نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال به اینترنت هنگام ساخت پروژه NodeJS

  1. #1

    Question اتصال به اینترنت هنگام ساخت پروژه NodeJS

    با سلام
    من به تازگی Node رو شروع کردم و در محیط intellij هم node , npm رو راه انداختم و پروژه ساختم ولی وقتی به اینترنت متصل نیستم نمیتونم پروژه جدید ایجاد کنم؟
    میشه در این مورد توضیح بدید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اتصال به اینترنت هنگام ساخت پروژه NodeJS

    شما می تونید پروژه ایجاد کنید و این کار رو با npm init انجام میدید. اما برای نصب لایبرری های مورد نیاز پروژه نیاز به اینترنت دارید. npm در خیلی لحظه ها تلاش میکنه متصل بشه به مخزن موجودش روی اینترنت.

  3. #3

    نقل قول: اتصال به اینترنت هنگام ساخت پروژه NodeJS

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    شما می تونید پروژه ایجاد کنید و این کار رو با npm init انجام میدید. اما برای نصب لایبرری های مورد نیاز پروژه نیاز به اینترنت دارید. npm در خیلی لحظه ها تلاش میکنه متصل بشه به مخزن موجودش روی اینترنت.
    ممنون
    من وقتی به نت کانکت هستم فقط میتونم پروژه بسازم؟
    چطور میتونم این مشکل برطرف کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: اتصال به اینترنت هنگام ساخت پروژه NodeJS

    بعید می دونم npm init نیازی به اینترنت داشته باشه... اما خب این خیلی طبیعیه که شما در زمان توسعه دسترسی به نت داشته باشید.
    اگه ندارید و داره خطا میده می تونید ازش استفاده نکنید. یه فایل package.json برای خودتون دستی درست کنید و تو شاخه پروژتون بزارید.
    ولی خب به طبع اون در اجرای کامند های بعدیه npm نیاز به نت خواهید داشت.

تاپیک های مشابه

  1. خطا هنگام ساخت پروژه جدید
    نوشته شده توسط sepehrazimi در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1393, 10:14 صبح
  2. نبودن گزینه windows Application در هنگام ساخت پروژه جدید
    نوشته شده توسط m_soheyl_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1392, 07:16 صبح
  3. اررو هنگام ساخت پروژه در ویژوال استادیو
    نوشته شده توسط kingtak در بخش پروژه Mono
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 04:06 صبح
  4. سوال: برنامه اتصال به اینترنت بدون ساخت کانکشن
    نوشته شده توسط devablog در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 10:34 صبح
  5. فعال شدن هنگام اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1383, 09:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •