نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

  1. #1

    مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    سلام
    من یک web app کامل طراحی کردم و الان در اواخر کارم
    منتها مسئله اینجاست که NULL EXtention واقعا اعصابم رو خورد کرده من از ado.net 2 استفاده میکنم و واقعا روی ورود و خروج دیتا دقت دارم اما گاهی از اوقات به دلایل مختلف مثلا تموم شدن Session و یا مسائلی که هنوز نفهمیدم مقادیر Null در SQL ذخیره میشه در حالی که من در هر پیج لود Session رو چک می کنم
    البته به ندرت این اتفاق می افته ولی همون یک بار هم باعث می شه که کار بر APP Error دریافت کنه
    واقعا رفقا توی مدیریت این ارتباط چه کار می کنن؟ به عنوان مثال اگه کلید دسترسی به یک row خاص در SQL مقدار ذخیره شده در
    Session["username"] باشه و من اون رو در پیج لود توی یک متغییر پابلیک مثلا
    public static string user_name ذخیره کنم آیا باز هم مشکل پیش میاد؟ مثلا این طوری فراخونی کنمOuserTableAdapter.fillByUsername(ouserDataTable,Us er_name) یا اونکه همون OuserTableAdapter.fillByUsername(ouserDataTable,Se ssion["username"].toString()) رو استفاده کنم اساسا چه کار باید انجام بدم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    به طور کلی درج مقدار Null در دیتابیس خوب نیست.تا جایی که امکان داره فیلدهاتون Allow Null نباشه اگر هم بود حتماً Default Value براش در نظر بگیرین



  3. #3

    نقل قول: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    ممنون
    میشه در مورد
    Default Value بیشتر توضیح بدین البته من قصدم از پرسیدن این سوال اینه که از متدهای به روز مطلع بشم وگرنه با یک سرچ توی اینترنت میشه خیلی از چیزها رو فهمید
    یک سوال دیگه هم که شاید نباید اینجا طرح بشه اینه که یک توضیحی در مورد طرح کلی از یک محیط Social Network میدید؟ توی سیستم من یک مدرس و دانش آموزانش هستند که دقیقا می خوام این سیستم رو صرفاً در محدوده یک استاد با دانشجوهاش داشته باشم
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار keiv@n
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    local
    پست
    417

    نقل قول: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    نقل قول نوشته شده توسط gprsm0 مشاهده تاپیک
    ممنون
    میشه در مورد
    Default Value بیشتر توضیح بدین البته من قصدم از پرسیدن این سوال اینه که از متدهای به روز مطلع بشم وگرنه با یک سرچ توی اینترنت میشه خیلی از چیزها رو فهمید
    یک سوال دیگه هم که شاید نباید اینجا طرح بشه اینه که یک توضیحی در مورد طرح کلی از یک محیط Social Network میدید؟ توی سیستم من یک مدرس و دانش آموزانش هستند که دقیقا می خوام این سیستم رو صرفاً در محدوده یک استاد با دانشجوهاش داشته باشم
    ممنون
    مگه Default Value متد به روز هم داره ؟ مثلا واسه if else متد به روز داریم؟! شما بهتره به قول خودتون "با یک سرچ توی اینترنت" خیلی از چیزها رو بفهمید و به ما هم یاد بدین

  5. #5

    نقل قول: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    آره حرفتون درسته
    چون فهمیدم که در جاهایی که دارم مقدار روی دیتابیس می گذارم یا جایی که یک کلاس مهم داره اجرا می شه برا برنخوردن به ex باید این کار رو کرد: if(!string.IsNullOrEmpty(myVar))
    درسته؟ یا چیز دیگه ای هم هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار keiv@n
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    local
    پست
    417

    نقل قول: مدیریت ارتباط با دیتابیس برای جلوگیری از ذخیره Null در Sql

    در نظر گرفتن مقدار دیفالت برای یه ستون از جدول پایگاه داده :


    ALTER TABLE tableName ADD DEFAULT 'defaultValue' FOR columnName

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 11:11 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 12:18 عصر
  3. سوال: نمونه کد برای ارتباط با دیتابیس از طریق ADO
    نوشته شده توسط Cave_Man در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 07:06 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 17:56 عصر
  5. خاصیت key برای TreeView و ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط coder در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 07:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •