نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ بدون نمایش viewer در سی شارپ با کریستال ریپورت چگونه امکان پذیر است؟

  1. #1

    چاپ بدون نمایش viewer در سی شارپ با کریستال ریپورت چگونه امکان پذیر است؟

    چاپ بدون نمایش viewer در سی شارپ با کریستال ریپورت چگونه امکان پذیر است؟ یعنی با زدن یک دکمه مستقیم گزارش چاپ شود؟

  2. #2

    نقل قول: چاپ بدون نمایش viewer در سی شارپ با کریستال ریپورت چگونه امکان پذیر است؟

    کسی جوابگو نیست؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: چاپ بدون نمایش viewer در سی شارپ با کریستال ریپورت چگونه امکان پذیر است؟

    reportViewer1.PrintDialog();

    یک ویور مخفی پشت فرم و کد بالا

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 19:23 عصر
  2. چاپ بدون نمایش کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط amini699 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 20:17 عصر
  3. مثالهایی از سی شارپ و کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:04 عصر
  4. نمایش حاصل جمع یک ستون در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1386, 11:35 صبح
  5. نمایش کل محتویات فیلد در textbox کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط negar1364 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 02:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •