساده و مرتب بود . فقط یه پیشنهاد , کد های css رو اگه بزاری تویه یه فایل دیگه فکر کنم سورست زیبا تر میشه .

    منظورم کد های خط 31 تا 417 هستش . ( تگ style در سورس )
    من کدهایی که مشترک بود رو گذاشتم توی یه فایل جدا و اونایی که مشترک نبود گذاشتم توی همون صفحه. فکر میکنم اینطوری اصولی تره.


    اهان..حالا اوکی شد...الان فونتش تمیز نشون داده میشه،...من توی همه ی مرورگرها تست نکردم.اگه توی ie اوکی باشه حله..
    اکسپلورر اهمیتی نداره. به نظرم کسی که با اکسپلورر میاد توی نت همون بهتر که نیاد. این قالب از اکسپلورر 9 به بعد پشتیبانی میکنه از ورژن های پایین تر پشتیبانی نمیکنه. 9 هم که پشتیبانی میکنه. سایه ی متن رو براش توی اکسپلورر فعال نکردم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    اقا چه عجب ما یه سایت واکنشگرا که واقعا به دونه عیب ریسپانسیو باشه رو دیدیم ... !!!
    فقط دو تا عیب کوچولو .. یکی این که وقتی کوچیک میکنم مرورگرو از یه اندازه ای به بعد عنوانت میره تو دوتا خط و قسمت دوم میره زیر عکس که نماید واکنشگراس ... !!!
    دومیم اینه که وقتی مرورگر کوچیک میشه و منوها میره داخل باکس , اون باکسه نباید اینقد کوچیک باشه .. اصولش اینه که اون باکسه کل طول مرورگرو بگیره (البته من تو سایت خودم رعایتش نکردم )
    واسه باکسات موقع هاور شدن یه واکنشی بزار .. و به المانات یا عناصر وبسایتت یه افکتی بده با اسکرول مرورگر ... !!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    یکی این که وقتی کوچیک میکنم مرورگرو از یه اندازه ای به بعد عنوانت میره تو دوتا خط و قسمت دوم میره زیر عکس که نماید واکنشگراس ... !!!
    خب من به این متن واحد em دادم. اگه واحدهای دیگه بدم که با کوچیک شدن قالب متن هم کوچک بشه اون موقع متن اونقدر کوچیک میشه که دیده نمیشه.

    دومیم اینه که وقتی مرورگر کوچیک میشه و منوها میره داخل باکس , اون باکسه نباید اینقد کوچیک باشه .. اصولش اینه که اون باکسه کل طول مرورگرو بگیره (البته من تو سایت خودم رعایتش نکردم
    )
    کدوم باکس رو میگید؟ دقیقا کجاشه؟
    واسه باکسات موقع هاور شدن یه واکنشی بزار .. و به المانات یا عناصر وبسایتت یه افکتی بده با اسکرول مرورگر ... !!!
    پیشنهاد خوبیه بهش فکر کرده بودم. ولی من سلیقه ندارم. موندم چه افکت هایی به اینا بدم؟ میشه یه پیشنهادی بدید؟ مثلاً اون باکس چه حرکتی داشته باشه؟ اون متن چه حرکتی داشته باشه؟ بره بالا و بیاد پایین؟ و...
    متشکرم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    سلام
    خوب، زیبا، ساده، جم و جور
    موفق باشی دوست من

  16. #16

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    قالب سایت معمولی رو به ضعیف است.

    امنیت سایت ضعیف است

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط reza4230985 مشاهده تاپیک
    قالب سایت معمولی رو به ضعیف است.

    امنیت سایت ضعیف است
    متوجه نشدم! امنیت سایت من ضعیفه؟

  18. #18

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    این رنگ آبی رسمی تر و بهتره اینم کد هگزادسیمالش : #174A97

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    خب من به این متن واحد em دادم. اگه واحدهای دیگه بدم که با کوچیک شدن قالب متن هم کوچک بشه اون موقع متن اونقدر کوچیک میشه که دیده نمیشه.
    متنتو تو یه جایی کوچیک کن .. تا جایی که جا داره .. از اونجا به بعد م یه حرکتی کن که ارطفاع دایوت بزرگ شه که وقتی دو خطی میشه این اتفاقا براش نیوفته .. !!!
    کدوم باکس رو میگید؟ دقیقا کجاشه؟
    منوش دیگه .. درباره ما .. تماس با ما .. !!! مثلا اینو نگاه کن http://مطلب.را.کامل.قرار.دهید/

    برای افکت اسکرولم از http://www.jahanpay.com/ ایده بگیر + خلاقیت

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    راستی برای رنگبندیم از
    http://www.flatuicolorpicker.com/
    و
    http://flatuicolors.com/
    استفاده میتونی بکنی

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    سلام.
    قالب زیبا و ساده ایه.
    موفق باشید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    از اونجا به بعد م یه حرکتی کن که ارتفاع دایوت بزرگ شه
    بوت استرپ محدودیت داره. نمیشه ارتفاع رو هم زیاد کرد. برای همینه که دارم به این فکر میکنم که یا شخصی سازیش کنم یا از مدیا کوئری استفاده کنم.

    از همه ی دوستان واقعا ممنونم نظراتتون خیلی بهم کمک میکنه اگه بازم نظری دارید بگید.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    این رنگ آبی رسمی تر و بهتره اینم کد هگزادسیمالش : #174A97
    این رنگی که دادید خیلی پر رنگ بود حس کردم بهش نمیاد. امدم یه رنگ دیگه بهش دادم اینو ببینید با فتوشاپ درستش کردم.
    http://s5.picofile.com/file/8173503584/jadid.png
    بهش میاد؟

  24. #24

    نقل قول: نظر شما در مورد قالب سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    سلام
    من قبلاً یه تاپیک زدم. و نظر دوستان رو در مورد قالب سایتم خواستم. بعد امدم قالبم رو عوض کردم. و با بوت استرپ یه قالب زدم. گرافیک سایت رو هم خودم انجام دادم. هم برنامه نویسی و هم گرافیکش کار خودم بوده. میخواستم نظرتون رو بگید. من انتقاد پذیرم.
    http://ravand-design.ir/
    برای بررسی قالب در دیگر نمایشگر ها دکمه های ctrl shift m را در مرورگر فایرفاکس بزنید.
    متشکرم.


    عالی و سایت روونی دارید عزیز

    سایت منم اگه میشه ببنینین و نظر بدید
    لپ تاپ استوک

تاپیک های مشابه

  1. نظر شما در مورد این نوع طراحی قالب سایت
    نوشته شده توسط learningtv.i در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 21 بهمن 1393, 19:05 عصر
  2. گفتگو: نظر شما در مورد این سایت که طراحی کردم
    نوشته شده توسط sportin در بخش PHP
    پاسخ: 33
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 21:25 عصر
  3. پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 19:19 عصر
  4. گفتگو: نظر شما در مورد اولین سایت بنده (فریلنسر)
    نوشته شده توسط HASAN604 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 01:14 صبح
  5. حرفه ای: نظر شما در مورد قالب طراحی شده ...
    نوشته شده توسط khanlo.javid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 08:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •