نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

  1. #1

    آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    سلام و درود
    دوستان عزیز خواستم بدونم کامپوننتی یا دستوری هست که خروجی cmd رو که دستوراتشو خودمون نوشتیم، در خروجی textbox یا richtextbox نمایش داد، به صورتی که ثانیه به ثانیه از خروجی در تکس باکس نمایش بده ؟

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    سلام

    روش زیر بکارت میاد؟


    Dim myProcess As Process = New Process
    Dim s As String
    myProcess.StartInfo.FileName = "c:\windows\system32\cmd.exe"
    myProcess.StartInfo.UseShellExecute = False
    myProcess.StartInfo.CreateNoWindow = True
    myProcess.StartInfo.RedirectStandardInput = True
    myProcess.StartInfo.RedirectStandardOutput = True
    myProcess.StartInfo.RedirectStandardError = True
    myProcess.Start()

    Dim sIn As System.IO.StreamWriter = myProcess.StandardInput
    Dim sOut As System.IO.StreamReader = myProcess.StandardOutput
    Dim sErr As System.IO.StreamReader = myProcess.StandardError

    sIn.AutoFlush = True
    sIn.Write("ipconfig" & System.Environment.NewLine)
    sIn.Write("exit" & System.Environment.NewLine)
    s = sOut.ReadToEnd()

    If Not myProcess.HasExited Then
    myProcess.Kill()
    End If
    cmdOutputTextBox.Text = s
    cmdOutputTextBox.Visible = True
    sIn.Close()
    sOut.Close()
    sErr.Close()
    myProcess.Close()

  3. #3

    نقل قول: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    با تشکر
    ولی این هم دستورات خودم رو نشون میده
    هم آدرس رو نشون میده

    میشه با همین دستور فقط خروجی رو نمایش بده ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Rain_Saeid مشاهده تاپیک
    با تشکر
    ولی این هم دستورات خودم رو نشون میده
    هم آدرس رو نشون میده

    میشه با همین دستور فقط خروجی رو نمایش بده ؟
    بله
    تو کد فسمتی هست که از writer و reader استفاده شده
    شما هرکدوم رو نیاز دارید استفده کنید و اون یکی رو پاک کنید

    منظورم اینجاست:

    Dim sIn As System.IO.StreamWriter = myProcess.StandardInput

  5. #5

    نقل قول: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بله
    تو کد فسمتی هست که از writer و reader استفاده شده
    شما هرکدوم رو نیاز دارید استفده کنید و اون یکی رو پاک کنید

    منظورم اینجاست:

    Dim sIn As System.IO.StreamWriter = myProcess.StandardInput
    تشکر دوست عزیز
    میشه توضیح بدین که اگه بخوام فقط خروجی نمایش داده بشه، دستورش چیه؟
    و اینکه این پروسه لحظه به لحظه نمایش نمیده متاسفانه

    ولی بازم تشکر و موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: آیا میشه خروجی cmd رو ثانیه به ثانیه در textbox نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Rain_Saeid مشاهده تاپیک
    تشکر دوست عزیز
    میشه توضیح بدین که اگه بخوام فقط خروجی نمایش داده بشه، دستورش چیه؟
    و اینکه این پروسه لحظه به لحظه نمایش نمیده متاسفانه

    ولی بازم تشکر و موفق باشید
    سلام
    میتونید با استفاده از تایمر هر نیم ثانیه خروجی بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه یک پیغام رو بعد 3 ثانیه به کاربر نشون داد؟؟؟
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1393, 13:48 عصر
  2. آیا با نام stored procedure میشه خروجی داشت
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 13:26 عصر
  3. سوال: چطوری میشه یک عکس رو از اینترنت درون کنترل PictureBax نمایش داد؟
    نوشته شده توسط ppaayyaamm در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 10:11 صبح
  4. آیا میشه از خروجی SP به عنوان یک جدول استفاده کرد !
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 18:06 عصر
  5. چطور میشه رکورد های بانک اکسس رو به صورت تصادفی نمایش داد؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 00:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •