نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دریافت اطلاعات از mysql با json و ارسال به اپلیکیشن C++‎

  1. #1

    Exclamation دریافت اطلاعات از mysql با json و ارسال به اپلیکیشن C++‎

    فرض کنید یک سری اطلاعات با php در دیتابیس mysql وجود دارد و میخواهیم اطلاعات را به یک اپلیکیشن ویندوز که با C++‎ نوشته شده است ارسال کنیم .
    اینکه باید با Json این کار صورت بگیرد را شکی ندارم . مشکل بعدی :
    1- یک راهنمایی در کد C++‎ کنید که با چه دستوراتی میشه این کار را انجام داد؟
    2- قصد دارم نرم افزاری طراحی کنم که با یوزر و پسورد کاربر که در پایگاه داده مذکور وجود دارد ، اطلاعات را به صورت Interval در هر لحظه دریافت کند و نمایش دهد . سمت سرور به چه شکل باید بعد از ذخیره سازی به نرم افزار طراحی شده با C++‎ متصل شد؟ میدونم خیلی کلی و پیچیده شد . ولی خوب جایی بهتر از اینجا برای جواب پیدا نکردم . ممنون میشم کمک کنید . تشکر ( یک چیزی شبیه به وایبر که اطلاعات را میگیرد و در ویندوز نشان میدهد در لحظه آپدیت دیتابیس )

  2. #2

    نقل قول: دریافت اطلاعات از mysql با json و ارسال به اپلیکیشن C++‎

    برای اتصال C++‎ به php اینو پیدا کردم
    http://stackoverflow.com/questions/1...request-with-c

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1393, 03:21 صبح
  2. سرویس ارسال و دریافت اطلاعات در قالب Json
    نوشته شده توسط mahdy.asia در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1393, 00:23 صبح
  3. حرفه ای: ذخیره و دریافت اطلاعات از فایل های Json
    نوشته شده توسط Pedram_Parsian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1393, 10:39 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1393, 10:15 صبح
  5. حرفه ای: بحث درباره ارسال و دریافت اطلاعات با Json
    نوشته شده توسط binyaft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 20:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •