صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 101 از 101

نام تاپیک: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام آقا قاسم ميشه لطف كني اون برنامه كه واسه اسكريپت پايگاه داده س رو يه جا ديگه آپ كني ؟ آخه لينكش پاك شده !

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام آقا قاسم ميشه لطف كني اون برنامه كه واسه اسكريپت پايگاه داده س رو يه جا ديگه آپ كني ؟ آخه لينكش پاك شده !
    و سلام به شما :)

    اینم لینک دانلود :

    http://s3.picofile.com/file/81958714...r_RGF.rar.html

    اما پست اول رو تست کردم سالمه (در واقع همین لینکه)
    پروژه کامل که ساخت دیتابیس از اسکریپت هم توش هست !

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    برنامه خوبی بود ممنون

  4. #84

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام
    این کامپوننت کار دوست عزیزمون Plus هستش و اینم تاپیک مربوطه :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...highlight=Plus

    بعد این که تو پوشه دیباگ ریختی کافی فقط دراگ کنی روی تولباکس ، تا اضافه بشه ...
    سلام اینکار رو کردم به ToolBox اضافه شد زمانی که به فرم اضافه می کنم تاریخ میلادی میاد (البته از Github) ورژن جدیدش 1.1 رو دانلود کردم

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط saeidghadiri مشاهده تاپیک
    سلام اینکار رو کردم به ToolBox اضافه شد زمانی که به فرم اضافه می کنم تاریخ میلادی میاد (البته از Github) ورژن جدیدش 1.1 رو دانلود کردم
    سلام
    توی properties میشه به شمسی تبدیلش کرد !
    و حالات دیگه مثل تاریخ کوتاه و ...

  6. #86

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام میشه یه Win form جدا بسازی فقط توش در رابطه با ایجاد دیتابیس سیستمی توضیج بدی؟

    1 چطور Script رو اون جوری که باید باشه درست کردین
    2 در مورد کلاسش توضیح بدین
    3 در مورد setting DB توضیح بدین
    4 چطور فراخوانی کردید فایل txt رو و...

    ممنون

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    خوبه برای شروع
    فقط یه جا گذاشتین کارتکس
    کاردکس درستشه
    در مورد حسابها هم باید بدهکار و بستانکار داشته باشین که لازمش خوندن کتاب حسابداری عمومی 1 هستش
    اینجور برنامه ها برای یادگیری خوبه
    اما چون نمونه برنامه های بدون باگ و فوق العاده کامل تو بازار زیاده بعد از یادگیری برنامه نویسی باید روی ایده های جدید کار کرد

    توی همین سایت کلی آدم دیدم که چند ماه وقت روی پروژه های مختلف میزارن اما اگه همونا متحد میشدن و با هم یه کار تیمی شروع میکردن الان یه شرکت بزرگ داشتن
    کار انفرادی آدمو بجایی نمیرسونه

  8. #88

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام لینک خرابه دانلود نمیشه!

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط shahramgh69 مشاهده تاپیک
    سلام لینک خرابه دانلود نمیشه!
    سلام
    امتحان کردم مشکلی نداره !

    http://uploadboy.com/1pas1znz8yex/3287//rar

  10. #90

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    ممنون دانلود شد فقط فایل دیتابیسش نیست برنامه ارور میده که به دیتا بیس وصل نیست

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط shahramgh69 مشاهده تاپیک
    ممنون دانلود شد فقط فایل دیتابیسش نیست برنامه ارور میده که به دیتا بیس وصل نیست
    دیتابیس رو از روی اسکریپت باید بسازین

    با یوزر anbar
    و پس 123

    و با این کلید دیتابیس ایجاد میشه (تصویر ضمیمه)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png db.png‏ (1.7 کیلوبایت, 171 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : سه شنبه 10 آذر 1394 در 14:48 عصر دلیل: اصلاح متن

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نام کاربری و رمز عبور چیه؟؟؟

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط oliya24 مشاهده تاپیک
    نام کاربری و رمز عبور چیه؟؟؟
    یوزر anbar
    پس 123

  14. #94

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    به نظر من کارت خیلی خوبه فقط با اعمال چند تا نکته بهتر از اینم میتونه بشه.
    1. استفاده از استور پروسیجر به جای کد نویسی در سی شارپ
    2.ذخیره کردن کانکشن استرینگ داخل app.config
    در کل کار خیلی خوبیه و معلومه که زحمت کشیدی واسش خسته نباشی.

  15. #95

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام
    فرم های فاکتور و کاردکس و .... که با استیمول ریپورت طراحی شدن چطوری میشه ویرایش کرد؟
    در برنامه اجرایی بعد از کلیک کردن قابل رویت هستن ولی در سورس برنامه همچین فرم های اطلا دیده نمیشن کجا هستند؟

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام
    فرم های فاکتور و کاردکس و .... که با استیمول ریپورت طراحی شدن چطوری میشه ویرایش کرد؟
    در برنامه اجرایی بعد از کلیک کردن قابل رویت هستن ولی در سورس برنامه همچین فرم های اطلا دیده نمیشن کجا هستند؟
    سلام :-)

    از این پروژه (آموزش) استفاده کنید :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%B1%DB%8C)

  17. #97

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام :-)

    از این پروژه (آموزش) استفاده کنید :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%D8%B1%DB%8C)
    تشکر مهندس
    ولی در این پروژه هیچ دیتا سورسی به گزارش نیست و من میخوام یک قسمت های از گزارش را تغییر بدم ولی گزارش را پیدا نکردم؟ چطوری باید تغییر بدم

    این کد نمایش گزارش هست
    PersianCalendar pcd2 = new PersianCalendar();
    string Date = pcd2.GetYear(DateTime.Now).ToString()
    + "/" +
    pcd2.GetMonth(DateTime.Now).ToString()
    + "/" +
    pcd2.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    StiVariable svd = new StiVariable("Date2", "Date2", typeof(string), Date, false);
    stiReport3.Dictionary.Variables.Add(svd);
    stiReport3.Show();

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    توی این پروژه ...
    توی فرم مربوط به گزارش باید یه کنترل sti report به فرم اضافه شده باشه (مثل کنترل تایمر و ...)

    روش که کلیک کنی ... یه گزینه داره به اسم designer
    با کلیک روی اون وارد محیط طراحی استیمول میشه و بعد از تغییرات فایل رو save کنید

    به این صورت هم توی محیط کد نویسی ، وارد محیط طراحی استیمول میشه :


    stiReport3.Design();

  19. #99

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    اینو نوشتم و خطا میده ؟ این ورژن را ندارم میشه برام ارسال کنید؟

    stiReport3.Design();

    هر ورژن هم میزارم خطا میده :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Smile نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    سلام
    این نسخه استفاده شده : Stimulsoft Reports Ultimate 2012.3
    حجم ش 202 مگ هست ...
    اگه نصب مشکلی نداشته باشه، موقع کلیک راست روی کنترل یا کلیک روی آیکون مثلث شکل خود کنترل (در حالت انتخاب) گزینه های توی عکس باید باشن
    و فایلهای توی عکس دوم هم حتما باید کنار پروژه باشه (و توی رفرنس معرفی بشه)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: دانلود پروژه انبارداری با مختصری توضیحات ...

    با سلام و تشکر قراوان از رحمات شما
    کاره جالبیه من تازه میخوام از vb به #C محاجرت کنم این برنامه ها واقعا کاربردی هستش
    البته دیگه خیلیا اینکار و نمیکنن که سورس رو رایگان در اختیار عموم بذارن
    خداقوت

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. دانلود پروژه های Visual Studio به زبان های (#VB,C++‎,C) + تبدیلگرها
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1392, 23:52 عصر
  2. دانلود پروژه پایان ترم من - text editor ساده
    نوشته شده توسط raziee در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 16:22 عصر
  3. خبر: دانلود پروژه ماشین حساب به همراه سورس
    نوشته شده توسط masoud.t123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 16:03 عصر
  4. دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 486
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 13:15 عصر
  5. دانلود : پروژه نقاشي (PaintPro)
    نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 15:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •