نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نظر شما در مورد نوع زبان برنامه نویسی برای بازی آنلاین

  1. #1

    نظر شما در مورد نوع زبان برنامه نویسی برای بازی آنلاین

    سلام به همه دوستان !

    اول از همه میدونم راهی که میخوام شروع کنم بسیار بسیار سخته ! اما سوالم اینه برای شروع برنامه نویسی بازی های آنلاین مثل تراوین که با PHP نوشته شده کدام زبان برنامه نویسی راحت تره ؟! Asp.net یا PHP ؟

    بازی هایی که میخوام بنویسم بیشتر برای سیستم عامل های اندروید و ios بنویسم ! به نظرتون کدام زبان رو شروع کنم ؟

    و سوالم اینه بازی های مثل clash of clan با چه زبانی هست ؟

    ممنون میشم کمک کنید - تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: نظر شما در مورد نوع زبان برنامه نویسی برای بازی آنلاین

    Node.js
    JavaScript
    HTML
    پایگاه داده هم نیازه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: نظر شما در مورد نوع زبان برنامه نویسی برای بازی آنلاین

    Clash of clans با C++‎ نوشته شده

تاپیک های مشابه

  1. نوع زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط مجید-م در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 17:01 عصر
  2. سوال: تمرین لازمه یادگیری هر نوع زبان برنامه نویسی!
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 19:32 عصر
  3. استفاده از تجربه حرفه ای ها در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی قوی
    نوشته شده توسط Tiro Pro در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 15:11 عصر
  4. استفاده از تجربه حرفه ای ها در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی قوی
    نوشته شده توسط Tiro Pro در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •