نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

    با سلام
    صفحه php دارم كه اطلاعات در بانك ثبت ميشود اما ميخواهم هرماهه قبل از ثبت ابتدا با فايلي كه آپلود شده چك شود اگر بود ثبت شود وگرنه پيغام داده و ثبت نشود
    نياز به راهنمايي دارم
    چطور فايل را آپلود و چك كنم
    به چه امكاناتي نيازمندم
    آيا اصلا در php و سايت امكان چنين چيزي وجود دارد؟
    نياز به كدهاي پيچيده اي هست يا يك فرد مبتدي هم مي تواند اين كار را انجام دهد؟
    خواهشمندم راهنمايي كامل بفرماييد
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

    نام فایل چک شود یا محتویات فایل آپلود شده ؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

    ابتدا مشكل در آپلود فايل دارم كه يكي از جدولهاي بانك اكسس است كه نميتوانم در بانك PHPMYSQL آپلود كنم
    ميخواهم هر كس به سايت مراجعه ميكند فقط در صورتي ثبت نام شود كه كد ملي او در فايلي كه آپلود كرده ام باشد وگرنه پيغام دهد و اطلاعات ديگر او ثبت نشود

  4. #4

    نقل قول: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

    ابتدا کد ملی ها رو دستی وارد phpmyadmin کنید
    بعد با کد پی اچ پی اول کد ملی رو میگیرید بعد سرچ میکنید تو دیتابیس اگر وجود داشت ارجاش میدی به فرم ثبت نام.

    تیکه کد نمونه برای این کار :

           if($_POST["B1"]){					 					$val=$_POST["T1"];					$select="select * from ans where melicode = $val";			              if($result=mysql_query($select))                          {                                            while($row=mysql_fetch_array($result))                {                ?> 

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php

    مشكل اينجاست كه كد ملي ها بالاي 100هزار تا هستند و دستي امكان اين كار وجود ندارد
    ابتدا بايد راهي براي ورود كدها پيدا كنم بعد جستجو
    شما ميتوانيد راهنمايي كنيد تا خروجي از اكسس بگيرم كه همان خروجي را بتوانم وارد بانك كنم؟

  6. #6

    نقل قول: جستجو در فايل قبل از ثبت در mysql با كد php


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1393, 20:44 عصر
  2. نوشتن پروسیجر. جستجو قبل از ثبت و حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط mohsen gh در بخش Management Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1392, 20:08 عصر
  3. جستجو در فايل
    نوشته شده توسط bghad1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 09:12 صبح
  4. نمايش image-loading قبل از ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1388, 09:32 صبح
  5. سوال: مشكل با جستجو در فايل هاي تصادفي ؟
    نوشته شده توسط majidmir در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 11:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •