مشاهده دست آورد نظرسنجی: از کدام ادیتور استفاده میکنید؟

رای دهنده
89. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • DreamWeaver

    44 49.44%
  • Zend Studio

    15 16.85%
  • Komodo

    1 1.12%
  • PHP Designer 2005

    3 3.37%
  • DzSoft PHP Editor

    3 3.37%
  • PHP Expert Editor

    3 3.37%
  • Maguma Workbench

    0 0%
  • NotePad++

    5 5.62%
  • سایر ادیتورها

    15 16.85%
نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: از کدام ادیتور استفاده می کنید؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    Lightbulb از کدام ادیتور استفاده می کنید؟

    سلام به همه اساتید.
    این تاپیک رو برای این مطرح کردم که تازه واردین بتونن برای شروع کارشون ادیتور مناسبی رو انتخاب کنن و همچنین کسانی که با ادیتور خاصی کار می کنن، با ادیتورهای دیگه و مزایای اونها، آشنا بشن.
    لطفاً با ذکر دلیل، جواب بدید.
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    دوستان برای آشنایی بیشتر با ادیتورها، می تونن به این آدرس مراجعه کنن:
    http://www.php-editors.com/review/

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ممنون، لطفا حداقل دوستانی که "سایر موارد" رو انتخاب می کنند، نام برنامه رو هم ذکر کنند.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    از دوستان خواهشمندم با دلیل، نظر خودشونو بیان کنن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    من هم از Dream Weaver و هم از NPP استفاده می کنم
    از Dreamweaver به خاطر امکاناتش و از Notepad++ به خاطر سبک بودن آخه سیستم من ضعیفه.
    Zend که 100 سال طول می کشه تا بالا بیاد
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    دوستان، من از Zend Studio استفاده می کنم.
    دلایل : علاوه بر syntax hilghting که تقریباً همه ادیتورها دارن، اجتماع توابع، hide کردن محتویات توابع، داشتن browser، داشتن FTP، منظم سازی کدها، debugger قوی و ...

    ولی تا حالا نتایج نظرسنجی، به نفع DreamWeaver هست.
    میشه لطفاً یکی که با هر دوی اینها کار کرده، به من بگه که برتری های DreamWeaver نسبت به Zend چیه؟
    البته غیر از قابلیت designش

  7. #7
    سلام دوستان
    من از dream weaver استفاده می کنم . دلیل خاصی هم نداره . شاید چون کار با اون رو تا دی بلدم ازش استفاده می کنم .
    موفق باشین ....

  8. #8
    من به کل از محصولات Macromedia استفاده می کردم ولی الان بیشتر از دوسال هستش که deam weaver تو لینوکس نصب کردم و ازش استفاده می کنم
    نرم افزار قوی هستش

  9. #9
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    dreamweaver رو نمی شه یک IDE برای PHP شناخت... dreamweaver یک IDE فوق العاده برای HTML است (که من هم ازش استفاده می کنم) که میشه در کنارش کمی کد PHP هم زد!!

    در مورد PHP به نظرم dreamweaver هیچ حرفی برای گفتن در مقابل zend نداره، اما مطمئنا یکی از بهترین محیط های برای ایجاد template های PHP (که عموما اسمارتی است) می باشد.

    در نهایت من با هر دوی این محیط ها کار می کنم، zend برای توسعه PHP و dreamweaver برای ایجاد ظاهر و ایجاد ارتباط بین این ظاهر و منطق برنامه PHP.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws
    dreamweaver رو نمی شه یک IDE برای PHP شناخت... dreamweaver یک IDE فوق العاده برای HTML است (که من هم ازش استفاده می کنم) که میشه در کنارش کمی کد PHP هم زد!!

    در مورد PHP به نظرم dreamweaver هیچ حرفی برای گفتن در مقابل zend نداره، اما مطمئنا یکی از بهترین محیط های برای ایجاد template های PHP (که عموما اسمارتی است) می باشد.

    در نهایت من با هر دوی این محیط ها کار می کنم، zend برای توسعه PHP و dreamweaver برای ایجاد ظاهر و ایجاد ارتباط بین این ظاهر و منطق برنامه PHP.
    دقیقآ همین نظر رو دارم!

  11. #11
    dreamweaver به دلیل این که خیلی خوب html را ساپورت میکنه خوبه و در مورد php میشه گفت با dzsoft برابر هستش ولی باز هم نمیشه گفت واسه php خیلی خوبه

  12. #12
    با سلام
    هم با dreamweaver کار می کنم هم با zend
    بدی zend اینه که توش نمی شه فارسی نوشت ی های متن رو ؟ می کنه

  13. #13
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    بدی zend اینه که توش نمی شه فارسی نوشت ی های متن رو ؟ می کنه
    نه، مشکلی نداره. مشکل از سمت شماست!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  14. #14
    کسی لینک دانلود zend studio را نداره؟
    اگه لطف کنید و لینکش را بذارین ممنون می شم.

  15. #15

  16. #16
    مرسی از کمک شما.

  17. #17
    من هم از Dreamweaver استفاده می کنم و هم از Zend Studio !!
    از Dreamweaver بخاطر designer قوی که داره و از Zend Studio برای debugger !!

  18. #18
    لینک zend که زحمت کشیدید گذاشتید خیلی حجمش زیاده
    کسی جائی رو سراغ داره که بشه cd اونو خرید ؟

  19. #19
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    خواهش می کنم...
    فکر نکنم بتونی توی بازار پیداش کنی.
    کدوم شهر زندگی می کنی؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  20. #20
    در تهران هستم

  21. #21
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگر تمایل داری، می تونم یه سری برنامه برات کپی کنم و پیک کنم.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  22. #22
    من zend را دانلود کردم .
    واقعا برای php خیلی بهتر هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •