نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: Gotoandstop

  1. #1

    Question Gotoandstop

    با سلام
    من در قسمت sence1 یک Movi Clip درست کردم و باز در قسمت Sence1 یه دوکمه گزاشتم حالا می خوام وقتی دکمه زده شد Movie clip من بره به لیبل Page4 از این دستور استفاده کردم ولی کار نکرد
    on (press, release) {
    _Safe.gotoAndStop('Page4');
    }

    راستی چرا همه چی برگشته به حالته چند روزه پیش !!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : یک شنبه 11 تیر 1385 در 20:35 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ای وای بر من بادا : کی حال داره دوباره گفتگوی مرجع رو باز کنه !!!
    راستی چرا همه چی برگشته به حالته چند روزه پیش !!!!!!
    یه نگاهی به این گفتگو بیاندازید لینک گفتگو

    به این شکل عمل کنید :

    _root.movie_clip_name.gotoAndStop( 'page4' );


    یا حق ...

  3. #3
    آقا نشد
    به این یه نگاه می ندازید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : چهارشنبه 25 مرداد 1385 در 14:26 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    مثل همیشه FLASH 8 ندارم ( اگر قصد ضمیمه فایلی را داشتید ابتدا یک Save As از آن تهیه کنید و در هنگام ذخیره جدید در صورت ممکن گذینه پروژه Flash MX را انتخاب کنید ) ...

    یا حق ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    بفرما این هم ام یکس
    دستتون درد نکنه
    آخرین ویرایش به وسیله هانی هاشمی : چهارشنبه 25 مرداد 1385 در 14:26 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    مشکل فایل ارسالی خیلی ساده است ، شما یک MovieClip دارید و یک دکمه حالا اینها چطور به هم دسترسی دارند با یک نام ( نه نامی که در کتابخانه دارند ) ، شما کافی است در صفحه کار بر روی MovieClip کلیک کرده و در سمت چپ و پایین نامی را برایش انتخاب کنید که در کل اسکریپت نویسی از آن نام استفاده می کنند ...

    یا حق ...

  7. #7
    دستتون درد نکنه این مشکل حل شد
    ولی وقتی داخل برنامم می زارم این پیغام رو می ده؟
    **Error** Scene=Scene 1, layer=DOKME2, frame=63:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances
    on(rollOver){

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    پیغم خطا مبتنی بر این است که شما یک اکشن مربوط به دکمه ها را بر روی یک MovieClip قرار داده اید ، بجای on از onRollover استفاده کنید ...

    یا حق ...

  9. #9
    درست نشد
    **Error** Scene=Scene 1, layer=DOKME1, frame=59:Line 1: Syntax error.
    onRollOver{

    Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    کدی که در برنامه نوشته اید را ضمیمه کنید تا بهتر بشه کمک کرد ...

    یا حق ...
    آخرین ویرایش به وسیله Hamid_PaK : چهارشنبه 14 تیر 1385 در 15:54 عصر

  11. #11
    on(rollOver){
    this.gotoAndPlay ('S1');
    }
    on(rollOut){
    this.gotoAndPlay ('S2');
    }
    ________________
    اینم راه دومی که شما گفتین
    onRollOver{
    this.gotoAndPlay ('S1');
    }
    onRollOver{
    this.gotoAndPlay ('S2');
    }
    هر دوش ارور داد

    بفرمایید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    ببینید شما در روش خدتون درست عمل کرده اید ولی پیغام خطا مبتنی بر این است که شما کد را بر روی آبجکت نادرست نوشته اید ... ، این رو چک کنید .
    و نکته دیگه اینکه شما باید از onRollover در فریمها و به این روش استفاده کنید ...

    onRollover = function () {
    // ... statment
    }


    یا حق ...

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_PaK
    ، این رو چک کنید .
    ، یعنی چی

    این رو هم امتحان کردم
    onRollover = function () {
    // ... statment
    }

    بازم همون ارور رو داد
    ممنون از پیگیریتون

  14. #14
    بالاخره درست شد
    همه ی فریم های برنامه رو کپی کردم و داخل یه فلش دیگه کپی کردم و بعدش درست شد
    نمی دونم حالا چه ربطی داشت به کپی کردن
    دستتون درد نکنه که کمک کردید واقعا ازتون متشکرم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    هیچ دلیل خاصی برای درست شدن همین طوری چیزی وجود نداره اگر دوست داشتید پروژه ای که خطا داشت رو ضمیمه کنید تا خطا رو پیدا کنیم .. احتمال اینکه از تنظیمات پروژه بوده باشه نیز می رود ...

    موفق باشید ، یا حق ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •