نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

  1. #1

    ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    ضمن عرض سلام و وقت بخیر:
    این امکان برای بزرگواری وجود داره تا یک فرم لاگین در دنیای واقعی رو در asp.net mvc 5 توضیح بده لطفا؟
    مظور از دنیای واقعی این سناریو هست که معمولا در شرکت ها یک دیتابیس از قبل وجود داره که در طول سالیان کامل شده و حالا مدیران شرکت تصمیم گرفتند که مثلا برنامه دسکتاپی (و یا وب فرم و...) رو از مزایای asp.net mvc بهرمند کنن. همچنین یک گرافیست و یا تیم گرافیکی UI برنامه رو خیلی شیک تهیه کردن و حالا فایل ها رو تحویل شما دادن تا کد سمت سرور رو بنویسید ، در واقع سوال رو اینطور مطرح میکنم که فرض کنید:
    • 2 تگ اینپوت به نام های username و password و یک سابمیت در فرم وجود داره
    • همچنین یک دیتابیس ساده با3 ستون نام کاربری و کلمه عبو و نقش (role)
    • ظاهر برنامه (کدهای html , css,js) نباید تغییری بکنه و به هم بریزه

    با استفاده از EF code first from (existing) database قراره شما ورودی های کاربر رو سابمیت کنی و اون رو به view متناظر ریدایرکت کنی.
    از قبل بسیار متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    دوست عزیز شما باید ابتدا خودت کمی تلاش کنی .بعد یه کد بزاری دوستان بیان کمک کنند.دوم اینکه تو اینترنت مثال زیاده وساخت صفحه لوگین بسیار اسونه.

  3. #3

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    ممنون از جوابتون ، تو اینترنت مثال زیاد هست حق با شماس اما یا از دیتابیس پیچیده ی مایکروسافت استفاده کرده و یا از هلپر هایی که ظاهر برنامه رو به هم میریزه( شاید من بد نوشتم یا بد جستجو کردم) . اگه ممکنه شما لینک بدید لطفا.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    سلام دوست من :
    به نظر من شما اگر خودتون شروع کنید وخیلی بهتره اگر هم مشکلی داشتید اینجا بنویسید دوستان کمک می کنند تا مشکل را برطرف کنند ...باز هم اگر در مرحله آخر اگر نتونستید من خودم واستون یه فرم ساده لاگین درست می کنم

  5. #5

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    سلام بر شما دوست عزیز ، اولین باری هست که سوال میپرسم از سایت اشکالات احتمالی رو ببخشید؛
    اجازه بدید چند سوال مجزا بپرسم:
    1. کد زیر بخشی از فرم لاگین منه اول از آیا اکشن فرم باید به کنترلر خاصی اشاره کنه؟! مایکروسافت یه سری صفحه cshtml رو intellisence میکرد برای اکشن فرم. منظورم اینه که میخوام از طریق کنترولر به عناصر فرم که ارسال شدن دسترسی داشته باشم باید چیکار کنم؟

    کد HTML:
    <form action="login" method="post">
                            <div class="form-group">
                                <input class="form-control login-field" value="" placeholder="نام" id="login-name" type="text">
                                <label class="login-field-icon fui-user" for="login-name"></label>
                            </div>
    
                            <div class="form-group">
                                <input class="form-control login-field" value="" placeholder="کد ملی" id="login-nationalId" type="password">
                                <label class="login-field-icon fui-lock" for="login-pass"></label>
                            </div>
                            <input type="submit" class="btn btn-primary btn-lg btn-block" value="ورود">
                        </form>            

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF


  7. #7

    نقل قول: ساخت کامل فرم لاگین در asp.net mvc 5 و EF

    خیلی مردی خداشاهده...

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش ساخت لیست مرتب شونده با Asp.Net MVC و JQuery
    نوشته شده توسط esmajidmn در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1393, 12:15 عصر
  2. سوال: افزایش سرعت load یک فرم پویا در asp.net mvc
    نوشته شده توسط hosseini.specialmail در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1392, 16:09 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1390, 00:01 صبح
  4. مشکل در ساخت صفحه لاگین با ASP.NET
    نوشته شده توسط emilvr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 دی 1389, 22:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •