نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: open shift

  1. #1

    open shift

    سلام...
    ميخاستم بدونم سايتي رو كه رو با جنگو نوشتم رو چطوري بايد به اوپن شيفت انتقال بدم؟
    تمام تنظيمات مربوط به open shift رو انجام دادم فقط سايت روي سيستم هستش

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    سلام...
    ميخاستم بدونم سايتي رو كه رو با جنگو نوشتم رو چطوري بايد به اوپن شيفت انتقال بدم؟
    تمام تنظيمات مربوط به open shift رو انجام دادم فقط سايت روي سيستم هستش
    http://www.pyhome.ir/weblog/2014/01/...ngo_openshift/

  3. #3

    نقل قول: open shift

    خوندمش خوب بود...
    ولي هنوز كامل نتونستم تكميلش كنم.
    از اپن شيفت يه آدرس گرفتم كه وقتي ميرم نوشته welcom و...
    از اين به بعدش چه كنم؟ (توي ويندوز )
    راستي معني دستور زير چيه؟
    git clone <git_url> <directory to create>
    git commit -a -m 'Some commit message'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    خوندمش خوب بود...
    ولي هنوز كامل نتونستم تكميلش كنم.
    از اپن شيفت يه آدرس گرفتم كه وقتي ميرم نوشته welcom و...
    از اين به بعدش چه كنم؟ (توي ويندوز )
    راستي معني دستور زير چيه؟
    git clone <git_url> <directory to create>
    git commit -a -m 'Some commit message'
    اینا دستورات مربوط به گیت هست که ابزاریه واسه سورس کنترل داکیومنت خود گیت رو بخون
    خب الان یه پوشه پروژه اپن شیفت روی کامپیوترت ایجاد شده؟ من سالهاست با ویندوز کار نکردم ولی خیلی نباید تفاوتی داشته باشه.

  5. #5

    نقل قول: open shift

    آره يه پوشه ايجاد شده به يه سري پوشه ديگه كه داخلش هست.حالا بايد با پوشه ها چه كنم؟
    پوشه جنگو خودمو چجوري آپلود كنم توي اوپن شيفت ؟
    چيكار كنم كه وقتي به آدرسي كه اوپن شيفت بهم داده ميرم سايت جنگو نشون داده بشه نه صفحه ولكامش؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    آره يه پوشه ايجاد شده به يه سري پوشه ديگه كه داخلش هست.حالا بايد با پوشه ها چه كنم؟
    پوشه جنگو خودمو چجوري آپلود كنم توي اوپن شيفت ؟
    چيكار كنم كه وقتي به آدرسي كه اوپن شيفت بهم داده ميرم سايت جنگو نشون داده بشه نه صفحه ولكامش؟
    الانم داره سایت جنگو رو نشون میده اگه درست نصب کرده باشی فقط یه پروژه سمپله توی همون پوشه ها پروژه جنگوی سمپل رو میتونی ببینی فقط حواست باشه ستینگش باید همون باشه، پروژه خودت رو تحت عنوان یه اپ جدید به اون اضافه کن برای شروع که یه وقت چیزی رو اشتباهی پاک یا کپی پیست نکنی.

  7. #7

    نقل قول: open shift

    نميشه...
    2تا مسئله هست.وقتي دستور rhc app create django python-3.3 رو ميزنم اپ رو ميسازه ولي اون آخراش ميگه كه dns رو نشناخته...يكي ديگه ام اينكه وقتي سرور رو ران كنم ارور ميده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    نميشه...
    2تا مسئله هست.وقتي دستور rhc app create django python-3.3 رو ميزنم اپ رو ميسازه ولي اون آخراش ميگه كه dns رو نشناخته...يكي ديگه ام اينكه وقتي سرور رو ران كنم ارور ميده
    rhc رو درست ست آپ کردی؟

  9. #9

    نقل قول: open shift

    درست setup كردن ديگه چيه؟
    آره اون اول كار همه چيزاشو وارد كردم.منظورت اسمو اين چيزاشه ديگه...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    آره.. یه کار دیگه هم میتونی بکنی .. این مرحله رو برو توی سایتش ایجاد کن بعد باقی کارهارو انجام بده..

  11. #11

    نقل قول: open shift

    وقتي كه دستور gem install rhc رو ميزنم اين ارور رو ميده...


    ERROR: While executing gem ... (Gem::DependencyError)
    Unable to resolve dependencies: rhc requires net-scp (>= 1.1.
    2), net-ssh-multi (>= 1.2.0), archive-tar-minitar (>= 0), command
    er (>= 4.0), highline (~> 1.6.11), httpclient (>= 2.4.0), open4 (
    >= 0)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    خودش که نوشته اون وابستگی هارو باید نصب کنی.. کلا این ویندوز سرطانه

  13. #13

    نقل قول: open shift

    براي جنگو 1.6.5 و پايتون 3.3.2 كه بخايم ديتابيس رو mysql بذاريم بايد كانكتورش هم نصب كرد؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    صد در صد ..

  15. #15

    نقل قول: open shift

    اونجايي كه توي settings.py واسه ديتابيس mysql يوزر و پسورد مينويسيم...
    اين يوزر و پسورد برا باز كردن صفحه ادمين استفاده ميشن يا جداگونه بايد براش تعريف كرد؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    اونجايي كه توي settings.py واسه ديتابيس mysql يوزر و پسورد مينويسيم...
    اين يوزر و پسورد برا باز كردن صفحه ادمين استفاده ميشن يا جداگونه بايد براش تعريف كرد؟
    ربطی به جنگو نداره ، هر دیتابیسی غیر از sqllight برای اتصال به دیتابیس نیاز به یوزر و پسورد داره.. و این یوزر پسورد مربوط به اونه..
    شما برای ایجاد یوزر جدید در جنگو میتونید از دستور زیر استفاده کنی:


    python manage.py createsuperuser

  17. #17

    نقل قول: open shift

    سلام
    من تازه کار با openshift رو شروع کردم ونسخه 3 آن رو روی vmware روی ویندوز دارم.
    وب سرویسی که سمت openshift مینویسم داده ها را دریافت و سپس نتیجه رو ارسال نمیکنه.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    ایا تنظیمات خاصی داره؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط abmmajid مشاهده تاپیک
    سلام
    من تازه کار با openshift رو شروع کردم ونسخه 3 آن رو روی vmware روی ویندوز دارم.
    وب سرویسی که سمت openshift مینویسم داده ها را دریافت و سپس نتیجه رو ارسال نمیکنه.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    ایا تنظیمات خاصی داره؟
    والا من از نسخه آنلاینش استفاده کردم .. ولی اگه مطمئنی داده هارو دریافت میکنه پس قاعدتا درست دپلوی کردی .. میتونی لاگ اپلیکیشنت رو توی اوپن شیفت trace کنی تا ببینی مشکل از کجاست .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: open shift

    نقل قول نوشته شده توسط abmmajid مشاهده تاپیک
    سلام
    من تازه کار با openshift رو شروع کردم ونسخه 3 آن رو روی vmware روی ویندوز دارم.
    وب سرویسی که سمت openshift مینویسم داده ها را دریافت و سپس نتیجه رو ارسال نمیکنه.
    ممنون میشم کمکم کنید.
    ایا تنظیمات خاصی داره؟
    یک سوالی که برام مطرحه اینه که چرا اینکارو انجام دادید؟ میخواید platform as service ارائه کنید به کلاینت هاتون؟

تاپیک های مشابه

  1. Load فایل ها بدون پنجره Open
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 14:37 عصر
  2. فارسی کردن صفحه کلید (همان کار کلیدهای alt+shift)
    نوشته شده توسط yazdan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 13:57 عصر
  3. Connection open failed
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 08:52 صبح
  4. Open Access in read Only Mode?
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 07:05 صبح
  5. کار با open gl در دلفی
    نوشته شده توسط hadi200361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1382, 21:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •