نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرق nosql وhadoop

  1. #1

    فرق nosql وhadoop

    با سلام واحترام
    یه سوال ابتدائی دارم.
    فرق nosql وhadoop چیست؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فرق nosql وhadoop

    نقل قول نوشته شده توسط amirreyhaneh مشاهده تاپیک
    با سلام واحترام
    یه سوال ابتدائی دارم.
    فرق nosql وhadoop چیست؟
    با تشکر
    به طور خلاصه NoSQL به مجموعه پایگاه داده های غیررابطه ای گفته می شود ولی Hadoop اصلا پایگاه داده نیست. Hadoop در واقع یک فریم ورک یا مجموعه ای از نرم افزارها و کتابخانه هایی است که ساز و کار پردازش حجم عظیمی از داده های توزیع شده را فراهم میکند. در واقع Hadoop رو میشه به یک سیستم عامل تشبیه کرد که طراحی شده تا بتواند حجم زیادی از داده ها را بر روی ماشین های مختلف پردازش و مدیریت کند و NoSQL را به نرم افزارهای نصب شده بر روی آن. در بین کتابخانه های هادوپ و به عنوان زیرپروژه های اون میشه به پایگاه های داده ای HBase و Cassandra اشاره کرد که جزو پروژه هادوپ و یکی از پایگاه های داده ای NoSQL می باشند.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3

    نقل قول: فرق nosql وhadoop

    سلام مجدد-بسیار ممنون ومتشکر از پاسخ ساده وکامل شما
    آیا هر پایگاه داده No sql از hadoop استفاده می کند یا فریم ورک دیگری می تواند داشته باشد؟مثلاً CouchBase از هادوپ استفاده میکنه؟

  4. #4

    نقل قول: فرق nosql وhadoop

    نقل قول نوشته شده توسط amirreyhaneh مشاهده تاپیک
    سلام مجدد-بسیار ممنون ومتشکر از پاسخ ساده وکامل شما
    آیا هر پایگاه داده No sql از hadoop استفاده می کند یا فریم ورک دیگری می تواند داشته باشد؟مثلاً CouchBase از هادوپ استفاده میکنه؟
    نمیتونم قطعا بگم که همه پایگاه های داده NoSQL رو میشه به هادوپ ارتباط داد و اتصال داد ولی میشه مثال های زیادی حتی از پایگاه های داده ای رابطه ای مثل Oracle و یا MySQL زد که می توانند با هادوپ کار کنند. در واقع اکثریت اونها از زیرپروژه Apache Sqoop استفاده میکنند که می توان به طور مثال Couchbase ، MySQL و Oracle رو به اون ارتباط داد.

    برای اتصال Couchbase به هادوپ باید کانکتور مخصوص خودش رو از سایتش دانلود کنید:
    http://docs.couchbase.com/admin/hadoop/hadoop-1.2.html

    در ضمن من راهنمای کامل(البته به انگلیسی) اتصال Couchbase به هادوپ رو به دلیل اینکه دانلود از سایت IBM در ایران تحریم هست قرار دادم که میتونید استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: فرق nosql وhadoop

    یه چیزی که دوست دارم اضافه کنم اینه که اکوسیستم هدوپ به منظور پردازش وسیع دیتای خیلی بزرگ و دراوردن اطلاعات از تو اون بوجود امده و استفاده میشه.
    موج NoSQL هم تو همین راستا تقریبن بوده اما بیشتر به منظور داشتن دیتابیس هایی که بتونن تو شرایط امروزی بار دیتای بزرگ رو هندل کنن بوجود اومدن.

    این دو تا اساسن یه فرقی دارن دیگه و اون اینه که اولی برای پردازش و نه ماندگاری دیتا و دومی برای ماندگاری و نگهداری دیتا استفاده میشن. هرچند که از دیتابیس های noSQl برای آنالیتکز و پردازش دیتا و map/reduce استفاده میشه. شاید در حجم های پایین تر و علت این موضوع اینه که این ها دیتابیس هستن اما هدوپ دیتا رو از روی فایل سیستم میخونه.

تاپیک های مشابه

  1. فرق بین C++‎ builder ,visual C++‎ در چیست
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 33
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 20:06 عصر
  2. فرق بین سی ++ بولند و سی++ مایکروسافت(خیلی مهم)(کامپایلر ها)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 15:05 عصر
  3. فرق بین stdcall,safecal,register
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 23:56 عصر
  4. فرق گذاشتن بین حروف کوچک و بزرگ
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:21 عصر
  5. فرق بین کد نویسی Aspx و Aspx.vb
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •