نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نکات ابتدایی در پایتون

  1. #1

    نکات ابتدایی در پایتون

    سلام دوستان .
    چطوری ی سری کتابخونه به پایتون اضافه کنم ؟ تو ویندوز. pip نصب شده. کتابخونه ای مثل crypto . فایل pycrypto-2.6.1 دانلود کردم . بعد خود lib که داخلش بود گذاشتم تو مسیر C:\Python27\Lib\site-packages . بعد که بخوام استفاده کنم نمیشناسه crypto رو.
    ی راهنمایی کنید .
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    یعنی هیچکی بلد نیست؟
    کارمون گیره.
    با سرچ بدست نمیاریم.

  3. #3

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    بايد نصبش كني...
    اون پوشه اي كه دانلود كردي بايد داخلش يه فايل setup.py داشته باشه.با cmd برو داخل پوشه دانلودي و دستور زير رو بزن

    setup.py install
    اگه نصب صورت گرفته باشه بايد داخل lib و توي site-packages اومده باشه.

  4. #4

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    بايد نصبش كني...
    اون پوشه اي كه دانلود كردي بايد داخلش يه فايل setup.py داشته باشه.با cmd برو داخل پوشه دانلودي و دستور زير رو بزن

    setup.py install
    اگه نصب صورت گرفته باشه بايد داخل lib و توي site-packages اومده باشه.
    error میده : unable to find vcvarsall.bat ......

  5. #5

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    دوستان این error در نصب کتابخونه تو پایتون برای چیه؟ unable to find vcvarsall.bat

  6. #6

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط hirad000 مشاهده تاپیک
    دوستان این error در نصب کتابخونه تو پایتون برای چیه؟ unable to find vcvarsall.bat

    مربوط به ويندوزت ميشه.
    به لينكاي زير يه سري بزن.

    http://stackoverflow.com/questions/1...3-in-windows-8


    http://stackoverflow.com/questions/2...-vcvarsall-bat

  7. #7

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    چرا از pip استفاده نمیکنی ؟ اون خودش به صورت اتوماتیک کتابخونه رو نصب میکنه .

  8. #8

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط arefenayat مشاهده تاپیک
    چرا از pip استفاده نمیکنی ؟ اون خودش به صورت اتوماتیک کتابخونه رو نصب میکنه .
    منظورتو چیه؟ pip که نصبه .هست تو پایتون. منظورتون دستور خاصیه؟

  9. #9

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    مربوط به ويندوزت ميشه.
    به لينكاي زير يه سري بزن.

    http://stackoverflow.com/questions/1...3-in-windows-8


    http://stackoverflow.com/questions/2...-vcvarsall-bat
    من microsoft visual C++‎ for python نصب کردم. ی کتابخونه twisted رو تونستم نصب کنم و حل شد . ولی برای crypto همین ارور رو داد.یعنی باید visual 2010 یا... نصب کنم. سرچ زدم چیزی دستگیرم نشد.

  10. #10

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    pip install crypto
    با این دستور خود pip اتوماتیک کتابخونه رو نصب میکنه

  11. #11

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط arefenayat مشاهده تاپیک
    pip install crypto
    با این دستور خود pip اتوماتیک کتابخونه رو نصب میکنه
    نمیشه. pip رو نمیشناسه. من این کارا رو انجام میدم: پوشه ای که کتابخونه توشه رو میزارم رو دسکتاپ(پوشه ای که دانلود کردم).بعد واردش میشم وارد کتابخونه و بعد دستور میزنم که pip رو نمیشناسه.
    cd desktop/python-master/lib
    pip install crypto
    یا دستور دیگه :
    cd desktop/python-master
    setup.py install
    یعنی کل پوشه رو برام اکسترکت کنه داخل محل ذخیره پایتون. برای کتابخونه twisted دستور دوم زدم جواب داد. برای کتابخونه دیگه میگه : run time error autoconf error

  12. #12

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نمیدونم دستور دومت مشکلش چیه ولی برای اجرای pip توی پوشه ای که نصبه باید cd کنی
    مثلا
    cd C:\Python34\Scripts

    شما درایو c و فولدر python34 رو طبق مال خودتون تنظیم کنید .
    بعد از اینکه cd کردی pip install crypto رو بزن، من خودم تست کردم crypto نصب شد بدون مشکل .
    -----------------------------------
    میتونی هم یه Environment variable به ویندوزت اضافه کنی با آدرس روبرو تا هردفعه نیاز نباشه cd بزنی ، و با دستور مستقیم بتونی pip رو فراخوان کنی .
    C:\Python34\Scripts;


    البته شاید pip کلا رو سیستمت نصب نباشه که در اون صورت لینک زیر رو بخون
    https://pip.pypa.io/en/latest/installing.html

  13. #13

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط arefenayat مشاهده تاپیک
    نمیدونم دستور دومت مشکلش چیه ولی برای اجرای pip توی پوشه ای که نصبه باید cd کنی
    مثلا
    cd C:\Python34\Scripts

    شما درایو c و فولدر python34 رو طبق مال خودتون تنظیم کنید .
    بعد از اینکه cd کردی pip install crypto رو بزن، من خودم تست کردم crypto نصب شد بدون مشکل .
    -----------------------------------
    میتونی هم یه Environment variable به ویندوزت اضافه کنی با آدرس روبرو تا هردفعه نیاز نباشه cd بزنی ، و با دستور مستقیم بتونی pip رو فراخوان کنی .
    C:\Python34\Scripts;


    البته شاید pip کلا رو سیستمت نصب نباشه که در اون صورت لینک زیر رو بخون
    https://pip.pypa.io/en/latest/installing.html
    مرسی. نصب شد. ولی cryptomath رو نمیشناسه.cryptomath ماژوله یا کتابخونه؟

  14. #14

    نقل قول: نکات ابتدایی در پایتون

    من بعد اینکه crypto نصب کردم بازم بعضی ماژول های مربوط به این کتابخونه ارور میده . مثلا crypto.util.py3compat
    میگه همچین ماژولی نیست. درصورتی که همچنین چیزی تو فایل کریپتو هست.

تاپیک های مشابه

  1. چرخه تولید نرم افزار و نکات حاکم بر آن
    نوشته شده توسط marandi در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1395, 20:32 عصر
  2. نکات مفید در استفاده از IDE دلفی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 56
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 08:00 صبح
  3. کی فکر می کنه ابتدایی ترین چیز های دلفی را بلد است؟
    نوشته شده توسط houshmand در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 21:47 عصر
  4. نکات مهم در طراحی بانک ها در webpage
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •