نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای برنامه در پایتون

  1. #1

    اجرای برنامه در پایتون

    سلام دوستان
    خواستم ی برنامه ی ساده ران کنم تو پایتون : برنامه ای که ی عدد رندم سیستم بگه .بعد ما حدس بزنیم عدده چنده.

    برنامه رو نوشتم بعد عدد که حدس میزنم همش میگه بزرگه(برنامه خیلی ابتداییه :)) :
    num = random()
    run = True
    while run:
    ges = int(input('your num: '))
    if ges == num:
    print 'ok'
    run = False
    elif ges<num:
    print 'no , its low'
    elif ges>num:
    print 'no ,its bigger'
    print 'done'


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اجرای برنامه در پایتون

    تابع random یک عدد اعشاری کوچکتر از یک تولید میکنه به خاطر همینه که شما همیشه بزرگتر حدس میزنید!
    باید از این تابع استفاده کنید:

    import random
    random.randint(1, 30)

  3. #3

    نقل قول: اجرای برنامه در پایتون

    def aval(n):
    s = 0
    for i in range(1,n+1):
    if n%i ==0:
    s+=1
    if s==2:
    return i
    else:
    return 0


    def jameaval(z):
    while z:
    for j in range(1,n+1):
    m = n-aval(j)
    if aval(m) :
    print m, '+' ,aval(j), '=',n


    n = input('Enter your num : ')
    jameaval(n)
    برنامه ای که ی عدد از ورودی بگیره و تشخیص بده عدد از جمع اعداد اول بدست میاد یا نه. مثلا 34 میشه :
    17+17=34
    31+3=34 و .. چکار کنم از حلقه بیاد بیرون. اعداد تکراری نشون میده.
    آخرین ویرایش به وسیله hirad000 : پنج شنبه 07 اسفند 1393 در 17:02 عصر

  4. #4

    نقل قول: اجرای برنامه در پایتون

    حلقه for تو پایتون فقط زیرهم چاپ میکنه ؟ میخوام مربع تو در تو با ستاره چاپ کنم زیر هم میره. مربع نمیسازه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: اجرای برنامه در پایتون

    برای بیرون اومدن از حلقه باید از دستور break استفاده کنی..

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نحوه اجرای برنامه در پایتون
    نوشته شده توسط serhossien در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 01 آذر 1389, 13:47 عصر
  2. اجرای برنامه هنگام خاموش شدن
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:54 صبح
  3. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح
  4. سئوال در مورد جستجو فایل و اجرای برنامه EXE از داخل برنامه
    نوشته شده توسط k_h در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 09:12 صبح
  5. اجرای برنامه هنگام خاموش شدن
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 تیر 1382, 21:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •