نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر آی دی یک عنصر

  1. #1

    Question تغییر آی دی یک عنصر

    سلام دوستان وقت بخیر.

    اگر بخوام آی دی یک عنصر رو با جاوا اسکریپت عوض کنم طوری که صفحه رفرش نشه، باید چه کار کنم؟

    مثلا آی دی یک div یا یک اینپوت.

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    115

    نقل قول: تغییر آی دی یک عنصر

    element.setAttribute('id','_________')

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار CannibalCorpse
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    Transylvania
    پست
    99

    نقل قول: تغییر آی دی یک عنصر

    document.getElementById("IDIE MOREDE NAZAR").setAttribute("id","IDIE JAYGOZIN");

تاپیک های مشابه

  1. fadeIn و Fadeout چند عنصر و اعمال انیمیشن به این عناصر بدون محسوس بودن تغییر دور در لوپ
    نوشته شده توسط bftarane در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1392, 21:44 عصر
  2. سوال: تغییر شفافیت عنصر پدر
    نوشته شده توسط hamiii در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 22:53 عصر
  3. حرفه ای: تغییر رنگ کم کم یک عنصر متن در صفحه
    نوشته شده توسط arashmanteghi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1390, 21:30 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 13:10 عصر
  5. مبتدی: چگونگی تغییر استایل یک عنصر بصورت داینامیک(مثلا با کلیک بر روی آن)
    نوشته شده توسط oracler در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •