نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: partition By

  1. #1

    partition By

    سلام دوستان

    من دیروز یه تاپیک جدید با همین موضوع توی این تالار گذاشتم ولی امروز ناپدید شده . نمی دونم چرا ولی احساس می کنم مسوولین محترم سایت یه تغییراتی دیروز توی این سایت دادن که باعث شده تاپیکهای دیروز تحت الشعاع قرار بگیرند.

    بگذریم.

    سوال:: آیا partition By در SQL2005 جایگزین Group By شده است؟

  2. #2
    بر سر جواب بنده هم همین بلا اومده!
    نه عزیزم، به مثالهای Partition By در BOL رجوع کنید تا کاربردش رو متوجه بشین (دیروز مثال براتون گذاشته بودم!!)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    در واقع Partition By شبیه به اینه که شما در ranking function از group by استفاده کنین که باعث میشه شما rank مجزایی برای هر Partition بگیرین مثال :

    Select
    SalesOrderID, SalesPersonID, OrderDate, Row_NUMBER() Over (Partition By SalesPersonID Order By OrderDate) as OrderRank
    From
    Sales.SalesOrderHeader
    Where
    SalesPersonID is not null

    خروجی select بالا به صورت زیر میشه :

    SalesOrderID SalesPersonID OrderDate OrderRank
    ------------ ------------- ------------------------ ---------
    43659 279 2001-07-01 00:00:00.000 1
    43660 279 2001-07-01 00:00:00.000 2
    43681 279 2001-07-01 00:00:00.000 3
    43684 279 2001-07-01 00:00:00.000 4
    43685 279 2001-07-01 00:00:00.000 5
    43694 279 2001-07-01 00:00:00.000 6
    43695 279 2001-07-01 00:00:00.000 7
    43696 279 2001-07-01 00:00:00.000 8
    43845 279 2001-08-01 00:00:00.000 9
    43861 279 2001-08-01 00:00:00.000 10
    . . . More
    48079 287 2002-11-01 00:00:00.000 1
    48064 287 2002-11-01 00:00:00.000 2
    48057 287 2002-11-01 00:00:00.000 3
    47998 287 2002-11-01 00:00:00.000 4
    48001 287 2002-11-01 00:00:00.000 5
    48014 287 2002-11-01 00:00:00.000 6
    47982 287 2002-11-01 00:00:00.000 7
    47992 287 2002-11-01 00:00:00.000 8
    48390 287 2002-12-01 00:00:00.000 9
    48308 287 2002-12-01 00:00:00.000 10
    . . . More

تاپیک های مشابه

  1. رمز گذاری Partition در Windows
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 13:17 عصر
  2. Partition Tables
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •