نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فوری » از کار افتادن منو های .net 2 پس از آپلود سایت

  1. #1

    فوری » از کار افتادن منو های .net 2 پس از آپلود سایت

    سلام
    بعد از اینکه سایتم رو آپلود کردم تمام navigation ها از کار افتاد کار های زیر رو هم انجام دادم ولی درست نشد :
    1- aspnet_client رو بارگزاری کردم
    2- حتی بصورت دستی لینک جاوایی smartnav... رو هم داخل صفحه کردم ولی درست نشد که نشد....
    3- از admin سرور خواستم که aspnet_regiis -c رو انجام بده ولی گفت نمیکنه اینکارو
    میشه یه نگاهی بندازید
    http://www.ariadata.ir

  2. #2
    SiteNavigation شما احتمالا باید یک فایل XML با نام "web.sitemap" داشته باشه.
    این فایل رو همراه با پروژه آپلود کردید؟ مسیر رو به صورت صحیح فیزیکی بر روی سرور دادید؟

  3. #3
    خیر جناب راد از دیتابیس خوندم و با حلقه for تو در تو ریختم داخل navigation
    چی کار کنم حالا؟

  4. #4
    http://msdn.microsoft.com/library/de...ebresource.asp
    اقای راد من این رو پیدا کردم و فکر کنم مشکل از اینجاست اگه میشه راهنمایی کنید

  5. #5
    مقدمه:
    اول از همه باید بگم که بنده اکثر مشکلاتی که کاربران با کنترل هایی از قبیل Validator ها، Menu ها و کلا کنترل هایی که به نوعی عملکرد خود را با استفاده از جاوا اسکریپت تکمیل می کنند، ندارم. چرا؟
    چون بنده از هاست های ایرانی استفاده نمی کنم. بیشتر مدیران هاست های ایرانی، متاسفانه دانش لازم رو برای مدیریت وب سایت هایی میزبانی شده توسط سرور خود ندارند. در نتیجه، کاربران با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
    هاستی که بنده استفاده می کنم، www.dotnetpark.com هست.
    این هاست، ضمن ساپورت باورنکردنی 24 ساعته، فورومی را نیز برای پرسش های متداول و اعمالی که کاربران به کرار با اونها سر و کار دارند در اختیار دارد.
    --------------------------
    مشکلی که مطرح کردی (عدم کارایی منوها پس از آپلود سایت)، یک مشکل عجیبه!
    چرا؟ چون در ASP.NET 2.0، دستورات جاوا اسکریپتی که کنترل ها با اونها سر و کار دارند، عمدتا به صورت Embed شده در زمان کامپایل برنامه به عنوان یک Resource کامپایل می شوند و در هنگام نیاز، به وسیله ی ارسال یک درخواست به یک HttpHandler با نام webresource.axd، به مرورگر پاس داده می شوند.
    احتمالا اگر آدرس URL کدگذاری شده ی خاصیت SRC رو - با اضافه کردن نام کامل سایت به ابتدای آن - در Address Bar وارد کنی، محتویات فایل جاوا اسکریپت مربوطه رو مشاهده می کنی.
    پس تا اینجا متوجه شدی که وجود فایل جاوا اسکریپت همراه با پروژه ضرورتی نداره!
    و اما...
    نام فایل جاوا اسکریپتی که عملکرد منوها از اون مشتق میشه، Menu.js هست.
    پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که این فایل رو بر روی سیستمت پیدا کنی و پس از آپلود اون به ریشه ی سایت، همانند یک فایل جاوا اسکریپت معمولی، در تگ Head بهش مسیردهی کنی.

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam
    آخه من میخوام بدونم چه ربطی به encoding یا اون <body onload="HTMLAreaInit();"> داره؟؟
    مشکل اینجاست که در دات نت 2 منو ها از وب رسورس برای داخل کردن جاوا اسکریپت استفاده میکنند


    <script src="/WebResource.axd?d=l7y6FCYkh0UbzQSCbmYIbA2&amp;t=63 2678938791672500" type="text/javascript"></script>


    <script src="/WebResource.axd?d=C9FNNSeZ_l0nX2yPoqwBZg2&amp;t=63 2678938791672500" type="text/javascript"></script>
    <script src="/WebResource.axd?d=SInnTacX4MJWndI498gd9_IUm67KGZNL R0bgMIytcqk1&amp;t=632678938791672500" type="text/javascript"></script>


    مشکل اینجاست که اینها وارد صفحه نمشن و منو از کار میفته
    nazaninam میشه بگی این کدها کجا ذخیره میشه؟ یعنی از کجا میتونم ببینم؟

  7. #7
    من مشکلم رو روی وب با یکم کلنجار رفتن به شکل زیر حل کردم:
    /WebResource.axd?d=SInnTacX4MJWndI498gd9_IUm67KGZNL R0bgMIytcqk1&amp;t=632678938791672500 این کد ها رو به آخر سایتم داخل لوکال هاست اضافه کردم که یک فایل به نام WebResource.axd دانلود شد این فایل رو به مثلا menu.js تغیر نام دادم و داخل صفحه به صورت دستی اضافش کردم فایل رو هم آپلود کرد
    آخرین ویرایش به وسیله nazaninam : یک شنبه 18 تیر 1385 در 13:25 عصر

  8. #8
    این مسئله webresource ها واقعا داره منو کلافه می کنه امروز یکی از پروژه های قبلیم که با دات نت 2005 بتا 2 بود باز کردم و خواستم یک navigation اضافه کنم دقیقا با مشکلی که رو هاستم داشتم برخورد کردم واقعا عجیبه
    عجیب تر از اون اینه که وقتی پروژه جدیدی add کردم و صفحات قبلیو توی این پروژه جدید اضافه کردم همه چیز درست شد
    دوستان کمک کنید بفهمیم این مشکل از کجاست ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •